מסיכות

vardush

New member
מסיכות

רווח לי לראות כי אנשים נוספים מסכימים עם דעתי באשר לחרפה הגדולה שהתרחשה בתוכנית הערב בו ניסה אל"ם בצה"ל לתת הסבר מבוסס ומניח את הדעת ונהדף בזילזול עקב צורך בסיפוק "אייטם" נוסף. חשיפת המחדלים והבאתם לידי תיקון הינה עבודה מבורכת, אך אין לוותר על ההוגנות, עבור הרייטינג!

דהבה

New member
אני מצטרפת לדעת כולם

על הצורה המבישה בה נהג המנחה כלפי קצין צה"ל ככל שניסה הקצין להסביר, המשיך המנחה לנסות להכפיש את צה"ל. להבא, צריך קצין צה"ל במקרים כאלה לומר למנחה: תראה, אתה אינך מבין את דברי, אך חשוב לי להבהירם לציבור. תן לי 30 שניות לדבר ישירות למצלמה ללא הפרעה. אחרי התכנית אם עדיין לא תבין מה שאחרון הצופים הבין - אסביר גם לך ללא המצלמות

שנבג

New member
רפי - הגזמת

רפי , אם אתה מעוניין כל מס' חודשים ולרענן את הערכה , אדרבא , לך והחלף . הקצין מפיקוד ניסה להסביר לך , שלפי הערכת המצב המלחמה הינה בטווח המיידי ולכן שערכות שיפוג תוקפן בסוף השנה עדיין תקינות , אבל טיפסת על עץ גבוה של סקופ שהתמוסס ונשארת נעול על דבריך ולא נתת לקצין להסביר את דבריו ועוד הפרעת לו . רפי , ביננו , הפעם הגזמת . לך חפש לך איזה רב מטריד מינית שזה סקופ שאתה אוהב או נוכל חלקלק או איזה תחקיר קליל וזול שכולם אוהבים . הפעם באמת הגזמת !! אם אתה עדיין חושב שאתה צודק , אדרבא , הגש בג"צ נגד צה"ל , שם יתבהרו העובדות ואם צדקת , זכית .

למעלה