מסך הזהב 2004

טלמ

New member
מסך הזהב 2004

מסך הזהב קרב ובא וכמו בכל שנה שוב ג'אג מועמדת. מספר הטלפון הוא: 057-999-88-88 ג'אג מועמדת כסידרת רכש דרמתית מספר 13 ושוב אנא הצביעו לג'אג עשרות פעמים- נשמח לראותה בגמר!!!!!!!!!!!

vitamin P

New member
אין באינטרנט????

אם ככה אני לא מצביע יותר מפעם אחת יקר להתקשר ל 057 מניאקיםםםםםםםם אבל אני אצביע על תדאגו חח

טלמ

New member
אין באינטרנט, רק שלבי הגמר יהיו

רק הגמר יהיה באינטרנט וכדי שיהיה למה להצביע בגמר צריך לעבוד עכשיו

טלמ

New member
ד"א - בעבירו את ההודעה שלי...

לכל רשימות האיי סי קיו שלכם תודה

../images/Emo124.gifווואו אנשים! זו צריכה להיות

המשימה הלאומית!!!!! לכו להצביע, אתם לא מבינים, זה מחובתנו! להצביע! אולי ככה השמנים בערוץ 3 יחליטו להביא לנו את שאר העונות יותר מהר! וווווווווווווווווואו אתם יודעים איזו הזדמנות זו???????????? ווווווווווווווווואו!!!!!!!!!!!!!! אתם קולטים:מסך הזהב-5 מועמדים סופיים: ג'אג בינהם! התגשמות חלום רטוב! ואז כמו ששקד אומר אפשר להצביע למועמדים הסופיים באינטרנט! ואז אנחנו נפגייייייייייייייייייייייז את האינטרנט עם ההצבעה שלנו!!!!!!! אנשים: בואו נביא את ג'אג ל5 המועמדות הסופיות, משם אני מבטיחה: אני אדאג להצבעה באינטרנט! אני אשב על המחשב כל היום! אתם קולטים? יצלמו את דיויד מברך את הבוחרים בישראל על הבחירה שלהם בג'אג!!!!!!!!!!!!!!!! וווווווווווווווווווואו !
לכו להצביע!

טלמ

New member
אז השנה זה היה עם ג'אג../images/Emo6.gif

אז אנשים חביבים: אנא התאגדו יחדיו והביעו בהמוניכם לסדרה המדהימה ביותר ביקום: ~~~~ג'אג~~~~

למעלה