מסכות

קדן

New member
מסכות

מה אתן עושות כשהורים לא שולחים את הילדים עם המסכות ? חלקם היום שלחו את המסכות עדיין סגורות עם הדבק. חייבתי אותם לפתוח לחלקם פתחתי בעצמי ומי שלא הביא שלחתי הבייתה להביא, הרגשתי כמו שוטרת . גם אני מאמינה שזה לא מה שיציל אותנו אבל לא לוקחת סיכונים . מה קורה אצלכן ?

אתמול פתחתי לכולם והרכבתי ../images/Emo148.gif

אימא אחת אמרה שעכשיו המסיכה סתם מתבזבזת. היום לא התעסקתי עם המסכות בכלל, למרות שהיו ילדים אחרים מאתמול [אבל עדיין רק 5..] תגידו, אתם בטוחים שמותר לקשט את הקופסאות? נראה לי שזה ילחיץ את ההורים אצלי - אז ויתרתי..

יעלים

New member
גם אני פתחתי אתמול והיום מסכות

ערכנו מסיבת אסטרונאוטים וחלל וכל הילד שמחו לחבוש את המסכות, בגלל הגיל של הילדים לא דברתי על מלחמה או סכנה רק הלכנו לחדר המוגן, החזק שחקנו שרנו צירנו ציורים והכל כדי שהחדר יהיה מוכר וידידותי לילדים

ניסנמה

New member
אני פתחתי והרכבתי לילדים

הפרטיים שלי, בגו אמרתי להורים שכדי להם לפתוח ולהרכיב. לגבי קישוט קופסת המסכה - נתתי לילדים מדבקות וטושים וביקשתי לקשט מעט ולא לצבוע ולצייר על בר-קודים שמצויים למעלה על הקופסה. לי זה נראה מוגזם להדביק על כל הקופסה טפטים וניירות צבעוניים כפי שהראו בטלויזיה. לפי דעתי, תופסים טרמפ על הנושא הזה. אני הדגמתי לילדים איך חובשים מסכה, אני מתכוונת כל יום לרענן את העניין על ידי הדגמה על כמה ילדים. יש לי בגן מקום מוסכם שבו שמים את המסכות, ובזה נגמר העניין. חוזרים לסדר היום.

קדן

New member
../images/Emo6.gifשוקולדה , אין לך מושג כמה עזרת

לי . אתמול חזרתי הביתה כעוסה מוויכוחים עם הורים שלא הביאו את הערכה,והיום אני מוטרדת לגבי מחר,שוב וויכוחים. אצלם לי את המסמך הזה ואתן להורים לחתום תודה תודה תודה...

למעלה