מסכמים את השבוע!

edens 114412

New member
מסכמים את השבוע!

מדגישומטיק:http://www.tpeople.co.il/on/mo משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: היום הכי טוב בשבוע: היום הכי גרוע בשבוע: שיר השבוע: ציטוט השבוע: תכנית / סדרת / סרט השבוע: סרטון או תמונה שראיתם ברשת: בילוי השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: פרק השבוע בפיג'מות: הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? שבת שלום ושבוע טוב! :)

טווול

New member
פורום ריקקקקקקק!!!

משהו טוב שקרה השבוע:הלכתי לסינימה סיטי:) משהו רע שקרה השבוע:נגמררר החופשששששש היום הכי טוב בשבוע:רביעי היום הכי גרוע בשבוע:שישי שיר השבוע:so what לה לה הלה לה לה לה לה ציטוט השבוע:איןןן תכנית / סדרת / סרט השבוע:האחיים דה גמה המרוץ למליון לאהוב את אנה הישרדות והמרוץ להר המכשפות סרטון או תמונה שראיתם ברשת:מלא סירטונים של צרבת בילוי השבוע:לצאת לסינימה סיטי משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא: אין כזה פרק השבוע בפיג'מות:פרק עם פוטנציל ושם קוד מוסטש הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע::( פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?לאאא:( נ.ב יום ראשון פרק אחרון של האחים דה גמה??????????:S שבוע טוב!!!!

edens 114412

New member
מסכמת...

משהו רע שקרה השבוע: לא קרה היום הכי טוב בשבוע: יום שלישי היום הכי גרוע בשבוע:אין שיר השבוע: לא נרדמת תל אביב ציטוט השבוע:אממ...אין תכנית / סדרת / סרט השבוע: האחים דה גמה, הפיג'מות, הישרדות, עדי אשכנזי סרטון או תמונה שראיתם ברשת: אין בילוי השבוע: תל אביב משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לא מחכה לכלום.... פרק השבוע בפיג'מות: מסודרים, הצרפתים באים הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: אין פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? כן את יובל אברמוביץ' הוא היה מנחה תחרות כישלונות שבת שלום ושבוע טוב! :)

Jen74

New member
הלו!!!../images/Emo124.gif יש כאן מישהו? מישהו? מישהו?

לא נורא, עוד מעט יתחילו לדבר על עונה שישית וכולם יחזרו לפורום ויהיה אקשן.
משהו טוב שקרה השבוע: נגמר פסח, נגמר מצות, חוזרים לשגרה. משהו רע שקרה השבוע: כאבי בטן, צרבות והכל בגלל המצות. היום הכי טוב בשבוע: ראשון - נסעתי לטייל בארץ ישראל לאירוע אקוספרה בעין הוד, ליד עתלית. היום הכי גרוע בשבוע: ערב חג שני, יום רביעי. שיר השבוע: ביום בהיר ונהדר יצאו מתוך ההגדה... ציטוט השבוע: "אני אוהבת את זה!" (האחים דה גמא) תכנית / סדרת / סרט השבוע: האחים דה גמא!!!!!שליטאא1111!!! סרטון או תמונה שראיתם ברשת: הזמרת הבריטית סוזן שהדהימה את הצופים, השופטים ואת כל גולשי יו-טיוב. בילוי השבוע: טיולים בארץ. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לחזור לשגרה. פרק השבוע בפיג'מות: כרגיל, לא זוכרת שמות הפרקים
הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: שבכל זאת יש מי שממשיך לכתוב כאן.
המשך יום נפלא

עוד 60 ומשהו יום לחופש הגדול! D:

משהו טוב שקרה השבוע: חופש, על האש, לונה פארק :) משהו רע שקרה השבוע: כלום היום הכי טוב בשבוע: היום היום הכי גרוע בשבוע: שלישי שיר השבוע: single lady ציטוט השבוע:" איה, הקיפוד דקר אותי, איה שוב הקיםוד דקר אותי. אי אי אי! אני לא יכול לגעת בזה"
תכנית / סדרת / סרט השבוע: הפיג'מות, צחוק מעבודה, עדי אשכנזי, הישרדות סרטון או תמונה שראיתם ברשת: אין בילוי השבוע: עם חברות בלונה פארק
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: טיול פרק השבוע בפיג'מות: מסתיק המזל הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: לא ממש קרה פה משהו פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא שבת שלום ושבוע טוב
!

למעלה