מסכמים את השבוע!

edens 114412

New member
מסכמים את השבוע!

מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/ משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: היום הכי טוב בשבוע: היום הכי גרוע בשבוע: שיר השבוע: ציטוט השבוע: תכנית / סדרת / סרט השבוע: סרטון או תמונה שראיתם ברשת: בילוי השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: פרק השבוע בפיג'מות: הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? בונים סוכה? איך מעבירים את החג? שבת שלום חג שמח ושבוע טוב! :)

סיכום ראשון^^

משהו טוב שקרה השבוע:הייתי בת"א ובקניון וביםDD: משהו רע שקרה השבוע:שיעורי בית! היום הכי טוב בשבוע:שלישי ורביעיD: היום הכי גרוע בשבוע:ראשון שני שיר השבוע:יסמין-הפיל הכחול והגשמה עצמאית-אריק ברמן ציטוט השבוע:לא עולה לי בראשXD תכנית / סדרת / סרט השבוע:הפיגמות? סרטון או תמונה שראיתם ברשת:אין. בילוי השבוע:ת"א ים וקניון. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:הולכת להוציא תעודת זהותD: פרק השבוע בפיג'מות:נו הפרק הזה סלברקהD: הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע:שהצטרפתיD: פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?אממ,לא אבל ראיתי את עודד שהייתי בספארי זה היה ממש ממזמןP: בונים סוכה?נופ איך מעבירים את החג?בכייףDDD: חבל שהוא נגמר! שבת שלום חג שמח ושבוע טוב! :)

Black Devil18

New member
../images/Emo222.gif סכמ"ש חג..

משהו טוב שקרה השבוע: חופשה מהלימודים שעומדת להגמר
משהו רע שקרה השבוע:
היום הכי טוב בשבוע: שישי היום הכי גרוע בשבוע:
שיר השבוע:Heavy Cross - The Gossip , Strawberry Swing - Coldplay ציטוט השבוע:
תכנית / סדרת / סרט השבוע: הפיג'מות , שירות חדרים
, האלופה 3
סרטון או תמונה שראיתם ברשת: ראיתי את הסרט "חוכמת הבייגלה" בילוי השבוע: לא משהו מיוחד.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לא משהו מיוחד .. הדברים הרגלים. פרק השבוע בפיג'מות: חנוכת בית. הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: הפורום פעיל יותר
פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?
בונים סוכה? לא בנינו. איך מעבירים את החג? יותר נכון היה לשאול איך עבר החג.. עבר מצויין !
שבת שלום חג שמח ושבוע טוב! :) גם לכם !!

טווול

New member
מסכמת:)

משהו טוב שקרה השבוע:היה לי יומהולדת:) הלכתי להופעה הבכורה של כמעט מלאכים לVIP וצילמו אותי לאתר הרישמי:) משהו רע שקרה השבוע:פיספסתי את ההופעה של עודד פז בשפיים ביומהולדת שלי:(, הייתי צכה ללכת לקלרה ביום רביעי ולא הלכתי בסוף ורמה ולוקה היו שם:( היום הכי טוב בשבוע:ראשון שני וחמישי היום הכי גרוע בשבוע:שישי שיר השבוע: cual ציטוט השבועיש הרבה: תכנית / סדרת / סרט השבוע:כמעט מלאכים הפיג'מות,מכושפות,הצצה לפסטיגל,הארי פוטר עוד מלאאא סרטון או תמונה שראיתם ברשת:מלא סירטונים של כמעט מלאכים בילוי השבוע:ההופעה של כמעט מלאכים מקסברנר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:לסוע לשדה תעופה ב13 או ב 14 פרק השבוע בפיג'מות:כשר הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע:כל מיני פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?לאאאאאאאא:( בונים סוכה?לא שבת שלום חג שמח ושבוע טוב! :)

