מסכמים את השבוע!

מסכמים את השבוע!

מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/ משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: היום הכי טוב בשבוע: היום הכי גרוע בשבוע: שיר השבוע: ציטוט השבוע: תכנית / סדרת / סרט השבוע: סרטון או תמונה שראיתם ברשת: בילוי השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: פרק השבוע בפיג'מות: הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? בונים סוכה? איך מעבירים את החג? שבת שלום חג שמח ושבוע טוב! :)

מסכמת ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: בנינו סוכה וקיבלנו לחג מחברים אקווריום עם דגי זהב חח החתולה שלי כל היום בוהה בהם XD משהו רע שקרה השבוע: המורה להיסטוריה נתנה לנו בוחן פתע וקיבלתי 75 :( ואני מצוננת כרגיל היום הכי טוב בשבוע: חמישי היום הכי גרוע בשבוע: ראשון שיר השבוע: marry me juliet ציטוט השבוע: המורה ללשון קראה לכיתה שלנו עוגה O.O תכנית / סדרת / סרט השבוע: הפיג'מות, הישרדות סרטון או תמונה שראיתם ברשת: את ההקלטה של גלעד שליט
בילוי השבוע: אתמול בערב ברשל"צ עד 1 בלילה אכלנו גלידה XD משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: טיול הכנה לפתיחת שנה בצופים בירושליים ויום אחרי זה---- ה-מ-ו-פ-ע ש-ל כ-מ-ע-ט מ-ל-א-כ-י-ם!!!!!!!!!!! אאעעאעאע D: פרק השבוע בפיג'מות: אפס אפס אפס הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: פרטים על ההופעה של השלישייה :) פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא בונים סוכה? כן
איך מעבירים את החג? עם המשפחה ובצופים :] חג שמח

Jen74

New member
סיכום קצר

אכלתי ארוחה מפסקת בראשון. צמתי בכיפור. הילדות שיגעו אותי אבל חזרו ללימודים אז היה קצת שקט. התקשרתי ביום שלישי למקום שמחפשים עובדים. הוזמנתי לראיון עבודה ביום רביעי. ראיתי את המשחק של מכבי חיפה מול בורדו הצרפתית וממש התאכזבתי. בחמישי התחלתי לעבוד. עכשיו תיכף הולכת לארוחת חג אצל אחותי עם כל המשפחה שלנו והמשפחה של החבר של אחותי. מצפה לשבוע עבודה ארוך שבסוף כל יום מקווה למנוחה וקצת שקט.

Jen74

New member
../images/Emo9.gif תודה../images/Emo140.gif

מקווה שסוף סוף מצאתי את המקום שלי ולא אצטרך להמשיך לחפש בקרוב. מצאתי את העבודה בדיוק כשמלאו לי חמישה חודשים לאבטלה ויצא שהתחלתי לעבוד בתחילת חודש. אני לא אוהבת להתחיל לעבוד באמצע חודש.

מסכם באיחור

אני מסכם מהמשרד של אבא שלי, בתוך חדר ישיבות, והמסך שלי הוא מסך פלזמה מדהים... משהו טוב שקרה השבוע: חופש.כרטיסים להופעה ברידינג(אגב, ללקוחות "מקסימום תל אביב", מקבלים כרטיס שני בחצי מחיר). משהו רע שקרה השבוע: שיעור מדעים. היום הכי טוב בשבוע:
היום הכי גרוע בשבוע:
שיר השבוע: השירים של מירי מסיקה
.זמרת מעולה!(נו כבר, שייצא לה סינגל מהאלבום השלישי). ציטוט השבוע:
. תכנית / סדרת / סרט השבוע: הישרדות הפיליפונים, והזיכרון שלי כמובן לא שופע... סרטון או תמונה שראיתם ברשת:
. בילוי השבוע: ישיבה בסוכה. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: חופש.ישיבה בסוכה.דיאטנית. פרק השבוע בפיג'מות: צפיתי בכמה, לא זוכר, וראיתי גם כמה מ-"מנדלבאום בלש פרטי". הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: לא זכור לי. פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? כרגיל, לא. בונים סוכה? כן.אבא שלי קנה סוכה שמחירה כמעט 2,000 ש"ח(אבא שלי עמד לחטוף התקף לב), סוכה פשוט יפייפיה.נתעלם מזה שהסוכה נמצאת ממש בחצר הפצפונה של הבניין שלנו ונתעלם מזה שנאלצתי לשמוע מוזיקה מזרחית בפול ווליום. איך מעבירים את החג? בשעמום רב. חג שמח!

למעלה