מסך הזהב

k i d a n

New member
מסך הזהב

אל תתנו ל"השיר שלנו", ול"אהבה מעבר לפינה" לנצח, הצביעו ל`מיכאלה`!!!! טלפון 057-999-8888 מס` הקטגוריה, והמס` של המועמדות 4.קטגוריית טלנובלות מקור 3 מיכאלה (הבנתם? קטגוריה מס` 4- טלנובלות מקור, להצביע למיכאלה ליחצו 3) אני ממשיכה 9. ספיישלים חד פעמיים 4 גיא פינס ספיישל מיכאלה 15. השחקן הטוב ביותר בטלנובלת מקור 3 אילן צינמן (אביחי) 4 איציק גבאי (דוד) 5 אלברט אילוז (גרשון חביה) 8 אסף לביא (אבי) 11 גיל פרנק (צבי אקריש) 13 גל זייד (בלולו- אל תשאלו אותי, אין לי מושג) 19 יונתן רוזן (בן וייקוס) 20 יניב לוי (יובל אקריש) 23 מיקי ליאון (משה לונץ) 26 ניר לוי (רענן אלמונד) 27 נתן רביץ (גיא אקריש) 37 שרון אלכסנדר (דן אקריש) 38 תומר טל (צוף) 16. השחקנית הטובה ביותר בטלנובלת מקור 7 אסנת פישמן (מיקי) 9 אפרת כהן (מיכאלה /אסי) 10 דורית לב ארי (נוגה פלד) 13 חני נחמיאס (יסמין אקריש) 14 טלי שרון (דורין אקריש) 15 לוסי דובינצ`יק (מיה אקריש) 16 מהרטה ברוך (מלייקה) 20 נעה פורט (גילי שחר) 24 רובי פורת שובל (עליזה שחר) 20. התוכנית הטובה של השנה 16 מיכאלה הצביעו בהמוניכם!!!!!!

מיכל1082

New member
תומכת!!!!!!!!!!!

יאללה רוצו להצביע!!!!! שזה לא יהייה כמו עם סקעת שחשבו שזה מובן מאליו זהוא זוכה! זה ממש לא מובן מאליו שמיכאלה זוכה! תתחילו לגייס את כל מי שאתם מכירים כדי להצביע למיכאלה (ולאפרת) !

למעלה