מסכמת. ../images/Emo223.gif

משהו טוב שקרה השבוע: נכנסה לי סופסוף משכורת לחשבון
משהו רע שקרה השבוע: חלומות מעצבנים ביותר.
שיר השבוע: The Fray - Over My Head
ציטוט השבוע: "אני מתחילה להרגיש שכבר לא נראה את המנהרה בקצה האור הזה"
מפרק 100מם, כמובן. ואי, אוני לא זוכרת עוד אבל יש המון מצחוק מעבודה
תכנית / סדרת / סרט השבוע: תכנית- יומני הערפד [The Vampire Diaries, סדרה חדשה בארה''ב], צחוק מעבודה, איך פגשתי את אמא, מונית הכסף. סרטון או תמונה שראיתם ברשת: Kristinestad, Finland.
אני כלכך רוצה לטוס לשם כבר. כמה ימות יש שם, משהו מדהים.
בילוי השבוע: סתם חברה שלי באה לישון אצלי וצילמנו תמונות מצחיקות והכל.
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: כלום.
פרק השבוע בפיג'מות: דפקט הפרפר ["תגידי לי מה את סתומה!??!@?#
], פרק 100מם
, הפרק שלכם. הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: הכל נו. XD פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא. בונים סוכה? לא.
איך מעבירים את החג? רגיל.. בבית. שבת שלום חג שמח ושבוע טוב! כנ''ל.

מסכמת. ../images/Emo223.gif

משהו טוב שקרה השבוע: נכנסה לי משכורת לחשבון.
משהו רע שקרה השבוע: חלומות מעצבנים כאלה.
שיר השבוע: The Fray - Over My Head
ציטוט השבוע: "אני מתחיל להרגיש שאנחנו כבר לא נראה את המנהרה שבקצה האור הזה"
פרק 100מם, כמובן. והיו עוד מלא מצחוק מעבודה, אני לא זוכרת... פשוט תראו! תכנית / סדרת / סרט השבוע: יומני הערפד [The Vampire Diaries, סדרה חדשה בארה''ב], צחוק מעבודה, איך פגשתי את אמא, מונית הכסף. סרטון או תמונה שראיתם ברשת: Kristinestad, Finland
אני מתה להיות שם כבר. כמה ימות יש שם, משהו מדהים.
בילוי השבוע: סתם חברה שלי באה אליי וצילמנו מלא תמונות מצחיקות וזה.
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שיקרה כבר משהו, לא משנה מה.
פרק השבוע בפיג'מות: דפקט הפרפר [גרי לסבתא: תגידי לי מה את סתומה?!@$#
], פרק 100מם
, הפרק שלכם. הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: הכל ,נו .XD פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? השבוע לא.
בונים סוכה? לא
זה החג האהוב עליי ומשומה השנה הוא עבר כאילו כלום...
איזה מבאס. איך מעבירים את החג? בבית, רגיל... שבת שלום חג שמח ושבוע טוב! כנ''ל.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למה זה שלח פעמיים?!../images/Emo12.gif ../images/Emo223.gif

בטעות נפתח לי אתר אחר אז חשבתי זה מחק לי הכל.. אופס. XD

מסכם שבוע הזוי ומבקש עזרה

אתחיל בבקשת העזרה: ביום שבת יש את ההופעה, כפי שידוע לכם.אני הולך עם אבא שלי, וחשבתי שיהיה נחמד, בזמן ההופעה, להכין כמה כרזות שישמחו את השלושה(כמובן עם מספר הפורום וכל מה שצריך) וחשבתי שתעזרו לי לחבר כרזות שהן קצת יותר מעניינות מ-"בהצלחה". שלחו לי אותן במסר או לפה.אם מישהו בא להופעה השבת הזו, מוזמנים להודיע לי ואפילו נדבר לפני ההופעה. אוי, עכשיו אני צריך לשמוע את הרעש של שמחת תורה.כלומר, מלאאאא דתיים שרים עם מוזיקה. משהו טוב שקרה השבוע: תארו לעצמכם: יום שישי.כמה מאות קיבוצניקים, קיבוצניקים לשעבר ואורחים יושבים על דשא ומדברים.לא, זוהי לא התחלה של בדיחה לא מצחיקה במיוחד, אלא מה שקרה לי ביום שישי. קיבוץ גדות, שסבתא שלי הייתה חברה בו במשך כיותר מ-20 שנה, חגג שישה עשורים.הוקרן שם סרט, שבו קצת דיברו על סבא שלי ז"ל והשתעממו ברוח הערב.הגרנד פינאלה-הופעה של הגבעתרון.נשארתי עד 23:20 בערך ער.היה כיף. משהו רע שקרה השבוע: מי אני שאגיד שהיה משהו רע בשבוע שהיה בו חופש? היום הכי טוב בשבוע:
. היום הכי גרוע בשבוע:
. שיר השבוע:
. ציטוט השבוע:
. תכנית / סדרת / סרט השבוע: ארוך מדי בשביל שאני אזכור.זכור לי שנהנתי מ-"עניין של טעם". סרטון או תמונה שראיתם ברשת:
. בילוי השבוע: כל השבוע. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: ההופעה של הפיג'מות. משהו שאני לא מחכה שיקרה שבוע הבא: לחזור ללימודים. פרק השבוע בפיג'מות: נראה לי חנוכת בית אבל כמובן שהזכרון שלי לא פורח. הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: נהיה פה פעיל יחסית לחצי שנה האחרונה. פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא.אבל פגשתי את דרור נובלמן(תסריטאי האלופה וסיימון מהסדרה "סיימון") ואת עמי סמולארצ'יק(הזכור לכם מ-"שבוע סוף! בתור ציפי לבני בכמה פרקים בעונה הרשומה ומ-"בלי רגליים"). בונים סוכה? כן.סוכה מדהימה. איך מעבירים את החג? אם אתם קוראים פה בגלל יתר חפירות, אני אומר לכם, תקראו ותדעו. שבת שלום.חג שמח.שבוע טוב בלי הרבה מורות למדעים.

