מסיכות

tsafrire

New member
מסיכות

אם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות מסיכות של הקומדייה דל ארטה זה יעזור לי מאוד. אפילו אם זה לא מעור (כמה שיותר זול יותר טוב). תודה

לוסינדה

New member
הי

לפי דעתי יש חנות של קומדייה דל- ארטה בתל- אביב אני כמעט בטוחה שבשנקין

actress

New member
תנסי לראות באתרים הבאים:

פסטיבל המסכות בונציה ששם יש מבחר מסכות,
מסכות באומנות ששם מפרטים לך במידה רבה על הנושא
מומלץ ביותר
פירוט על הקומדיה דל ארטה+מסכות והנה עוד אתרים בנושא: מקווה שעזרתי

actress

New member
האתר השלישי נעלם והוא היה נחמד

אני אנסה לחפש אותו.

Crossface

New member
אם את מוצאת חנות תגידי לי איפה זה

אני לא אוהב לקנות באינטרנט במיוחד מסכות שצריך לגעת בהן ולהרגיש אותן ולהריח אותן אז אם את מוצאת אני אשמח לכתובת תודה

Crossface

New member
דרך אגב

את יכולה להכין גם בעצמך זה לא סיפור כל כך גדול במיוחד אם זה לא חייב להיות מעור

להכין

אחוים ואחיות שלי אתם לא יודעים איזה כיף זה להכין מסכה משל עצמך... זה די פשוט לא מסובך בכלל, וחוץ מזה שאתם חוסכים כסף אתם גם נהנים ממסכה שבנית ועשיתם במו ידייכם.. ואין כמו משהו שמכינים לבד.! זה הכי שווה בעולם! ועוד משהו ההורים שלי נסעו לאיטליה וביקשתי מהם לקנות לי מסכות.. אז אבא שלי החוכמוגלוג, נכנס לחנות של איזה משהו מומחה במסכות משהו מדהים,, קיבלתי מן חוברת כזו עם תמונות של מסכות שלו משהו מדהים!, לא חשוב זה לא בדיוק העיניין , העיניין הוא שאבא שלי קנה לי שתי מסכות אחת - מסכה נטרלית והשניה- מסכה בסגנון קומדיה דל ארטה,עכשיו בואו לא נדבר שהמסכות לא ממש בסגנונות הנ"ל.. בואו נדבר על המכיר: 100$ כל מסכה!!!!! וזה המון כסף.. אז תהיו חכמים ואל תהיו כמו אבא שלי ותקנו מסכות שבכלל "לא עוברות במה" והן בכלל לא מה שהן צריכות להיות... ואל תקנו מסכות במכיר כזה אי פעם! תכינו זה הכי שווה והכי טוב וההנאה היא יותר גדולה שאתה עובד או אפילו תולה את המסכה שהכנת במו ידייך.! אם משהו מעוניין שאני אומר לו איך הכנתי את המסכה שלי( שקצת התחרשבה שלי אבל לא נורא העיקר הכוונה...) אז תרשמו לי הודעה בפורום ואני בכיף אלמד אתכם! אוהבת טילטולית...........

Crossface

New member
כמה? הוא השתגע?

חוץ מזה, לא סיפרת לי ולא הראת לי את המסיכות, לא יפה

lifie

New member
בוודאי ש...

להכין!!!! כמו שחברתי לבמה טילטוליתוש (חולה עליך ) אמרה.... אני אישית הכנתי מסיכה של הקומדיה ... ונהניתי מאופן ההכנה וכשראיתי את התוצאה עוד יותר נהניתי ואז עשראיתי אותה על הבמה - כשחברים שלי שיחקו איתה ההנאה הייתה עד השמיים כי אני יצרתי ואני עשיתי וזאת תחושה הכי נפלאה בעולם אז יאללה לעבודה ואם תצטרכו עזרה תנו מסר בפורום ותבוא עליכם התשובה

למעלה