מסירת כלבים לאימוץ. אנא עזרו לי

lilithmm

New member
כבר כתבו לך בנושא

בקשר לניק שלך (שכנאה מתאים לך). כבר כתבת בפורום הזה הודעות שנועדו לעצבן את יושבי הפורום בעבר, הודעות שנמחקו. ד.א. אם היית קורא את השרשור בעיון, היית רואה שאני ממש לא חייה בבועה של 03. ד.א. ההודעות הבאות שלך בסגנון הזה ימחקו מייד מהפורום. אתה לא תכתוב לי (או בכלל) פה הודעות בסגנון "צאי מהבועה שלך" או "את חיה בסרט".

U m a

New member
אולי לא קל לה, ונאמרו דברים קשים

אבל- הכל נכון. האם היא לא ידעה שהיא תרצה ילדים בעתיד? האם היא לא ידעה שכלבים (ובני אדם..) משירים שערות? עם כל הכבוד למצב הכלכלי- כל התירוצים, שנובעים מזה שיש תינוקות, הם ממש לא לעניין

ממממ...

מקוה שתמצאו להם בית טוב והכל יסתדדר רק יש משהו שאני לא מבינה, "משכנו 6 שנים...." אם מההתחלה הם היו לכם נטל מה לקחתם אותם ? ועוד 2 ? מקוה שתמצאי עבודה וגורלכם ישתנה לטובה בהצלחה.

נייקי2

New member
חבל..........

אם הייתם מוסרים אותם ממזמן ולא מחכים "עוד 6 שנים" כך הטראומה היתה פחות קשה. לא הייתי רוצה להיות במכומכם ואני בטוחה שזהו צעד מאד קשה וכואב...... בהצלחה במציאת בית חם לשניהם. נייקי

collie

New member
אולי אם בע"ח היו יכולים לדבר והיו

יכולים לבוא ולחפש את מי שזרק אותו ולומר לו ' אני הכלב/החתול שלא רציתם לפני X שנה' אז לא היו נוטשים בע"ח.

moranמורן

New member
את ממש אגואיסטית../images/Emo70.gif

עכשיו פתאום שקצת קשה, זה סיבה לזרוק את הכלבים?! בואי אני יזכיר לך משהו: 2 הכלבים שלך הםהיחידים שהיו איתך ויהיו איתך גם שקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז עכשיו את זורקת אותם???????????????????????????????????????????

lilithmm

New member
לא להתנפל../images/Emo124.gif

היא פשוט לא מודעת למה שיקרה לכלבים ברגע שהם יצאו מהבית שלה. היא לא אדם רע.

moranמורן

New member
התנפלתי כי-

זה ממש אבל ממש מרגיז אותי כל האנשים האלו שלוקחים כלב ואחרי יום/שבוע/חודש/שנה/6-7 שנים, מחליטים פשוט לזרוק את הכלב!! פשוט ככה-לזרוק אותו!
אני מצטערת אבל , היא עושה מעשה נורא- ובלתי נסלח !! זה פשוט בלתי נסלח!!

kasa

New member
אני ממש נדהמת מהזילוּת שלך בחיי

הכלבים, ששירתו אתכם נאמנה במשך 6-7 שנים. יש לך מושג מה גורל הכלבים בצבא ? בהתנחלויות ? במשטרה ? סביר להניח שמעולם לא בדקת אופציות אלו הלכה למעשה, שאם היית עושה כן, ואם נותר בך שמץ של מצפון - לא היית מסוגלת למסור אותם לאף אחת מהאופציות הנ"ל. רק בכדי לסבר את אוזנך, כלבי שמירה בהתנחלויות, קשורים בשרשרת ברזל קצרצרה, בלא תנאים מחיה ראויים, חשופים לתנאי מזג אויר קשים, אם זה שמש קיץ קופחת, או גשמים עזים ורוחות קרות. לרוב, כך הם גם מוצאים את מותם. קושרים בשרשרת ברזל, בלא מים, בלא מזון, ובלא מחסה. הם פשוט מתענים למוות כשהם חשופים למזג האויר האיום. את יודעת כמה פעמים נקראו העמותות לחלץ כלבים מההתנחלויות ? איך את בכלל מעלה על דעתך להעביר אותם למקומות כאלה ?
לגבי צה"ל - בקיץ שעבר נפטרו בצה"ל 15 כלבים בבסיס אחד ! הם נפטרו ממכת חום בשלהי הקיץ הלוהט, כשהחיילים "שכחו" להשאיר להם מים ומחסה מהשמש הקופחת. כך את רוצה שכלביך יסיימו את חייהם ? זה מה שמגיע להם ? המצב במשטרה לא שונה. אני מכירה אנשים רבים, שבאמת שאינם עשירים, ובאמת שאינם חיים חיי רווחה, ובכל-זאת, נותר בהם שמץ של מצפון בכדי לגמול לכלביהם, ולא להשליכם אל דרך אפילה כל-כך. לא כל מי שמגדל כלבים הוא עשיר. וכלבים הרי דורשים כל-כך מעט. והרי תמיד אפשר למצוא פתרון הולם. אך מה יותר פשוט מלהשליך את הכלבים ?! אם החלטתם למסרם - לפחות עשו זאת במידת רחמים וחמלה. ותמצאו עבורם בית הולם. לא צבא. לא משטרה. לא התנחלות. ב-י-ת ! שבו יוכלו לסיים חייהם בכבוד. תעשו מאמץ, ותגיעו לימי האימוץ של העמותות. לא חסרים אנשים עם בתים פרטיים ושטחי מחיה גדולים שישמחו להעניק להם בית חם. את מוזמנת להעזר ב"תנו לחיות לחיות-חיפה" (064-720307). אני יכולה לומר לך שאת נותנת דוגמא רעה מאוד לילדיך. ואני רק יכולה לקוות שהם לא ישליכו אתכם לעת זיקנה, כפי שאת רוצה להשליך כעת את כלביך. אבל גם לא אתפלא אם זה אכן יקרה.... כי החיים הם בומרנג. עצוב, ממש עצוב לקרוא על הזילות שלכם בחיי הכלבים ששירתו אתכם נאמנה שנים כל-כך ארוכות.

