מסכמים את השבוע!

edens 114412

New member
מסכמים את השבוע!

מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/ משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: היום הכי טוב בשבוע: היום הכי גרוע בשבוע: שיר השבוע: ציטוט השבוע: תכנית / סדרת / סרט השבוע: סרטון או תמונה שראיתם ברשת: בילוי השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: פרק השבוע בפיג'מות: הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? שבוע טוב! :)

טווול

New member
המשך לסיכום ^^^^על המופע

OK אז היום הלכתי למופע והיה ממש מצחיק במיוחד החלק שקובי התחרפן
פארפאפאפאפאפאפא פארפאפאפאפ.... ישבתי בקארסקה משו כזה אין לי מושג, די קדימה ולא ראיתי אף אחד שאני מכירה מהפורום או אולי לא זיהיתי (בצד ימין ישב ישראל קטורזה עם מלא ילדים קטנים) המופע עצמו ממש מצחיק אהבתי את הקטע של הדירה להשכיר חחחחח ,והשיר על רונית היה קורע ורונית עצמה,יש לי מלא סירטונים באיכות ככה ככה כי האורות קצת סינוורו אאבל לא נורא אני יעלה אותם עוד כמה ימים קיצר מי שלא הלך כדאי כי מצחיק מאוד! אחרכך חיכנו לאילן קובי ועודד ליד הבמה עם כמה ילדים והורים ואילן הציץ החוצה ואז פגשתי את אחותו של עודדשהיא ממש נחמדה ואת אבא שלו אמא שלו ואחיינים שלו שנכנסו למאחורי הקלעים ואז אחרי כמה דקות המאבטח סגר תדלת אז הלכנו לדלת היצאה האחורית שם פגשתי את קובי:)(ואת דנה קצת לפני)והוא אמר לי שתהיה עונה שישית ואז ראינו שהדלת פתוחה אז נכנסנו לחדר הלבשה שלהם חחחח אבל הוא היה ריק ,אזז הבנו שאילן ועודד יצאו מקדימה אז הלכנו חזרה לכניסה וראינו את עודד כמה מטרים מאיתנו אז הלכתי ודיברתי גם איתו ורק אילן נעלם וזה לא שלא חיפשנו אותו
וזהו היה כיף ומצחיק ושווה ללכת:)!!!

טווול

New member
אז ראיתה אותו או לא לא הבנתי ??!!??

ודרך הגב ראיתי/הצתלמת/דיברת עם הפיג'מות או הלכת ישר אחרי ההופעה???

טווול

New member
דווקא לא

אחרי ההופעה חיכיתי כמה דקות ליד החדר הלבשה ואז הלכנו מאחורה וכבר דיברתי עם קובי ועודד לי לא היה בעיה לפגוש אותם:)

Jen74

New member
הסיכום שלי

וקודם כל אתחיל בשאלה: הייתם במופע היום? איך היה? ולסיכום השבועי: עבדתי, הייתי חולה, החלמתי (כמעט לגמרי) וחזרתי לעבודה, ניקיתי, סידרתי וניקיתי (כן, בכוונה פעמיים כתבתי שניקיתי) ועכשיו אני קצת נחה עם האיטנרנט.

0OמומיןO0

New member
../images/Emo118.gif

משהו טוב שקרה השבוע:היום הראשון בו כשהיה עוד חופש ושישישבת
ושהתחיל היורוליג
משהו רע שקרה השבוע:היה רע ומשעמם
היום הכי טוב בשבוע:יום ראשון,יום רביעי והיום.
היום הכי גרוע בשבוע:יום חמישי
שיר השבוע:העצב בתוכי וכשהלב בוכה-שרית חדד
ציטוט השבוע:אין לי
תכנית / סדרת / סרט השבוע:החיים זה לא הכל
כמעט מלאכים
לחיי האהבה
סרטון או תמונה שראיתם ברשת:כלום
בילוי השבוע:היום
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:שיהיה שבוע טוב בע"ה
פרק השבוע בפיג'מות:לא ראיתי כלום השבוע
הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע:את זה
פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?לא
שבוע טוב! :)שבוע טוב
הודגש באמצעות מדגישומטיק

