מסך חצוי

Mullen2004

New member
מסך חצוי

שלום רב, יש לי מחשב נייד מסוג LG m1 . שמתי לב כרגע שהמסך שלו בציר השמאלי פתוח מלמטה, וכל פעם שאני פותח את המסך המרווח רק גדל ... מה אני יכול לעשות? אי אפשר ללחוץ את החלק חזרה ... תמונה מצורפת תודה מראש

אפסט

New member
אם יש אחריות - נצל אותה

אם לא, לפנות למעבדה, לחבר שלי היתה אותה בעיה, הוא ניסה ללוץ ולאלתר כל מני דברים בסוף כל המסגרת התפרקה ובשלבים מאוחרים יותר, לא בהכרח ישירות מנזק זה והנזקים שבאו מהאילתורים שלו בנסותו להחזיר המסגרת למקומה, נהרס המסך כולו - פשוט לא נדלק יותר.

Mullen2004

New member
זהו שאין לי אחריות

כי לא הסתדר לי משהו עם השליחה של התעודה לחברה ... כמה דבר כזה אמור לעלות במעבדה ? איפה יש מעבדה של LG ? תודה .

אפסט

New member
לפני כמה זמן קנית המחשב?

http://www.bizpower.co.il/tophes/default.asp?c=JEKJ - למילוי תעודת אחריות און ליין. http://www.hye.co.il/template/default.aspx?maincat=1&pcatid=3&pageid=19 -לברור מחירים לגבית תיקון, ח.י. הם היבואנים של LG בארץ ונראה לי גם נותני שירות מעבדה, לי לא יצא לבצע תיקון תקלה כמו זו שהזכרת, וחברי שהזכרתי בהודעה קודמת , הפתרון שלו היה לקנות מחשב חדש מאחר והמחשב שנהרס לו היה ישן ובן כמה וכמה שנים כבר.

Mullen2004

New member
קניתי לפני

לפני 10 חודשים .. אבל לפי מה שהבנתי, צריך לשלוח תוך 10 ימים מיום הקנייה... יכול להיות שלא ?

sb21

New member
לדעתי,זה לא כ"כ קרטי.

נסה לדבר איתם ולהסביר להם את המצב, לפעמים תעודת אחריות שנשלחת בדואר לא תמיד מגיעה ליעדה.

Y. Welis

New member
בעניין האחריות - חשוב לדעת שהם רוצים גם את

הגירסה המודפסת (הספח שניתן לתלוש מהעמוד הכפול של תעודת האחריות) הרישום אונליין לא מספיק (כי כל הפרטים שהוזכרו מולאו שם), לפי הציטוט מהמייל שלהם: =========================================== לקוח יקר שלום רב, קיבלנו את ספח האחריות במשרדנו. הפרטים שעודכנו על ידך בספח תעודת האחריות אינם מלאים. על מנת שנוכל לספק שירות ואחריות מלאה , יש צורך במילוי הפרטים החסרים כגון :מספרי טלפונים מעודכנים/ כתובת מדויקת /מס סידורי מדויק ( המספר הסידורי (S/N ) נמצא בגב המסך או בצד הקרטון) וכל פרט הרלוונטי להפעלת האחריות . יש למלא את הפרטים המדויקים ולשלוח חזרה אלינו בברכה ח.י אלקטרוניקה שרות לקוחות ====================================================

Mullen2004

New member
כתוב שם שהם רוצים

שישלחו את זה בתוך 10 ימים מיום הקנייה ולא עשיתי את זה ... האחריות עדיין תקפה מבחינתי ? כי חבל שבגלל טעות מטומטמת כזאת ( לא אשמתי .. פשוט לקח לי זמן לקבל את חשבונית הקנייה ) אני אאבד את האחריות ...

Y. Welis

New member
כמו שאתה רואה, במייל שקיבלתי לא הוצב התנאי

הזה, וגם בנייר עצמו 10 הימים לא מוזכרים כתנאי לאחריות (גם לא סביר שזה יהיה תקף משפטית).

Mullen2004

New member
האמת

שבנייר זה מוזכר : "יש למלא את תעודת האחריות ואת הספח במלואם ולשלוחם תוך 10 ימים..."

Y. Welis

New member
נכון, אבל אין סעיף 'האחריות תהיה בטלה אם

בתוך 10 ימים התעודה לא תישלח'. צריך לקרוא את זה כמו עו"ד: מה שלא נכתב, לא קביל כטיעון.

y2k30

New member
האם בדקת מה אומר החוק בנושא?הוא הקובע-

החוק הוא הקובע ולא החוזה אותו ניסחו ח.י .....ממליץ לשאול בפורום צרכנות ב YNET. לפי חשבונית קניה וגם על פי מספר סידורי של המחשב יכולים לדעת מתי קנית. בהצלחה.

Mullen2004

New member
עדכון

התקשרתי אל ח.י ואמרו לי שהאחריות שלי עדיין תהיה בתוקף, אבל לא בטוח שהבעיה תוכר בגדר האחריות. בכל אופן,תודה רבה.

למעלה