מסיונריות חרדית
בזמן האחרון גופים חרדיים שונים מרבים להטריד אותי טלפונית .
בניגוד לגופים מסחריים ואחרים, המאפשרים לך לבחור בהסרת מספר הטלפון שלך מרשימות התפוצה שלהם, הגופים החרדיים האלה לא מאפשרים לבחור הסרה !!!
מספרי הטלפון שלהם כביכול אינם חסויים - המספר מוצג אבל אי אפשר להחזיר צלצול. אם חייגת למספר המוצג , יישמעו שני צלצולים (כמו של מרכזיה ישנה, של פעם) ואח"כ דממה...
מספרי הטלפון מהם מתקבלות השיחות משתנים כל הזמן ...
דוגמה: לאחרונה התקבלה שיחה מהמספר 0722135730
זו הייתה הודעה/הזמנה מוקלטת עבור רווקים ורווקות לטקס הילולה בעמוקה, להבטחת שידוך ...
פניתי לבזק לברר האם וכיצד ניתן לחסום אותם?
כיוון שמספרי הטלפון שלי חסויים (אינם מופיעים בספרי הטלפונים), תהיתי כיצד הם מגיעים לידי הגופים החרדיים.
בבזק ענו ש- :
מגיעות אליהם תלונות רבות בנושא.
אי אפשר לחסום.
אם זה נמשך, לפנות למשטרה.... ..."אנשים פונים, המשטרה מטפלת בזה"...
בבזק לא מכירים את השיטות של גופים אלה להשגת מספרי טלפון חסויים ..."ייתכן שהם מנסים חיוגים לפי סדר"...
------------
איך זה שאין שום אפשרות לחסום שיחות זבל אלה?
פלא שמעוררים אסוציאציה של עלוקות/קרציות?
האם יש סיכוי שמישהו בהנהגה שלנו יעז להגיש הצעת חוק למניעת הטרדות מסוג זה?
איך זה שמגיעות תלונות רבות למשטרה אבל נושא הטרדות אלה אינו מתפרסם?
בזמן האחרון גופים חרדיים שונים מרבים להטריד אותי טלפונית .
בניגוד לגופים מסחריים ואחרים, המאפשרים לך לבחור בהסרת מספר הטלפון שלך מרשימות התפוצה שלהם, הגופים החרדיים האלה לא מאפשרים לבחור הסרה !!!
מספרי הטלפון שלהם כביכול אינם חסויים - המספר מוצג אבל אי אפשר להחזיר צלצול. אם חייגת למספר המוצג , יישמעו שני צלצולים (כמו של מרכזיה ישנה, של פעם) ואח"כ דממה...
מספרי הטלפון מהם מתקבלות השיחות משתנים כל הזמן ...
דוגמה: לאחרונה התקבלה שיחה מהמספר 0722135730
זו הייתה הודעה/הזמנה מוקלטת עבור רווקים ורווקות לטקס הילולה בעמוקה, להבטחת שידוך ...
פניתי לבזק לברר האם וכיצד ניתן לחסום אותם?
כיוון שמספרי הטלפון שלי חסויים (אינם מופיעים בספרי הטלפונים), תהיתי כיצד הם מגיעים לידי הגופים החרדיים.
בבזק ענו ש- :
מגיעות אליהם תלונות רבות בנושא.
אי אפשר לחסום.
אם זה נמשך, לפנות למשטרה.... ..."אנשים פונים, המשטרה מטפלת בזה"...
בבזק לא מכירים את השיטות של גופים אלה להשגת מספרי טלפון חסויים ..."ייתכן שהם מנסים חיוגים לפי סדר"...
------------
איך זה שאין שום אפשרות לחסום שיחות זבל אלה?
פלא שמעוררים אסוציאציה של עלוקות/קרציות?
האם יש סיכוי שמישהו בהנהגה שלנו יעז להגיש הצעת חוק למניעת הטרדות מסוג זה?
איך זה שמגיעות תלונות רבות למשטרה אבל נושא הטרדות אלה אינו מתפרסם?