טווול

New member
מסכמכמת

משהו טוב שקרה השבוע:הלכתי למופע של הפיג'מות משהו רע שקרה השבוע:המורה לספורט הכלבה רשמה לי שתי הפרעות על כלום רמה עיוור:( היום הכי טוב בשבוע:שבת היום הכי גרוע בשבוע:חמישי שיר השבוע:que mis ojos ציטוט השבוע:מלא מלילה בכיף! תכנית / סדרת / סרט השבוע:הפיג'מות כמעט מלאכים לילה בכיף סיימון מכושפות ועוד... סרטון או תמונה שראיתם ברשת:שירה בציבור(המבין יבין) בילוי השבוע:היום במופע של הפי'מות כי השבוע היה יבשץץץ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:לא! פרק השבוע בפיג'מות:רינגטון,פיתוח קול הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע:עונה שישית! פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?כן את קובי אילן עודד דנה פליפר וקטורזה שהיה בהופעה אבל עם קובי ועודד דיברתי אילן נעלם לי ממש, לא ראיתי אותו יוצא קובי יצא מאחורה עודד מקדימה ואילן נעלם! חחח שבוע טוב! :)

ציטוטים מהמופע

זה מה שאני זוכר כרגע: 1."הצבי ישראל על במותיך חלל דודי שמש". 2.הצבי ישראל על במותיך צלחת לווין". 3.הילדה הכי יפה בגן(החיות התנ"כי)". 4."סבון בלי מים זה כמו ג'ל לניקוי ידיים". 5."בואו נעשה כאילו הלכנו ונתעלם מזה שיש לנו עוד שישה נאמברים(הם הולכים וחוזרים תוך דקה). 6."גיטריסט, אתה הכי הכי הכי הכי מושלם(בשיר של ההמבורגרי)". 7."היא גם הופיעה בהופל'ה קטנטנים. -מה זה? זה כאלו מעברונים קטנים, הופל'ה והם עוברים". 8."תירגע.אין פה לא שטיפת כלים, לא פספוסים ולא כותרות.אה, וגם אין עגבניות בסוף.אבל אפשר לזרוק עגבניות על עודד". 9.(אילן נכנס עם חלוק סיני ופאה שנראית כמו חתול שנחת לו על הראש)"אני לאה גולדנברג.למרות שאני לא נראית כזו". 10."ובפנטאוז גר חיים(
)הארנב.בתור יו"ר הבית הוא תלה שלט "דירה להשכיר" בביתו של מר עכבר". זה באמת מופע גדול, עם מוזיקה והכל. היה קטע על מערצה בת 32 בשם רונית(שבקטע אחר הייתה ילדה)שמשגעת את הפיג'מות(
.באמת) ויש לה צמות ארוכות מברזל שמכאיבות לפיג'מות. זה לא אולם תיאטרון, זה בר ענק שהבעלים שלו עשו הרבה כסף מהיום הזה(יש להם תפריט עם קינוחים והמבורגרים שעולים 50 ש"ח). אם יהיה מה להרחיב אכתוב בסיכום.

הדר 1992

New member
איזה באסה ! כל-כך הייתי רוצה לראות את המופע

הזה. מקווה שייצא להם בספו של דבר...

אני חושב שתוכלי אחרי חנוכה

יש עוד שלוש הופעות קרובות בת"א, אחת בירושלים ויש גם אחרי חנוכה.ככל הנראה, מתישהוא אחרי חנוכה הם יגיעו גם לצפון ולדרום...

טווול

New member
טעות קטנה:)

8:אילן אומר ואין עגבניות בסוף ואז קובי אומר לעודד אבל עם אתה רוצה אני מוכן לזרוק עלייך עגבניה! 10 זה מאיר הארנב לא חיים(כל השורה לא ממש נכונה אבל לא חשוב) 5 אילן אומר לעודד הדרן זה שעכשיו אנחנו משתחווים ויוצאים למרות שיש לנו עוד שישה נמברים(משו כזה) וואי הזמנתי פקינג XL 22 שקל הם מטורפים שם!

מסכמ"ש באיחור ../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה השבוע: קרו הרבה דברים טובים.. משהו רע שקרה השבוע: המודיעין האלה לא מביניםשבא לי גל"צ והם ממשיכים לשלוח לי זימונים היום הכי טוב בשבוע: שישי היום הכי גרוע בשבוע: שלישי שיר השבוע: right here right now כמה זול ושטחי
ציטוט השבוע: "אורי תצלם אותי מכינה צ'יפס" וגם "מיכל באר" תכנית / סדרת / סרט השבוע: נמלטים
סרטון או תמונה שראיתם ברשת: אין בילוי השבוע: נמל, כיכר רבין, על האש ועוד.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: מממ אין משו ספציפי פרק השבוע בפיג'מות: לא יצא לי לראות הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: שיש עונה 6 פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? פגשתי את קובי ודנה ביום שישי בלילה..

למעלה