מסך קטן

nelly431

New member
מסך קטן../images/Emo10.gif

שלום קניתי מחשב חדש של טושיבה , כשהתקנתי את המשחק PES2008 המשחק עובד ונראה טוב אך רק עם מסך קטן ואם אני מנסה להגדיל את המסך יש הודעת שגיאה שקשור איכשהו בכרטיס מסך יש לי כ.מסך GMA X3100 עם זכרון 351 במחשב יש זכרון 1M , הדרישות המומלצות הם זיכרון 256 של NVIDIA וזיכרון במחשב 1M האם הכרטיס שלי בכל זאת לא תומך למרות הנתונים המתאימים במחינה טכנית? ובאופן כללי אני יודע שאי אפשר להחליף כ.מסך ,אך לאחרונה שמעתי שזה אפשרי ידוע לכם משהו על זה?

RoyBO

New member
יש לך כרטיס מסך שאינו ייעודי למשחקים

אין לו זיכרון משלו והוא גורע זיכרון מזיכרון המחשב, הוא אינו מתאים למשחקים חדשים בכלל. לא ניתן להחליף כרטיס מסך, הכרטיס מולחם ללוח האם.

y2k30

New member
העתק את הודעת השגיאה לגוגל ותלמד.

אני לא מומחה למשחקים אבל שחקתי די הרבה ומעולם לא קרה לי כזה דבר(מסך קטן)...מוזר...נסה להוריד את מאפייני הגרפיקה במשחק. אם היה כרטיס גרפי חיצוני הוא היה כל כך איטי....

bar666xp

New member
1M? או 1G?

בכל מקרה נסה לבדוק באתר של PES יתכן כי הבעיה נובעת כלל מתאימות למערכת הפעלה.. אאל"ט הוא דורש כ.מסך ברמה של הX1600 של Ati או NVidia 6800 GT/GS כמינימום... עם 256M וPixel Shader 3.0. עד כמה שזכור לי הX3100 הוא SHADER 4.02 לפי אינטל. טוב נעבור לעיקר... נסה לעדקן דרייבר כ.מסך {בדוק גם אם באינטל יש עדקני יותר מבאתר היצרן של הנייד}. בכל מקרה לא ממש הבנתי מה זה מסך קטן? הוא מופיע לא על כל המסך? אם כן זה יכול להיות {ואפילו סביר מעוד} הגדרות.

nelly431

New member
הנה כל הפרטים

בקובץ המצורף כל הפרטים וגם גודל המסך שלא ניתן להגדילו

bar666xp

New member
אהא OK הוא נפתח בחלון שזה ביכלל לא הצורה שהוא

צריל להיפתח.. אאל"ט יש קובץ הפעלה שבוא אפשר לקבוע רזולוציה אחרת למשחק.. אתה צריך רזולוציה שתתאים לו כדי שיפתח על מסך מלא. נסה להתחיל ב1280 על 800 או בבסיסית ביותר 640 על 480 ומשם למצוא את האופטימלית.

bar666xp

New member
איזו התאימה לא בסוף אגב?

דיי סביר שהשאלה הזו תעלה שוב ע"י משתמשים אחרים.

למעלה