מסכמים את השבוע! :)

edens 114412

New member
מסכמים את השבוע! :)

מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/. משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: היום הכי טוב בשבוע: היום הכי גרוע בשבוע: שיר השבוע: ציטוט השבוע: תכנית / סדרת / סרט השבוע: סרטון או תמונה שראיתם ברשת: בילוי השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: פרק השבוע בפיג'מות: הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? שבוע טוב! :)

טווול

New member
עונה

משהו טוב שקרה השבוע: לא חשוב שמות חח
משהו רע שקרה השבוע:דווקא עד שרציתי לדבר איתו הוא החליט לא לבוא הכלבל הזה (המבין יבין
) היום הכי טוב בשבוע:ראשון היום הכי גרוע בשבוע:שני:( שיר השבוע:מלא מתמיד אותו חלום בעיקר מסיבת יום שישי ציטוט השבוע:בכיף ולא חשוב שמות חחחחחחח............ תכנית / סדרת / סרט השבוע:תמיד אותו חלום מכושפות בברלי רוקדים עם כוכבים הטבח המתוסבך הסירטון שעשינו בקולנוע חחח
סרטון או תמונה שראיתם ברשת:הסירטון שעשיתי חחחח בילוי השבוע:אהההה עוד מעט היה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:אההה..... לא חשוב שמותתת חחחח סורי על החפירה................ פרק השבוע בפיג'מות:לא כל כך ראיתי השבוע הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע:---- פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?אההה לא אבל ראיתי את רן בכור:) שבוע טוב! :)

Jen74

New member
סיכום השבוע שלי

השבוע טס לי במהירות, למרות שהייתי חולה באמצע. עבודה, גשם, כביסות, כלים, עבודה, והנה סופשבוע כבר כאן.

edens 114412

New member
מסכמת! D:

משהו טוב שקרה השבוע: הייתי 4 ימים בבית משהו רע שקרה השבוע: בארבע ימים האלו הייתי חולה, קיבלתי 100 בספרות אני עדין בהלם מזה היום הכי טוב בשבוע: שישי היום הכי גרוע בשבוע: חמישי שיר השבוע: יש יותר מידי ציטוט השבוע: אין תכנית / סדרת / סרט השבוע: רמזור, הפיג'מות סרטון או תמונה שראיתם ברשת: אין לי כוח בילוי השבוע: אין אבל הרבה בית משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:
מחר מבחן בהיסטוריה, ואיזה סדנה מטומטמת של יום חמישי-שישי עד 5 בבית ספר .... פרק השבוע בפיג'מות: תחתונים הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: הכרזה על העונה ה6 בנוסף לזה קיבלתי גם עידכון בסלולרי מאורי פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? השבוע לא ייצא שבוע טוב! :)

Black Devil18

New member
../images/Emo222.gif סיכום קצר.

תחילת שבוע - עזיבת המכללה לאלתר ב"ה - בטלה גמורה - סופ"ש.

0OמומיןO0

New member
שבוע חורפי../images/Emo183.gif../images/Emo188.gif../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: היה גשום וקר
,לא הלכתי לבית ספר כמה ימים
משהו רע שקרה השבוע: שום דבר
היום הכי טוב בשבוע: רביעי
היום הכי גרוע בשבוע: ראשון
שיר השבוע: דם-מוניקה סקס
ציטוט השבוע: "אתה באמת אמרת את המשפט הזה עכשיו?"
תכנית / סדרת / סרט השבוע: תוכניות/סדרות
הישרדות,מונית הכסף,כמעט מלאכים,החיים זה לא הכל,האי סרט
אינדיאנה ג'ונס ומסע הצלב האחרון
סרטון או תמונה שראיתם ברשת: שום דבר
בילוי השבוע: קניות
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שום דבר מיוחד
פרק השבוע בפיג'מות: לא יצא לי לראות,אבל אני רוצה לראות היום או מחר את "רדיו אקטיבי" חחח
הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: את הסיכום הזה
פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא
שבוע טוב! :) שבוע טוב וגשום לכולם!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

הדר 1992

New member
../images/Emo188.gif

משהו טוב שקרה השבוע: הזמנתי MP4 חדש כי האמפי הקודם התקלקל והפלאפון החליט לא להשמיע לי שירים באוזניות (וזה מעצבן כל בוקר לנסוע לבית הספר ובחזרה, במשך 40 דקות בלי לשמוע שירים |: משהו רע שקרה השבוע: היום הכי טוב בשבוע: חמישי היום הכי גרוע בשבוע: שיר השבוע: קצת משוגעת D: ציטוט השבוע: "יוליה" "היא רוסיההההההההההההה??" "הוא זרק את זה עליייייייייייייייייייייייייי" תכנית / סדרת / סרט השבוע: הופעה של שלישיית פרוזק חחח סרטון או תמונה שראיתם ברשת: > בילוי השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: פרק השבוע בפיג'מות: במדבר הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? כן בטח!!! שבוע טוב! :)

מסכם ממש בקצרה ובאיחור

התקבלתי שוב לעיתון בית הספר, קיבלתי 91 בתנ"ך ו-87 באנגלית, היום מבחן בצרפתית, היה טיול שנתי מדהים בירושלים בכותל, במעלית הזמן, ברובע היהודי ועוד.

למעלה