מסיפורי הצבא.

עיניים

New member
מסיפורי הצבא.

יום ראשון בבוקר. ירדתי מהטנדר הצבאי, ופסעתי לעבר משרדי הפלוגה. קצינה צעירה שאךז ה סיימה את קורס הקצינות, מצוחצחת מכף רגל ועד ראש, צווארון החולצה מעומלן ומגוהץ. בעודי פוסעת בשבילי המחנה, עברו בראשי החודשים האחרונים בהם "ביליתי" בקורס הקצינות, הרגעים הקשים יותר והחוויות הנעימות, המשטר הצבאי הקפדני של המפקדות וחרדות ההדחה,,, התייצבתי בפתח המשרדים. שתי פקידות בדרגת רב"ט, שישבו בחדר, קפצו ממקומן והתמתחו בעודן מצדיעות לקצינה החדשה. זוכרת את המבוכה הריגעית שאחזתני בעודי מרימה ידי אל מצחי בהצדעה חוזרת. עד לאותו יום הייתי זו אני הממהרת להרים את ידי להצדעה כל אימת שראיתי קצין/ה. פניתי אל חדרו של המג"ד. איש רחב גוף, ששפם עבות עיטר את שפתו העליונה, קיבל אותי בסבר פנים יפות, ולאחר התוודעות קצרה, הורה לאחת מהפקידות להנחותני אל חדרי. חדרון קטן, שולחן כתיבה רעוע ועליו מכשיר טלפון שחור עם חוגת מתכת מסורבלת, כסא שחור פשוט, מדפי ברזל על הקיר, וחלון אחד, בעדו חדרו קרני השמש החמימות של אוקטובר. התיישבתי במקומי, והעפתי מבט על רשימת מצבת חיילי הגדוד שהייתה מונחת על שולחני. ליד אחד השמות היתה הערה: "לחייל אושרה חופשה מיוחדת בת חודש, לעזור בכלכלת המשפחה". בחרתי מספר שמות של חיילים מהרשימה, וביקשתי מהפקידה להביא לחדרי את תיקיהם האישיים לעיון. בין השמות שרשמתי, היה גם שמו של אותו חייל בחופשה. עיינתי בתיקים שלפני. כל תיק - סיפור חיים. שנות לימוד, המצב הכלכלי, בעיות בבית. כל חייל - תיק. כל תיק - סיפור חיים. נטלתי בידי את התיק האחרון בערימה. חייל בחופשה מיוחדת. התיק היה עבה משאר התיקים בשל המסמכים המרובים שהיו מתוייקים בו. "דני גולן" היה השם שהופיע באותיות של קידוש לבנה על גב התיק. בן 20. נשוי. אב לילדה. גר עם אשתו בדירת שיכון בת חדר וחצי. שיפשפתי את עיני בתדהמה. חייל צעיר, בתחילת חייו, וכבר בעל משפחה. מצב כלכלי - גרוע. בכל החופשים, כאשר חבריו לגדוד היו יוצאים לבילויים, ישנים עד לשעות הבוקר המאוחרות, היה עליו לחפש עבודה כדי להביא עוד כמה לירות למשפחתו. עוד שבוע נותר לסיום חופשתו, ואני התמלאתי בסקרנות. שוב הגיע יום ראשון. חלף שבוע בתפקידי החדש, ושוב מצאתי עצמי יורדת מההסעה ופוסעת לעבר משרדי הגדוד. נכנסתי למשרדי, וסגרתי אחרי את הדלת. עוד בטרם הספקתי לשבת על כסאי שמעתי דפיקה על הדלת. התמקמתי במקומי, וקראתי : "יבוא". דלת המשרד נפתחה, ובפתח המשרד עמד החייל היפה ביותר שראו עיני בכל שהותי בצבא, כשהוא מצדיע לי בגוף מתוח. "בוקר טוב, המפקדת, אני דני גולן", אמר בקולו הסקסי, ואני, הקצינה הטריה, התאהבתי,,,,,,, היתה זו המשוכה הראשונה שלי בצבא אותה לא עברתי,,,
שב"ש וסו"ש לכולכם.

../images/Emo57.gifעיניים, לא הבנתי, זה../images/Emo45.gif או ../images/Emo31.gif

...זאת אומרת מה משמעות המשוכה הזאת?... אני מבין מהר מאוד כשמסבירים לי לאט... אז אפשר פרוט?...
שבת שלום

עיניים

New member
אז ככה -

כמו שתמיד קורה במקרים מסוג זה - קודם זה -
ואחר כך זה -
עברתי כמובן את המשוכה, אבל בסוף נפלתי לבור
יאללה יוצאת קצת לגשם. ולך מגי, רק שתהיי בריאה.

אז עכשיו אני מבין, את אמרת לו...

