מסירה 2 חמוסים

Melyssa

New member
מסירה 2 חמוסים

שלום חברי פרום יקרים
אני לא פעילה כל כך אבל רציתי לספר לכם את הסיפור שלי
אימצתי שני חמוסים לפני כמעט שנה ואחרי חודש קניתי גור חמוסים מקסים, הוא נפטר כשהוא בן חצי שנה, קשה לי מאוד ואין מילים לתאר את הכאב שעובר בי עכשיו...
אני לא מסוגלת להחזיק את שני החמוסים הנותרים זה פשוט אוכל אותי מבפנים אני אשמח למצוא להם בית חם ואוהב שניהם מסורסים ומעוקרים הם בני שנתיים אשמח עם תצרו איתי קשר בפרטי
תודה

Melyssa

New member
שאלה טובה

אני באמת לא יודעת הכל היה בסדר... הוא היה צעיר וחזק ושיחק כרגיל אני גם אכילה אותם בבשר כבד, לבבות, ועוד וזה בנוסף לאוכל היבש שתמיד יש בכלוב ..ראיתי אותו בבוקר ושחזרתי הוא היה כבר מת...החמוסים האחרים היו בסדר גמור, החלטתי שאני לא אמסור אותם בינתיים ...אני אוהבת אותם והיה לי קשה לאבד אותו... אולי אני יאמץ עוד אחד בעתיד

zivit1234

New member
משתתפת בצערך

יחד עם זאת, אני חייבת לציין, שדווקא עכשיו מאוד חשוב שתמשיכי לגדל אותם. גם הם עברו חוויה לא נעימה ולמרות שישנם אנשים שלא חושבים שיש להם רגשות אני מאמינה שיש להם והם חווים מוות לא פחות קשה מאיתנו, כמו גם פרידות מחברי קבוצה (אנשים וחמוסים). את חברת קבוצה שלהם ! אחד הם כבר איבדו, אל תגרמי להם לאבד עוד אחד. זו דעתי....
נוסף על כך, הטיפול שלך בהם ישקם בסופו של דבר גם אותך וגם את הרגשות שלך כלפיהם.
וגם אם עשית טעות שבגללה מת האחד - אני בטוחה שמעכשיו זה לא יקרה כי תדעי כבר איך לטפל בכל מה שיגיע בהמשך. תהיי חזקה!!! ליבי ליבי איתך.

WTR

New member
מסכימה עם zivit1234

לא משנה מה קרה שם, בין אם זה טעות אנוש או מחלה או כל דבר אחר
זה לא מחייב שזה יקרה עם 2 החמוסים האחרים
המציאות היא שקשה מאוד למצוא בית טוב ואחראי לחמוסים
אני חיפשתי עכשיו בית לחמוס שמצאו ברחוב במשך 3 חודשים כמעט וקיבלתי עשרות של טלפונים.... היו אנשים שנשמעו מאוד רציניים ובסוף ברחו או אנשים שבעצמם מגדלים חמוס אבל לא בתנאים מתאימים
חשוב מאוד לדעת איך לבדוק אם הבית מתאים ואחראי, וגם עם כל השאלות בעולם והתחקירים... אף פעם אי אפשר לדעת מה יהיה בעתיד ושלא יזרקו אותו ביום בהיר אחד
את חושבת שיהיה להם בית יותר טוב מאשר אצלך? אני לא יודעת איך את מגדלת אבל מההודעה שלך אפשר לקרוא כמה את אוהבת אותם, וחבל שתאבדי אותם והם אותך

ponzik

New member
משתתף בצערך

החמוס הראשון שלנו נפטר בגיל מאוד צעיר ממחלה קשה והמוות שלו היה טראומתי מאוד בשבילנו. במקרה שלנו לא היו חמוסים אחרים באותו הזמן אך זמן קצר לאחר המוות שלו יצא לנו לאמץ צמד אחים (אצלנו עד היום) והגידול שלהם עזר לנו להתגבר על המקרה שהיה.

Melyssa

New member
צודקת

אני כתבתי את ההודעה הזאת מתוך נסיון בריחה מין המצב.. אך למחרת כבר הבנתי שלמוסר אותם זה לא הפיתרון אני אוהבת אותם מאוד, אני בעצמי אימצתי אותם מבחורה אחרת וזה ישבור אותם אם הם יעברו למישהו אחר שוב...
אני לא רוצה לפגוע וזה ברור שיש להם רגשות ראיתי שהם מחפשים אותו וגם מאז שהוא מת הם מחפשים יותר את תשומת הלב שלי ורוצים לשחק , אולי בעתיד נרגיש פתוחים מספיק כדאי להביא להם שוב עוד חבר...

למעלה