מסיבת רווקות

vereda

New member
מסיבת רווקות

למי יש רעיון טוב למסיבת רווקות לא פרועה מדי ולא סולידית מדי?

ביגי

New member
vereda יקרה

ראשית עלייך להגדיר מה בעינייך היא מסיבת רווקות סולידית. אני משערת שכשאת אומרת מסיבת רווקות פרועה את מתכוונת למסיבה עם חשפן?!

ביגי

New member
מסיבת הרווקות שלי

הייתה מסיבת קריוקי והיא הייתה מדהימה. היינו 25 בנות ונהנו מאוד מאוד. כולן השתחררו וגילו שכשהן רוצות הן יכולות להיות קיילי מינוג. הזמנתי גם אוכל עוד לפני המסיבה, כל מיני מתאבנים וסלטים מעולים והבנות חיזקו את המסיבה עם אלכוהול. היה נהדר ועד היום כשבמקרה מדברים על זה, הזמרות הצעירות מחייכות בערגה.

אנחנו הזמנו לדנה (בפורום הזה)

רקדן בטן! זה היה כל כך מצחיק והוא היה מוצלח ביותר. אני בטוחה שדנה תשמח לנדב עוד פרטים כיצד היא הגיבה ואם היא ממליצה. שיהיה מזל טוב.

danaziv

New member
בהמשך ללילך...

טוב אז ככה.. הזמינו לי רקדן בטן כמו שלילך כתבה והוא היה פשוט מקסים אני לא הפסקתי לצחוק כל הערב. הבנות הגיעו לבית של ההורים שלי לפני אירגנו את הבית למופת כל אחת הביא משהו וקישטו. אני הגעתי וקיבלו את פני במוזיקה קיצבית,חיבוקים ונישוקים פתחנו את הערב בארוחה הטעימה מעשה ידיהן של הבנות. בסיום הארוחה הגיע הרקדן הוא היה פשוט מדליק,הוא לבוש בבגדים מנוצנצים והוא הרקיד את הבנות ממש נשפכנו שם מצחוק. אני מאוד נהנתי זה לא פרוע מידי כמו חשפן אבל האוירה מאוד שמחה, במיוחד כשהבנות משתפות פעולה. לאחר מכן התכנסנו לפתיחת המתנות המסורתית כאשר אני ישבתי קשורת עיניים ולפי הברכה ומישוש המתנה הייתי צריכה לנחש ממי המתנה, כל טעות מיצידי הצריכה אותי בהקפצת טקילה. הערב הסתיים במתנה הכי מדהימה שקיבלתי אי פעם סרט שלילך וברק חברנו הטובים ערכו עבורי בנושא טיפים לחיי זוגיות מוצלחת שבו הם מראיינים את המשפחות ועוד זוגות מוצלחים שאנחנו מכירים, וכמובן את גיא (בעלי) זה היה מרגש ועם בכי ההתרגשות הזה סיימנו את הערב. תודה לילך
לא שוכחת את הערב הזה גם אחרי 7 חודשים. דנה.

למעלה