מסיבת שורשים..........

שקדי

New member
מסיבת שורשים..........

זה עתה חזרתי ממסיבת שורשים בביה´´ס ואתם בטח מרימים גבה.....מה זה לעזאזל מסיבת שורשים אז ככה......לכבוד זה שילדינו החמודים גמרו (בהצטינות רבה ) להכין את עבודת השורשים שלהם.....בעזרת הוריהם כמובן התכנסו הילדים והוריהם הנרגשים באולם ביה´´ס הילדים הפיקו מסיבונת עם שירים ריקודים חידונים ונאומים והאמהות בישלו טיגנו אפו והביאו....כל אחת כפי שנחה עליה הרוח ונפגשנו שוב עם ההורים מרחבי העמק איתם אנו נפגשים ה כמה עשורים והפסדתי פה את כל חגיגת הכדורגל והתמונות של בן בן............. עושה עכשיו השלמות.........ומייד איתכם

אורניהו

New member
שקדי היי,אתה מחזיר אותנו אחורה בזמן

דיבורים שכאלה על מסיבות שכאלה ,כבר מזמן נשכחו מליבנו.לעירוני הממוצע היום ,מה שחשוב לו,זו עגלה מלאה בסופר,נסיעות לחו´ל,להבריק את האוטו בחנייה,ולדפוק מהצד.כל הערכים ההם מפעם דהו ונשכחו עם השנים.

magy

New member
אחרי שאתה מנקה את האוטו

מבריק אותו........אתה דופק אותו מהצד??????? ממש לא מובן.........
PPP

magy

New member
ואני עושה כיף חיים

מתכתבת עם אדיבה גפן בפורום ספרים וספרות. היא אורחת לרגל שבוע הספר ביקשתי ממנה להתארח גם אצלנו..... אני הנוסטלגיה שלה....והיא שלי......היינו שכנות באותו בניין בילדותנו העשוקה......סתם........ לאן היא הגיעה ולאן אני?????? מקווה שתעתר לי.........בהזדמנות קרובה.........

שקדי

New member
זה גפן במובן גאפאן????????

או במובן גררררריבאן?? וכמה נקודות יש לזודאני????

שקדי

New member
אני עוקב בענין.............

אחרי שיח השכנות שלכן בפורום ההוא ושמח בשמחתך........... תכיני דיווח למפגש בשבת ונשמח לשמוע

magy

New member
אתה עוקב אחריי?????

תהיה גבר.....תשפיל את עצמך.......
PPPPP

magy

New member
תגיד , זה לא נוסטלגיה?

אפילו אם זה רק בפורום, לפגוש אנשים אחרי 40 שנה..... וזה קורה לי המון בזמן האחרון.......על אמת.....

שקדי

New member
בגילנו...........

מה כבר נותר? לנסטלג......ולאכול תאנים..........

magy

New member
לא לנסטלג.....להסתלגן.........

כמו......להתבלגן......

magy

New member
כמו להתברדק?

מה זה חשוב.................כמו מה...... העיקר........להעלות זכרונות..... להזדכר????? להתרפק? להתמרפק? להתברג? טוב, בשעה כזו.....אני מדברת שטויות..........

magy

New member
תזהר, לא להדקר.....

כשתזדקף, תתכופף, שלא תתעייף, בזמן שתתגפף. ולא להצטופף , לא להתחפף, לא להתחרבש...... למה קיבלנו את השפה הכי קשה בעולם??????? לא יכלו לתת לנו משהו אחר קשה? דווקא שפה? ועוד שפתיים....... מזל שהלשון רכה..... הי .........בחיי שאין לי כוונות זדון.... אני מדברת על העברית......רב הפעלים בה, יוצאי דופן......

magy

New member
יאלללללללללה, הלכתי

אמנון מחכה לי....(ז´קונט) "אחרון המאהבים החכמים".....נראה מה יש לו לספר.... אחרי "מבוא לאהבה", נדלקתי עליו.....

למעלה