מסירת כלבים לאימוץ. אנא עזרו לי

כל הכבוד אני מקווה שמה שלא יהיה

תמצאו פתרון ואת תמצאי עבודה והחיים ישתפרו, ואין כמו כלב לנחם ברגעים קשים. טיפ:שהייתי קטנה היו לנו 2 כלבים ולמרות זאת אבא שלי החליט לקחת עוד כלבה שאמרו לנו שאם לא נקח יזרקו ברחוב, ופעמיים בשבוע הוא היה הולך לאולם ארועים קרוב לבית ומקבל מהם את כל השאריות, אני הייתי יושבת ומפרידה את העצמות מהעוף ומכל הזבל (אמא שלי היתה מקפיאה חצי)נשמע אולי מגעיל אבל ככה הסתדדרנו שהזמנים היו קשים יותר. שיהיה בהצלחה.

moranמורן

New member
אני מקווה מאוד מאוד מאוד מאוד

שתחליטי להשאיר אותם אצלך.... ואני מצטערת אם תקפתי אותך, פשוט הרגשתי צורך להבהיר לך שאת עושה טעות, וזה כאב לי וצבט לי בלב על 2 הכלבים שלך.. בהצלחה

kasa

New member
יופי לשמוע שהאופציות הראשוניות

(והמחרידות, יש לומר
) ירדו מהפרק. התנחלויות, צבא ומשטרה זה בית מטבחיים לכלבים. לא פחות מזה. מקווה שבכל-זאת תמצאו את הדרך לחסוך עלויות, ולגדל את הכלבים בכבוד. וכמו בהמליצו לך, אפשר לעבור למזון זול יותר לתקופה מסויימת, ולהוסיף שאריות ביתיות, קופסת טונה מדי פעם, אורז... וכד'. אני לא יודעת איפה אתם גרים היום, אבל אם תרצי המלצות לגבי מקומות מגורים (לא במרכז ת"א, אבל גם לא כל-כך רחוק), שבהם ניתן לשכור בית, עם גינה ענקית, ובמחירים ממש לא גבוהים (בטח יותר זולים מדירה במרכז ת"א) -אשמח להמליץ לך.

למעלה