סדר עדיפויות בחיים. ומדוע הכלבים
צריכים להידחק לסדר עדיפות כל-כך אחרון שהם הראשונים להימסר ? (ועוד בלי לתת את הדעת בכלל לאן !! להתנחלות ?
לצבא/משטרה ?
זה ממש לגזור עלהים מוות בעינויים וייסורים. במה הם פשעו ? מרבית האנשים שאני מכירה (שיש להם כלבים) לא חיים ברווחה כלכלית. אני יכולה לומר לך שיש לי חברים שנולדו להם תאומים (לפני כחודשיים). במקביל, האשה פוטרה מעבודתה. במקביל, יש להם 2 כלבים. במקביל, יש להם משכנתא מטורפת. SO ? מצטמצמים במליון דברים אחרים... תסלח/י לי, אף אחד לא מוסר את כלביו מסיבה כלכלית. אנשים מוסרים את כלביהם כי פתאום נולד ילד, ופתאום יש שערות, ופתאום הכלב מלכלכך, ופתאום....הדברים משתנים. והכי קל זה להאשים את "המצב הכלכלי". אף אחד לא מוסר כלב מסיבה כלכלית. כי עלות החזקת כלב היא באמת זניחה, ובתקופות קשות אפשר להצטמצם גם בזה. אנשים מוסרים כלב כי פשוט לא בא להם יותר עליו.... יש עכשיו תינוק שממלא את מקומו. ובכל מקרה, אם כבר הם החליטו למסור את כלביהם - שיעשו זאת בדרך הומנית. לא לשטחים. לא להתנחלות. ולא לצבא. ולא רק בכדי להיפטר ממנו. אלא באמת למצוא עבורם בית טוב עד סוף ימיהם. קצת מאמץ. לא מגיע להם ?
צריכים להידחק לסדר עדיפות כל-כך אחרון שהם הראשונים להימסר ? (ועוד בלי לתת את הדעת בכלל לאן !! להתנחלות ?