מסכמים את השבוע!

מסכמים את השבוע!

מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/. משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: היום הכי טוב בשבוע: היום הכי גרוע בשבוע: שיר השבוע: ציטוט השבוע: תכנית / סדרת / סרט השבוע: סרטון או תמונה שראיתם ברשת: בילוי השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: פרק השבוע בפיג'מות: הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? שבוע טוב! :)

מסכם

משהו טוב שקרה השבוע: 1.
, אני רואה בידיעות בת-ים את ג'ן(בתמונה וריאיון) ואת פורום אלביס בתפוז
!!. 2.גאלה קוגן מ-"מנדלבאום בלש פרטי" ב-"רוקדים עם כוכבים". 3.המורה שלי למדעים החמיאה לי על העבודת הגשה שעשיתי במשך שעות על-גבי שעות. 4.קיבלתי 98 במבחן באנגלית. 5.והבשורה הכי טובה: התקבלתי לחוג דרמה.היו השבוע אודישנים-והתקבלתי.זה חוג מאוד מכובד(לא כמו בכל המתנסי"ם)ויש בו היכרות עם בעלי מקצוע בתחום התסריטאות, הבימוי המשחק(נקווה שאולי יש סיכוי של חצי אחוז שיביאו תסריטאי או שחקן או במאי מהפיג'מות) , ועוד+מורים לפיתוח קול(למה?). 6.מתחילים שבוע הבא את המשחק בפורום(ביום ראשון, ראו שרשור). משהו רע שקרה השבוע: המחנכת שלי.אוי, היא לגמרי
עדיף לכם לא לשמוע את הברבורים בינינו.מורה עלוקה! שבוע הבא יש מבחנים באנגלית, במתמטיקה, ואולי בצרפתית. שיעור מדעים, ואומנות(מבאס). ריצה של 600 מטר בשיעור ספורט.פשוט להתעלף.נו טוב, התוצאה היא 2:54, והצלחתי לעקוף חלק מהבנים ואת רוב הבנות. פורום חצוייה נסגר
. היום הכי טוב בשבוע: ראשון. היום הכי גרוע בשבוע:
. שיר השבוע:
. ציטוט השבוע:
. תכנית / סדרת / סרט השבוע: מנדלבאום בלש פרטי, תמיד אותו חלום, סיימון. סרטון או תמונה שראיתם ברשת: אין. בילוי השבוע: אין. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: פחות שיעורים. פרק השבוע בפיג'מות: חושב ש-"פרק כשר", ועכשיו רואה את "מה?". מ-מנדלבאום: "האיש לא ידע יותר מדי", "לא רוצה לזמביה", "דו פרצופי", "פורצלמן", "היהלום שבכתר". הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: הייתה פעילות נחמדה. פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא. שבוע טוב! :)

0OמומיןO0

New member
../images/Emo82.gif../images/Emo211.gif../images/Emo212.gif../images/Emo182.gifשבת שלום

משהו טוב שקרה השבוע:שאתמול והיום מתחיל להיות קריר
מתחילים להרגיש את תחילת החורף
משהו רע שקרה השבוע:החום של תחילת השבוע
היום הכי טוב בשבוע:היום
היום הכי גרוע בשבוע:ראשון ושני
שיר השבוע:אין משהו מיוחד
ציטוט השבוע:גם אין משהו מיוחד
תכנית / סדרת / סרט השבוע:
לחיי האהבה,
כמעט מלאכים3,
השיר שלנו3(עומד להיגמר),
מונית הכסף