מסך הזהב-

טלללל

New member
מסך הזהב- ../images/Emo106.gif

אני כרגע סיימתי לצפות בטקס מסך הזהב. האם ראיתם מה לבשה אילנה אביטל הידועה כ"לבנה" מלגעת באושר?
חצאית עם שסע עמוק, אבל כשאני אומרת עמוק אני מתכוונת לע-מ-ו-ק...! חזייה שחורה עם פוש אפ ר-צ-י-נ-י ביותר! ועל זה מעין בגד גוף שחור שקוף לגמריי שקו הביקיני שלו בערך 10 ס"מ מעל הפופיק. האישה נושקת לגיל העמידה... עד מתי? עם כל הפירגון והאהבה (או שלא) יש גבול.. והיא חצתה אותו מזמן. מה דעתכם? תודה וביי.

MARMELAD

New member
על אילנה, גילת, קורין ובכלל

אילנה אביטל רוכבת על ההצלחה של לגעת באושר בלי להתבלבל. פתאום היא הופכת לאישה מחוזרת, רוקדת בכל מסיבה, מצטלמת לכל עיתון, מופיעה בתוכניות אירוח למיניהן, וזה לא רע בעיניי. מגיע לה. שתהנה. אבל. יש בעיה מסוימת במה שאילנה אביטל עושה ואני מקווה שיהיה לה השכל לא לפול למלכודת הזאת. לשחקנים מסויימים יש נטייה של יותר מדי להיכנס לדמות, לרכוב על ההצלחה, ואז להיעלם. דוגמא קלאסית - גילת אנקורי. מישהו זוכר את גילת אנקורי לפני הבלונד? היא הייתה שחקנית צנועה ומקסימה, שיחקה כל מיני תפקידים ולא הצליחה יותר מדי. ואז הגיע רמת אביב ג´. היא חימצנה את השיער, והפכה מגילת אנקורי לעידית לינוביץ´. לפני רמת אביב ג´ היא הייתה הולכת ברחוב בג´ינס וטריקו. אחרי היא עברה לבגדי מעצבים בלבד. זכור לי ראיון איתה שבו היא סיפרה על התהליך הזה - היא אמרה, ואני מצטט לא במדויק, שלפני רמת אביב ג´, אם היא הייתה מזמינה שיפוצניק הביתה, הוא היה אומר לה - אני אגיע בין שעה שמונה בבוקר לשתיים עשרה בצהריים והיא הייתה מחכה. אחרי הסדרה, אם הוא היה אומר לה כזה דבר היא הייתה עונה לו : "לא, אתה תגיע בשמונה בבוקר נקודה." והוא היה מגיע. זת´ומרת, גילת הפכה לבת דמותה גם במציאות. וזה מה שהפיל אותה אח"כ. כי כמה אפשר לראות את עידית לינוביץ´? היא שיחקה את אותה הדמות בכל מקום שהופיעה בו, בסדרה, בפרסומות, אפילו בשוקו טלעד היא שיחקה מנהלת מוזיאון מרושעת שדומה שתי טיפות מים בהתנהגות ל... נכון, עידית לינוביץ´. אם תשימו לב, בכתבה הגדולה על הבלונד שהייתה ברייטינט לפני כמה חודשים, היא כבר לא הופיעה בעמוד הראשון, אלא השלישי. ומי הופיעה בעמוד הראשון? נכון, אילנה אביטל. דוגמא מצויינת למישהי שלא נפלה למלכודת היא אורנה בנאי - "לימור". אחרי שכל עם ישראל הכיר אותה כלימור הפרחה, היא התעקשה בכל ראיון להיות היא - אורנה, ולא לימור. ובמקביל בדברים אחרים שיהא עשתה היא שיחקה דמות אחרת לגמריי. בגלל זה היום היא משחקת בהצגות ומצליחה למרות שלימור כבר מזמן נעלמה. אז אילנה אביטל יקרה, קחי לתשומת ליבך. לבנה היא דמות פיקטיבית. את לא צריכה לשנות את ההתנהגות שלך בגללה. ויותר מזה. אם תהפכי ללבנהף אז אמנם תבלי ותהני בשנה שנתיים הקרובות. בטח גם תשחקי בעוד איזו סדרה או שתיים. אבל אם תשקעי עמוק מדי בדמות שלך, תעלמי. וחבל. ולגילת אנקורי שמשחקת פסיכיאטרית, אני מאוד מקווה שהפסיכיאטרית הזאת היא לא בלונדינית עשירה ומעצבנת. כי נמאס כבר.

$ מעיין $

New member
אני הופעתי במסך הזהבבבבב!!!!!!!!!

אני הייתי אחת מהרקדניות שם!!!! בתחילת התוכנית! מזזזזזה ניפחו לי את השעררר איזה כאבים!!! אח"כ איזה שעתיים בערך אני נילחמתי עם הקשריםםםםםםםםםם! היה לי שער מזה חלק באותו יום הרסו לי אותווווו.... אגב פגשתי מאחורי הקלעים את כל המפורסמים!!!!! באשכרה מחששה של סיגריות צפה שם!! כל מי שעבר שם היה עם איזה סיגריה... *סירחון!!!* אבל איזה קטעים הלכו שם חבל"ז, שרון פרנס הכוסיייייי הזה חיבק אותי!!!!!!!!! פגשתי שם גם את שרון דורני במשך איזה שעה היא הסתובבה עם הרולים שלה.... גם ראיתי את זיו מ"לגעת באושר".... אנשים הבן אדם הזה מזה קורע!!!!!! המממ.... היה איזה קטע ששרון פרנס היה צמא ורצה מים אמרנו לו שאין, שיש רק תה וקולה... טוב הוא לקח את הקולה... אח"כ שוב קלטתי אותו מחפש מים.. איך שהוא הלך רצתי לחדר הלבשה שלי להביא את הממייה שלי עם המים אבל כשחזרתי הוא כבר הלךךךך.... אוף!
היו שם עוד כל מיני קטעים הורסים אבל זה מאוד ארוך.... נ.ב פגשתי מקרוב את בעלה של נטע הבר.... והוא מזה כוסוןןןןןןן!!!! פשוט הוא לא פוטוגני......

למעלה