מסירת תכולת דירה

אליגל

New member
מסירת תכולת דירה

התוודעתי אל הפורום לא מזמן, בדיוק בזמן בו אוכל גם כן לתרום מעט. בסוף החודש אני עוזבת את דירתי, ועוברת לדירה חדשה. תוך כדי אריזה החלטתי שהרבה דברים לא יעברו הלאה. בקיצור, אני מעוניינת לתרום למי שצריך. מדובר בארון קיר (חמש דלתות, לא חדש אך שמור לחלוטין, לא שבור ולא מקושקש בצבע לבן), שטיח לחדר ילדים, כלי מטבח (צלחות וכוסות). כמו כן יש לי מיטה זוגית (ללא מזרון) שדורשת תיקון קל. את הדברים הקטנים אני יכולה להעביר, אך את הארון והמיטה אינני יודעת לפרק, ואין לי רכב מספיק גדול כדי להעביר. אם אתם מכירים מישהו שרוצה/צריך פריטים אלו, ויש לו היכולת לבוא, לפרק ולקחת (אני ממודיעין), אשמח לתאם מועד (מדובר בסוף החודש הזה). אם כן, אנא שלחי לי מסר, ואשמח לתרום למי שזקוק.

איציק78

New member
אולי יש לך במקרה

ארון למשרד וכסאות?????????? אם כן את יכולה להעביר לתנועת תל"ל רח' העצמאות 77 בת ים..

איציק78

New member
למי שיש דברים משרדים

יכול להעביר אלינו לרח' העצמאות 77 בת ים . פתוח כל יום מ9 בבוקר עד השעה 4 אחרי הצהרים. הטלפון שלי נמצא אצל המנהלים.. חברה שרוצים לבוא להתדנב מוזמנים להגיע...

הי איציק, אני מתכוונת להגיע ביום

שני לבת ים (בשעות אחר הצהרים המאוחרות - אם שמקה יסכים לקחת אותי אני עוד במו"מ איתו) בכל אופן אשמח אם נפגש שם ובאותו זמן נקבע מפגש לכולם. פנינה

איציק78

New member
מתאים מאוד ....

אני מזמין את כולם לבוא עם פנינה ביחד למקום החדש... היום בערב ומידה ושזה יצא לפועל... שהיא תבוא במקום יהיה כיבוד קל... על חשבון הבית...

איציק78

New member
פנינה לא יכולה להגיע לבת ים

אז חברה שרוצים לבוא למקום מוזמנים להגיע..

איציק78

New member
דרושה מזכירה "בהתדנבות"

למעונינים שיפנו אלי במסר או בפלאפון שנמצא אצל המנהלים או אצל תמרים 1. המשרד בבת ים.

איציק78

New member
תל"ל תנועה לחינוך לעזרה

זה תנועה מחכנת לעזור לשני. עזרה בבתי חולים מסיבות לילדים חולים ופיגור שכלי. וגם עזרה לזולת (למשפחות שצריכות) וכו' אני מאוד ישמח שתצרי איתי קשר טלפוני ונוכל לאריך יותר בנושא. איציק

למעלה