...בהתחלה "כן" למרות שהיה נשוי... הוא התגרש בעבורך...זרק הכל... ואז מתחת לחופה אמרת לו "לא"...וברחת?...לאן בדיוק?...
נ.ב. "אין"

עיניים

New member
נו, אני רואה

שאין לך בעיה בלהבין, ודמיון מפותח לא חסר לך, אז תמשיך את הסיפור לאן שזה מושך אותך,,, משחקים?

עיוני - תפזרי קצת את הערפל

היה או לא היה... מהזתומרת לא עברת את המשוכה ? העם במתח

magy

New member
ברכות לקיבוץ

ברכות לשקדי על המינוי.....(עוד לא ראיתי) ברכות לברכות.... ברכות לחדשים שהצטרפו ברכUות עם הכנסת התמונות......איזי......הכל כרגיל....זה חודר לבד.. ברכות לי.....על התאריך.........7.12 חודש לפני שיימלאו לי 54 נכנסתי למועדון האבנים המתגלגלות........ הסברים?????????? איפה הייתי כל היום???????? הייתי ........עם-פוזיה......infuzia כן. בבית חולים. פעם ראשונה נולדתי בבית חולים, בפעם שניה בגיל שמונה , הוציאו לי את השקדים בפעם שלישית ורביעית, ילדתי ילדים היום.......הובלתי ברב כבוד ברחובות חיפה.......עם צפירות...... בגלל הייחוס שלי...........והרבה מנורות אדומות....... ישר ל- ................בית חולים........ זהו........מי שלא הכירה את סניף קופת חולים שלה..... ושפעת הייתה האיום הכי כבד על חייה....... שכבה במיון........מחוברת לאינפוזיה....אחרי צילום, אחרי דרקולה.....מהווריד....... וכל המשפחה מסביב.......כאילו אני הולכת לדרכי האחרונה...... לא נפגשים רק בחגים..........גם בשמחות אחרות נפגשים....... יאלללללללללללה...........הכל בסדר כעת...... מרגע שראיתי את בית החולים........ירדתי מהאמבולנס....ברגל..... צעדתי פנימה...........וכל הכאבים פסקו מפחד........... טפו טפו, עד להודעה חדשה......יש לי אבן......... מהיום, אני מפסיקה לאסוף אבנים בשפת הים............יש לי את הפריטה שלי............. אתם חושבים שתהיה לי פרוטקציה אצל מייק ג´אגר???????????
)))))))))))))))))))

דאגנו לך מאגי ../images/Emo101.gif

החצי השני שלי -עבר סיפור דומה לפני 3.5 שנים - מוסר לך איחולי בריאות. אי אפשר בלי עצות (יהודים אנחנו ) אז- חובה לשתות הרבה מים. ועוד משו, מתרופות הספתות לשתות תה פטרוזליה ! ממש כך להרתיח פטרוזליה ולשתות את המים. שתהיי לנו בריאה. Aני.

אטיוד5

Active member
אין לי אבנים

לא בכליות ולא במרה ולא טובות אבל רציתי לשאול בקשר למים. יש לי הרגשה שדווקא המים בארץ יכולים לסתום לנו את הצינורות. ממש כמו בבית שלי. כל האבנית הזאת, אם היא שוקעת בדוד השמש שלי ובאינסטלציה, למה שהיא לא תעשה אותו דבר בגוף שלי?

היחידים שיש להם צינור שיכול להיסתם

הם מכבי האש. או אולי? כל גבר ממוצע אבל אני לא חושבת שזה הפורום המתאים לדון בעיניני צנרת כי מייד מגיעים מסתימות לקוטר צול ונפח.

חה ../images/Emo6.gif

וכמה אני עוד צריכה לבקש שתבואי לבקר שם? את חסרה לי שם בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה נו?

אטיוד5

Active member
לא התכוונתי לצינור המרכזי דווקא

שהוא עורק הלב
עד שנדדתי משם את באה להזכיר לי?

אטיוד5

Active member
כזה כבוד עשו לך !!

עם צופרים וצפצופים ואורות וסירנות. יופי. אותך לג´אגר. תהיי בריאה, כי אומרים שאצלו צריך הרבה בריאות.

אשור

New member
מגי!!!!

אמא של סבתא שלינחשבה כחולה הרבה שנים,בסוף נפטרה בגיל 98,כאשר כול רופאיה מתו הרבה לפניה.

אם סבתך היתה פולניה ?../images/Emo6.gif

מן המפורסמות הוא ש-סיפור חייה של פולניה הוא : חולה, חולה, חולה......אלמנה..... ואיך יודעים שיש לך אמא פולניה? אתה קם באמצע הלילה לשירותים - חוזר לחדר והופס המיטה שלך כבר מוצעת! (בדיחה של הבן שלי )

למעלה