מסך כחול מעצבן

poisen306

New member
מסך כחול מעצבן

מישהו יכול לפענח עבורי את ההודעה שקיבלתי במסך ה"נפלא" הכחול בחלונות 98 ולומר לי מה הבעיה במחשב שלי ואיך ניתן לפתור אותה? אני משתמש בחלונות 98 , כרטיס מסך GeForce 2 MX 32Mb ו DirectX 8 . ההודעה שקיבלתי היא זו: OE 0028:C006EB2 IN VXD VMM(01) + 00005EB2 תודה מראש רונן

ofirgonen

New member
גם לי יש

הודעה כזאת באמצע משחק אז אני משחק 2 משחקים ואז יש מסך כחול בבקשה תעזרו לנו

noam01234

New member
חזרתי, שלום לכולם

הגעתי ביום חמישי מאוחר בלילה (התעכבתי בגלל קלאודיה
), איטליה מדהימה ומומלצת לכולם. וכמובן אחלה פיצות, גלידות ופסטות שמצריכים אחרי טיול כזה מחשבה על דיאטה דחופה.. ועכשיו לבעיה, היא יכולה להגרם מהמון סיבות, אני הייתי מתחיל מלהתקין מחדש DirectX ובודק שאין שגיאות. השתנה משהו מאז שעזבתי אחלה

IBZ24

New member
_

הדבר הראשון שתוכל לבדוק הוא אם יש עדכונים ללוח האם וכרטיס מסך,אם יש-עדכן הרץ סריקה וניקוי דיסק,אחרי כן אחה את ההארד דיסק. דברים נוספים שתוכל לבדוק הוא הורדת האצת וידאו- control panel\system\performance\graphics,הורד את המחוון עד לקצה השני . אם לא עבד בטל בביוס את האפשרות-Video Ram Cacheable . בדוק שיש מספיק מקום בהארד דיסק,ביחוד במחיצה שבה נשמר הזכרון הוירטואלי(בד"כ כונן C). נסה לשנות את גודל המסך,ביחוד אם אתה משתמש בתצוגה מעל 1024X768 הורד אותה ל600X800 ונסה לבדוק אם עזר . בדוק את כמות הזכרון הפנוי שיש במחשב-אם הכמות מועטה הורד תוכניות שעולות באתחול ותוכנות לא נחוצות.

poisen306

New member
אני לא מצליח לבטל את

video ram cachable אין אופציה כזו בביוס, מה לעשות ?

למעלה