מסך נמרח??

• פותח הנושא puna
  • פורסם בתאריך

puna

New member
מסך נמרח??

מישהו מכיר וירוס שגורם לפיקסלים במסך להימרח אופקית? בהתחלה חשבתי שהלך לי המסך, אבל זה ממשיך לקרות גם כשמחליפים את המסך ,אז אני נוטה לחשוב שמדובר בוירוס, למרות שהאנטיוירוס לא עולה עליו. ניסיתי גם ליצר screenshot בשביל להדגים איך זה נראה, אבל כשפתחתי אותו על מחשב אחר הסקרינשוט נראה בסדר גמור ?????

אריק101

New member
שום ויקוס ושום בטיח

מניסיון כואב על בשרי אני יכול להודיע לך רישמית שיש לך משהו דפוק בדרייברים של הכרטיס מסך,במידה ואתה משתמש בכרטיס ATI הוא בא עם תוכנה מעצבנת שיש לה נטייה לבצע מריחת פיקסלים -אם אני לא טועה תכנס דרך SAFE MOD ותתקין את כל העסק מחדש או תמחק את התוכנה אני מקווה שזה יסדר לך את הבעיה, אריק101

puna

New member
הכרטיס שמותקן לי הוא riva tnt2

באתר של nvidia הייתה הודעה קצרה, על בעיות של דרייברים שקרו לאחרונה, מה שהפיח בי אופטימיות - אבל הבעייה לא נפתרה למה צריך לעשות את ההתקנה מ safe mode , למה לא לעשות עדכון רגיל של הדרייבר ? נראה לי שזה גדול עלי קצת, תודה בכל זאת

uzi2

Active member
אל תתקין דרייברים מ- safe mode

אין לי ממש רעיון להסביר את מה שקורה אצלך, ולכן חוץ מאשר להמליץ על בדיקות כלליות נגד וירוסים עם משהו שמעודכן לחלוטין (אף פעם לא מזיק), או להמליץ שדרוג של הדרייבר לגירסה האחרונה שאינה בטא (אפשר להשתמש ב- detonator), או שתחשוב מתי זה קרה ומה שינית/התקנת לפני שזה קרה (ובסמוך), אין לי רעיונות מיוחדים לעזרה.

mmm

New member
אולי

יכול להיות שיש screensaver שמופעל כל כמה דקות- והוא הגורם לתופעה זאת. העלה את הגדרות המסך ובדוק תחת screensaver.

uzi2

Active member
רעיון יפה. עכשיו אני נזכר

שבאמת נתקלתי פעם ב- screen saver שעושה את זה.

b33p

New member
תנסה להחליף דרייברים

לדרייבר הסטנדרטי של ווינדוס standart pci Vga אם נפתרה לך הבעייה אז תתקין דרייבר חדש מה detonator האחרון של nvidia

למעלה