מסכמים את השבוע

נטע5909

New member
מסכמים את השבוע

שיר השבוע: שיר השבוע של אפרת קליפ השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: הדבר הפחות טוב שקרה השבוע תגלית השבוע: האם ראיתם את התוכנית שהתארחה בה אפרת בערוץ 8 ביום שלישי אם כן אז ספר מה זה: סרט מומלץ התחדשות השבוע חידה: באחת מהפסומות בטלוויזיה אפרת מופיעה באופן סמוי (ממש ממש קשה לראות את זה) באיזו פרסומת ואיך שבת שלום לכולם

ליאן 162

New member
השבוע שלי:)

שיר השבוע: לירן דנינו- עדיין ריק שיר השבוע של אפרת אה אה אה (שדרך אגב חזר להיות הצלצול בפלאפון שלי..עכשיו שיש לי חדש=) קליפ השבוע: אבריל לאבין WHAT THE HELL הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: נפרדתי מחבר שלי הדבר הפחות טוב שקרה השבוע: נפרדתי מחבר שלי מי שרוצה הסברים מוזמן לשאול:) תגלית השבוע:תהיו מי שאתם! האם ראיתם את התוכנית שהתארחה בה אפרת בערוץ 8 ביום שלישי אם כן אז ספר מה זה: לא ראיתי סרט מומלץ: מה שבחורה רוצה התחדשות השבוע פלאפון חדש ונעלי ספורט חדשות! עברתי לחבילת חיילים כי קיבלתי צו גיוסססס עוד שנה ויום בדיוק אני עולה על מדים..!!! חחחחחחחחחח

אריה31

Member
מנהל
רק השבוע גילית את זה?

שכדאי להיות מי שאנחנו חח מבין את השמחה והעצב על הפרידה מהחבר את בסופו של דבר יזמת את זה? איך הוא הגיב? מוזמנת לספר תתחדשי על הפלאפון! איזה דור? איזה סוג?

ליאן 162

New member
אני חושבת שתמיד ידעתי את זה..

אבל איך אני אסביר את זה.. זה כאילו קרה לי השבוע..חחחח אין לי מושג... דור שלישי LG POPCORN

ednaye10

New member
אני מצטערת לשמוע על הפרידה

גם אני עברתי את זה,תדעי לך שהכל לטובה!ויבוא בחור אחר יותר טוב ממנו בהרבה
באיזה חברה סלולארית קיבלת את החבילה לחיילים?בגלל שאני מבינה בתחום אני יכולה להגיד לך שחבילות לחיילים הן בין החבילות הכי זולות שיש בדרך כלל בחברות הסלולאריות.תתחדשי

ליאן 162

New member
חברת פלאפון

חבילה ממש זולה! וגם זכיתי בהגרלה שלהם - ככה שהחודש אני כמעט ולא משלמת!!!!!! ברור שהכל לטובה!! זה מוזר, אני לא מרגישה הבדל איתו או בלעדיו...

bali

New member
מנהל
מסכמת ../images/Emo260.gif

שיר השבוע: לא יודעת, מקשיבה לגלגל"צ לאחרונה. שיר השבוע של אפרת: "בום טרח" ולא במשמעות של שבירת הכוס אלא היציבות הפיזית המפוקפקת שלי. קליפ השבוע: לא ממש רואה קליפים. הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: ביום רביעי הייתי במודיעין אצל הגמדודס החמודים שלי (האחיינים) והם תמיד מעלים לי חיוך גדול על הפנים. הדבר הפחות טוב שקרה השבוע: הרבצתי נפילה יפה וזכיתי לשפשוף רציני בברך ולפחות רציני ביד
תגלית השבוע: מממ... אין כזו מיוחדת. האם ראיתם את התוכנית שהתארחה בה אפרת בערוץ 8 ביום שלישי אם כן אז ספר מה זה: ראיתי, היה מעולה. רוני קובן ואמן כלשהו סגורים 24 שעות ביחד בדירת סטודיו ומתפלספים. אפרת סיפרה על הילדות וההורים, על השינוי שעברה שקשור גם לשינוי השם שלה מגושקס לגוש, שרה כמה שירים לבד ועם הלהקה שקפצה לבקר... שווה לראות, וזה בחינם בVOD ובטח יגיע גם ל WNET. סרט מומלץ: ואוו, רק אחד? האחרון המעולה שראיתי היה "נאום המלך". מתה על קולין פירת'. התחדשות השבוע: קפה למכונת אספרסו נחשב?
חידה: באחת מהפסומות בטלוויזיה אפרת מופיעה באופן סמוי (ממש ממש קשה לראות את זה) באיזו פרסומת ואיך? אין לי שמץ. שבת שלום לכולם

אריה31

Member
מנהל
אם זו היתה המכונה, זו היתה אחלה התחדשות

החלמה מהירה גם מהנפילה

bali

New member
מנהל
תודה רבה אריה

המכונה אצלי כבר כמה שנים
4 או 5. הקפה מדי פעם נגמר וצריך לחדש מלאי והוא לא זול

bali

New member
מנהל
לגבי החידה בסוף...

