מסיכת FULL FACE

אילוניק

New member
מסיכת FULL FACE

מבקש לדעת מי מבין חברי הפורום צולל עם מסיכת פול פייס של איזו חברה עלות יתרונות וחסרונות מבקש בכל לשון של בקשה לא שמועות וחברים כי אם ניסיון אישי מכיר את הנמל והחנויות כל אחד מושך לכיוון שלו ולכן מחפס ניסיון אישי אילוניק החיפה i.h.b

לא בטוח שהפורום שלנו זה המקום

לחפש מידע בנושא . תוכל להיתיעץ עם שלומי מועלם ממדוזה או עם גור צור , לשניהם ניסיון מעשי עם מסיכות כאלה ( לא בטוח בדגמים אז לא אציין אותם ) . אם אני לא טועה עושים שימוש במיסכה כזאת במהלך קורס הTRI MIX של ANDI כך שאם אתה רציני אני ממליץ לך לברר עם גור צור , אולי אפילו תוכל לנסות את המיסכה . את השאלה הזאת כדאי לך להפנות לחברה בפורום של aquanaut לשם מחוברים רוב הצוללים הטכניים בעולם ( חלקם כניראה משתמשם במיסכת full face ) . בסך הכל המיסכה לא כל כך אידיאלית כמו שניראה בהתחלה , צריכת האויר איתה גודלת , לא קל לרוקן אותה ממיים ועלות המסיכה והאחזקה שלה יקרים כך שנישאלת שאלת העלות מול תועלת . המסיכות הללו משמשות בעיקר לצלילות בהן יש צורך בתיקשורת תת ימית , מיים קרים מאוד ולביצוע רקומפרסיה רטובה ( שימוש בחמצן בלחץ חלקי גבוה ותיקשורת עם המטופל ). דרך אגב ראיתי מסיכה כזאת מאוד מאוד בסיסית באילת דיוורס סופליי , מדובר במסיכת פנים מלאה אליה ניתן לחבר את הדרגה השניה שלך , צירפתי תמונה ( המסיכה הזאת עולה 90 דולר בחו"ל הכי זולה שיש אך גם הכי פשוטה ) , לשימושך . שלומי

גור צור

New member
מסכת פול פייס

אהלן שלומי ואילן אני באופן אישי צללתי מספר פעמים עם מסכה של OCEN REEF . המסכה הזו היא בעלת אופציה של חיבור למערכת דיבו בן צוללים ובן צוללים לשטח. היתרון במסכה הזו היא כמובן קלות הנשימה והסביב היבשה. החיסרון הוא המיר והצורך בידע ובנסיון, לוקח מספר צלילות עד שמתרגלים לשימוש בה. לגבי המחיר אני לא סגור תן לי יום יומיים וצור קשר טלפוני גור, קבוצת ריף צלילה

למעלה