Black Devil18

New member
../images/Emo222.gif גם פה יש מלא דתיים

שקופצים ורוקדים עם מוזיקה בפול וליום שמפריעה להרדם
.

הדר 1992

New member
לא נורא,כולה פעם-פעמים בשנה.

ומה אני אומר שאז שגרנו באשדוד חילונים כל שבת [!] היו שמים מוזיקה בפול ווליום ומלא דתיים גרים בבניין! שיכבדו קצת את הדתיים,מה קרה? זה לא עולה להם כסף! אז תצטרכו "לסבול" פעם בשנה מוזיקה דתית.לא יקרה כלום. (שלא תחשבו שיש לי שנאה לחילונים,יש לי מלא חברות חילוניות וכל המשפחה המורחבת שלי חילונית...אנחנו היחידים שדתיים ברוך השם :))

גם אני וההפך

בסדר(זה לא שזה פעם בשנה). זה קורה בכל בניין, גם חילוניים וגם דתיים שמים בפול ווליום מוזיקה. (שלא תחשבי שזה מוזיקה בווליום של "השכנה, את יכולה להפסיק עם הרעש", זה מוזיקה שגם וכאשר סוגרים את החלון, שומעים אותה).

הדר 1992

New member
ולזה בדיוק אני מדברת שהחילונים שמים בכל שבת!!

לצערנו! וזה לא פעם בשנה?איזה כי לכם,הלויא וגם אז אצלנו זה לא היה כל השנה. הייתי שמחה אם החילוני היה מתחלף עם הדתיים-היה פעם בשנה שם את המוזיקה הזו בכל כך ווליום גבוהה, והדתיים היום שמים כל אמצע שבוע מוזיקה בשמחות! תגידו תודה שברוך השם זה בשמחות..תשמחו קצת איתנו מה קרה. ביננו זה גם חג שלכם-אתם גם יהודים.גם אתם מוזמנים לחגוג זאת בשמחה :)

0OמומיןO0

New member
מסכמת קצת באיחור

משהו טוב שקרה השבוע:סוכות,חופשששששששששששששש
וגם שכבר מתחילים להרגיש את החורףףף
וירד גשם!!!!!!
משהו רע שקרה השבוע:ההתחלה של השבוע היה ממש משעמם
היום הכי טוב בשבוע:חמישי,שישי,שבת
היום הכי גרוע בשבוע:שלישי
שיר השבוע:לא יודעת
ציטוט השבוע:אין לי
תכנית / סדרת / סרט השבוע:החיים זה לא הכל!
וגם:כמעט מלאכים,לחיי האהבה,מונית הכסף.
סרטון או תמונה שראיתם ברשת:לא כלום
בילוי השבוע:בריכה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:אין משהו מיוחד
פרק השבוע בפיג'מות:המבול
הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע:הכל
פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?לא
בונים סוכה?לא , לצערי
איך מעבירים את החג?בבית
שבת שלום חג שמח ושבוע טוב! :) חג שמח
שבוע טוב לכוווווולם
הודגש באמצעות מדגישומטיק