מסכה

מסכה

יושבת כאן מול המחשב בלי חולצה מרגישה את הרוח קר לי אבל אני לא רוצה להשים חולצה. רוצה מישהו שיבוא יואהב אותי יפנק אותי ילטף יגע יחבק רוצה גבר שיהיה איתי בלי כל השטיות שמסביב. כבר לא יודעת מה אני רוצה מעצמי לא יודעת למה קיים כל המסביב למה כל דבר חייב להיות קשה למה כל דבר חייב להיות כרוך בכאב... מה ביקשתי ליטוף, הבנה זה כל כך קשה? מה ביקשתי להרגיש חדירה כאן ועכשיו בלי כל השטיות שמסביב?! זה מה שכולכם אומרים שאתם רוצים אז למה ברגע האחרון אתם מתקפלים? מה מפחיד בכאן ועכשיו? מה מרתיעה הרי אמרת שהחלום שלך זה שתכיר אישה שלא תזין לך את השכל אז הנה הכרת אז מה מרתיע אותך עכשיו? מה גורם לך להיעלם עכשיו? הרי דיברנו על זה שעות על גבי שעות אמרת בעצמך למה כולם עם מסכות למה כולם כל כך צבועים מסתתרים מפני מה שהם רוצים אז הנה, הנה אני בלי מסיכה אומרת לך מה אני רוצה בדיוק מה אני רוצה אומרת "אני רוצה אותך כאן ועכשיו רוצה אותך בלי כל המסביב רוצה לעשות אותך לילה אחד מאושר כי האושר שלך הוא האושר שלי" ואתה קם ונעלם אז מי הצבוע כאן אני או אתה מי לובש מסכה אני או אתה?! תגיד לי תגיד לי כבר מה אתה באמת רוצה! אומרת לך רוצה שתלטף רוצה שתקרע את הבגדים מעלי רוצה תשוקה בלתי מרוסנת אני ואתה שני חיות כי זה מה שאנחנו בסופו של דבר חיות שקצת יותר חכמות. רוצה שתחדור רוצה להרגיש את הזין שלך בתוכי רוצה להרגיש אותך בפנים ממלא את כל החסר שיש בי רוצה אצבעות ידיים זין כוס שידיים מה שאתה רוצה אני מוכנה בלי שום קונצים ובלי שום חוכמות אני ואתה כאן ועכשיו ואתה אתה שכל כך רוצה להוריד לכולם את המסכות לובש מסכה יותר גרועה מכולם ביחד אתה שחשבתי שכל כך לא צבוע אתה בעצם הצבוע הגדול מכולם מיסטר מאצ'ו שכל העולם לא לרמה שלו הנה אתה נהיה כל כך קטן מפחד מהעוצמה שכל הזמן ביקשת אז אל תבוא אלי עם החוכמות שלך ותגיד תורדי כבר את המסכה את מתנהגת כמו ילדה קטנה! תפסיק לשגע אותי זה כל מה שביקשתי שתפסיק

חתוללבן

New member
כולנו פחדנים

אולי ברגע הזה שאת כזו אמיתית רוצה רק זין? ולא יותר לא נוכל לספק אותך. אולי לא נגיע למקום העמוק בו את רוצה אותנו? ואולי בכלל לא יעמוד לנו הזיין? ואולי את לא תרצי אותנו כי הכאבנו לך? ואולי אנו לא מספיק יפים עבורך? ואולי ואולי ואולי. כן אנו פ ח ד נ י ם . אנו גיבורים גדולים כאן ליד המקלדת אבל גיבורים קטנים ליד הנשים.

bugbuster

New member
יקירה, אני עוצר בעצמי

להגיב לך כבר כמה פעמים. עוצמות הרגש שלך חוצות כל קוו וכל חומה. אין לך דבר מזוכך יותר מלחשוף את עצמך כפי שחושפת, וזו היא שיא עוצמתך. את חזקה הרבה יותר משנדמה לך, חוזק שבחולשה, עוצמה שבשבריריות, ויש לך את זה. רק שלא תאשימי את הרגע בו נוצרת רגישה, זוהי עצמיותך, זו את, וזו מתנה. הן לא תרצי להיוולד אטומה, וכרגישה, את משלמת מחירים. מדהים לקרוא אותך. מהרגע הראשון כתבת כאן ללא מסכה.

למעלה