מסך כחולשחור

anava26

New member

מסך כחולשחור

ניתקלתי בבעיה שאני לא יודעת איך לצאת ממנה אני צריכה את עזרתכם הדחופה.שאני מכניסה דיסק לסי . די . רום.אז כל המסך נעשה לי שחור או כחול (בקיצור כהה).ואין באפשרותי להעלות את הדיסק לראות על המסך אני עובדת עם ווינדוס 98 בדקתי אולי יש וירוס לשמחתי אין לי שום וירוס .כל זה התחיל שהורדתי תוכנה של בבילון. וזה עשה לי בלאגן מחקתי אותו . אבל בכל זאת שאני מכניסה דיסק שוב אני מקבלת מסך שחור\כחול מה אני צריכה לעשות אם יש למישהוא את הידע כדי לכוון אותי או שניתקלתם באותה בעיה כמוני בבקשה הדריכו אותי צעד צעד מה לעשות נ.ב האם כדי להכניס את תקליטור איתחול.ולמחוק הכל????? אני מתוסכלת ע ז ר ו ליייייייייי בבקשה H-) ]--------]

eYaL

New member
זה קורה עם דיסק ספציפי ? או שכל דיסק מגיב באותה צורה?

eux

New member
אני חושב

אני הייתי בודק באופן הבא: א. ה-CD תקין? אפשר פשוט לנסות לנגן בו דיסק רגיל של מוזיקה. ב. לנסות וליבדוק ``התנגשות`` ב-DEVICE MANAGER (מנהל ההתקנים). ג. בחלונות 98 ניתן לבצע בדיקת קבצים לקובצי המערכת. ד. לנסות ולבצע התקנה נוספת מחלונות על גבי ההתקנה הקיימת, תהליך זה משחזר את ההתקנה בלי לבצע מהלכים דרמטיים. בהצלחה

Ey@L

New member
לדעתי,

במידה ואת מכניסה דיסק שהוא בסדר, לא שרוט או משהו. אז ה cd-rom לא תקין! תנסי להפעיל את הCDROM בדוס דרך דיסקט ההפעלה של חלונות 98, ומשם ניתן לדעת אם זה בעיית תוכנה או חומרה.

למעלה