מסכמים את השבוע!

edens 114412

New member
עזוב הצבא הזה אומרים לו משהו אחד והוא עושה

משהו אחד, תילחם על גל"צ!

Black Devil18

New member
../images/Emo222.gif ../images/Emo6.gif

עדיין לא הגעת אפילו לגיל של צו ראשון
, הכותרת שלך פשוט מצחיקה אותי =.=

Black Devil18

New member
../images/Emo222.gif לא הכל עניין של רצון בקשר לצבא..

יותר עניין של עדיפות שלהם מאשר שלך =.= , היה לך במנילה גל"צ ?

תתפלא, אבל הכל עניין של בחירה.

לדוגמא, יש לי פרופיל 97 ולפי הצבא אני חייל קרבי. אבל אני הצהרתי שאני לא מעוניין לשרת כקרבי ולכן הצבא לא יכול להכריח אותי להיות קרבי. בנוסף, אני יכול לחתום ויתור על כל דבר שהצבא מזמן אותי אליו (מודיעין, גל"צ, טייס וכו') והם יעזבו אותי בשקט. המקרים שבהם הצבא מחליט בשבילי: 1. אם התקבלתי לכמה מקומות ולא בחרתי אחד מהם - הצבא ייבחר בשבילי לפי העדיפויות שלו. 2. אם לא התקבלתי לשום מקום - הצבא ישבץ אותי למה שחסר לו ומתאים לפרופיל שלי, אלא אם לא התנגדתי אליו. כלומר, אם התקבלתי גם למודיעין וגם לגל"צ ולא חתמתי ויתור מהמודיעין, הצבא ישבץ אותי למודיעין. ואם לא התקבלתי לכלום הצבא יישבץ אותי למה שחסר לו, למעט מה שחתמתי עליו ויתור או לא הבעתי רצון לקחת בו חלק (קרבי). ולגבי גל"צ במנילה - גל"צ לא רשום במנילה מכיוון שגל"צ זה מסלול שפתוח לכולם בלי קשר לפרופיל, כל אחד יכול לבקש זימון. הדילמה שלי הייתה כזו: -אם אני הולך למודיעין הם מקפיאים אותי ולא נותנים לי את האפשרות להבחן לגל"צ. -אם אני הולך לגל"צ אני צריך לחתום ויתור במודיעין, ואז אם אני לא אתקבל לגל"צ נדפקתי מכל הכיוונים. אבל הצלחתי להסדיר את זה ואני אבחן לגל"צ למרות המיונים למודיעין
וסליחה על החפירה

למעלה