מסילות

אילון פ

New member
מסילות

מישהו יודע מקום באיזור המרכז שמוכר מסילות לזכוכית? כאלה שמשמשות לאקזוטיקות... אם אפשר מקום ספציפי ולא "אצל כל זגג" כי חיפשתי ולא מצאתי...

אילון פ

New member
סליחה שאני מנדנד

אבל זה די חשוב! כבר בניתי את כל הטרריום וזה הדבר היחיד שמעכב אותי... אז בבקשה, אם יש מישהו מאיזור 09/03 שיודע איפה אפשר לקנות (שוב, מקום ספציפי) אני מאוד מאוד מאוד מאוד אודה לו!

אם אתה לא מוצא...

לך לנגר ותבקש ממנו שיכין לך פרופיל אם מקום למסילות.תצבע בלכה ותדביק אם סיליקון לעץ/זכוכית מהם עשוי הטרריום. זה עובד בהצלחה והרבה משתמשים בזה.

מסילות...

במקום מסילות אתה יכול להכין בעצמך...בעזרת סרגלים מזכוכית...קצת קשה להסביר אבל תנסה ליראות בטרריום שלי,אומנם הפתח למעלה אבל זה על אותו עיקרון רק בדופן...

1צחי

New member
מצטער

אך לא הייתי ממליץ על השיטה הזאת,מהסיבה הפשוטה שאת הדלתות צריך לשלוף מידי פעם לנקיונות ואין שם מקום לטעיות-הסיכוי לשבור מסילה כזאת הוא גבוהה. אם הייתה באיזור הדרום הייתי יכול לעזור יותר אך מה שנותר לי הוא לשלוח אותך לאנשי אלומניום לפעמים יש להם מסילות דומות אך ממתכת.

צחי אני חושב שאתה מעט טועה...

דווקא אפשר לישלוף את הדלת מצד ימין ומשמאל...כרגע המצלמה לא איתי אבל אני מכיר את זה די טוב,זה עושה את העבודה כמו שצריך...וזה בהנחה שהבנת את השיטה שהיתכוונתי אליה.

אנסה להסביר...

צריך להדביק עם סיליקון שני סרגלים בכל צד,למעלה ולמטה.נניח למעלה,סרגל אחד אתה מדביק מבפנים כאשר חצי סרגל מודבק על הדופן העליונה וחצי בולט לכיוון פתח הדלת והסרגל השני אותו הדבר רק מבחוץ...ושני הסרגלים הנוספים למטה,רק שים לב שהסרגלים שמבחוץ יהיו כפולים שניתן יהיה להכניס את הדלת...כמו רש...כשתגיע המצלמה אראה לך...

1צחי

New member
הבעיה

היא לא שהיא אפשר לשלוף אלה שהטייה קטנה או מכה לא במקום והלכה המס

למעלה