יש מצב שזו הפרסומת של חיש גד עם החתונה? כי יש שם הרבה סלבס. היא מעולה אגב, הפרסומת הזו.

bali

New member
מנהל
אני אנסה למצוא אותה בשביל האתגר ../images/Emo8.gif

ady18

Well-known member
השבוע שלי:

בום טארח רני בפריז הדבר הטוב באולינג\סרט הברברור השחור סרט האחרון שראיתי הברבור השחור [התחדשות קניתי מתנה לאמא :)

ednaye10

New member
מסכמת../images/Emo66.gif

שיר השבוע:I'LL TAKE THE RAIN/REM שיר השבוע של אפרת:מודה אני קליפ השבוע:לא ראיתי הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע:חזרתי לשמוע מוסיקה בבית אחרי שלא שמעתי המון זמן... הדבר הפחות טוב שקרה השבוע:לקוחה אחת צעקה עליי בטלפון בגלל תקלה שהייתה לנו במערכת,התקשרתי להתנצל והיא קיבלה את הדברים שלי בסופו של דבר. תגלית השבוע:גיליתי שיש חוק חדש שכל מי שמוכר MP3 חייב לפעול לפי תקן חדש שהווליום הוא עד גובה מסויים שהוא מאוד חלש יחסית למה שאני שומעת.קניתי MP3 ולא הבנתי למה הווליום ממש חלש ,חשבתי שמשהו שם מקולקל ובחנות אמרו לי שזה התקן החדש,שינו לי את ההגדרות ועכשיו הווליום הסתדר. האם ראיתם את התוכנית שהתארחה בה אפרת בערוץ 8 ביום שלישי אם כן אז ספר מה זה:לא,אבל רציתי לראות סרט מומלץ:חיוך של מונה ליזה,לקחתי אותו מהבלוקבסטר כדי לראות אותו היום בערב,שמעתי שהוא סרט ממש יפה. התחדשות השבוע:קניתי mp3 חידה: באחת מהפסומות בטלוויזיה אפרת מופיעה באופן סמוי (ממש ממש קשה לראות את זה) באיזו פרסומת ואיך?אני בקושי רואה פרסומות.. שבת שלום

ednaye10

New member
לא הייתה סיבה מיוחדת

יש תקופות שאני שומעת הרבה ויש תקופות שבגלל הלימודים או דברים אחרים זה מסיח את דעתי ואני לא שמה בכלל מוסיקה.

נטע5909

New member
מסכמת

שיר השבוע:s.o.s בעיקרון אני לא ממש אוהבת אותם אבל שמעתי את השיר הזה ואהבתי את הקצב :) שיר השבוע של אפרת: לא שרע לי קליפ השבוע:the city is ours הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: שתי פעולות בנמ"ש שממש נהנתי מהן אחת לילדים והשנייה לכל המדריכים. וקיבלתי סולו בהיפ הופ :)) הדבר הפחות טוב שקרה השבוע: קמתי ביום ראשון בבוקר וגיליתי שיש לי משולש סגול מתחת לפה משהוא ממש מוזר שלא הצלחתי להוריד ודי הרסה לי את המצב רוח ... תגלית השבוע:סרט שאני ממש מחכה לו יוצא ב21.2 האם ראיתם את התוכנית שהתארחה בה אפרת בערוץ 8 ביום שלישי אם כן אז ספר מה זה:לא ראיתי סרט מומלץ אין ממש משהוא חדש התחדשות השבוע: אין לי ממש אבל אמא שלי הדפיסה לי את העבודה בהיסטוריה על דף גדול של A3 ויצא ממש יפה חידה: באחת מהפסומות בטלוויזיה אפרת מופיעה באופן סמוי (ממש ממש קשה לראות את זה) באיזו פרסומת ואיך: אם אף אחד לא ידע אז אני יגיד שבת שלום

ליאן 162

New member
SOS של ABBA או של האחים ג'ונאס?:)

אני אישית אוהבת את השיר של ABBA ובכללי את הלהקה הזו

למעלה