EveningFalls

New member
ותחשבו על זה...

נכון שזהו פורום של כלבים.. ומכאן שכולם פה אוהבי כלבים (גם אני...) אבל צריך לזכור היום שיש מיתון ואנשים בקושי וגומרים את החודש וכשהיא לקחה את הכלבים זה היה בתקופה "היפה" יותר בחייהם ובטח ובטח היא לא צפתה (כמו גם כל העולם..) שהנפילה תגיע ואל תשכחו שהיא עוברת דירה לדירה קטנה יותר... מה שאומר שהיא לא מוסרת את הכלבים כי היא רוצה להיפטר מהם אלא כי באמת במצב של דוחק ומה אנחנו במקום לתמוך בה (כי בטוח שזה מה שהיא צריכה על אף שזה לא הפורום...)ואולי לנסות לשכנע אותה שלא למסור את הכלבים ולנסות תקופת מה ולראות אם הולך כי אולי השד לא יהיה נורא כל כך אתם תוקפים אותה? האם בכך תשיגו את המטרה? הרי שרק תעשו לה יותר רע...

lilithmm

New member
זה לא עניין כספי

אפשר לתת לכלבים אוכל זול, ניתן לקנות שק של 20ק"ג בסביבות 60שח. וזה יספיק ללפחות חודש לשני כלבים. זה לא העניין.

madow

New member
יש אנשים ש-60 ש"ח זה הרבה בשבילם!!

יש אנשים ש-60 ש"ח זה אומר אוכל לילדים שלם, תגידו לי איפה אתם חיים?? יש במדינה הזאתי מצוקה איומה, עוני נורא, ישנם מיליון וחצי ילדים שחיים מתחת לקו העוני, שאין להם אוכל במקרר, שלא מביאים סנדוויץ' לביה"ס. אז להגיד לה שהיא יכולה לקנות אוכל לכלבים ב-60 ש"ח, זה קצת עובר את הגבול, השישים ש"ח האלו מן הסתם הולך עבור האוכל של הילדים שלה, אל תצפו ממנה לעשות בחירות על גבם של הילדים שלה.

lilithmm

New member
את מדברת מנסיון?

אני עבדתי בבית עם 5 ילדים, ושני הורים שחיים מהבטחת הכנסה. לא היה אוכל לילדים (באמת שלא!), אבל לכבלים כן, לסיגריות תוצרת ארה"ב כן, למשקאות חריפים כן... דיי עם התמימות. את יודעת מה, גם אם אין 60 חש, אפשר לאסוף שאריות ממסעדות קייטרינג וכד'.

madow

New member
את לא יכולה לזרוק לה משפטים כאלו

אין לך מושג, וגם לי לא, מה המצב אצלה בבית...אולי השישים ש"ח האלו הולכים עבור המזון של הילדים שלה והיא פשוט לא יכולה לעשות בחירה אחרת, אז אולי במקום להעביר עלייה ביקורת כל הזמן, ננסה בכל זאת להבין מאיפה נובעת המצוקה הזאת ולעזור לה??

lilithmm

New member
אני ממש לא רוצה להכנס לכיס של

אף אחד. בכל משק בית יש 60 שח שאפשר לארגן, וגם אם לא, אפשר לארגן אוכל ממסעדות או קייטרינג, ולא מעט אנשים עושים את זה. ד.א. לפי הבנתי יש משכורת נוספת במשק הבית הזה. גם דברים אחרים שהיא כתבה כגון גודל הכלבים והשיערות מצביעים על כך שהבעייה לא נעוצה ב60 שח למזון לכלבים.

למעלה