מסיבת קיילי...

kyliefan18

New member
מסיבת קיילי...

לכל המרכזניקים - יש מסיבת קיילי (האוס) לרגל צאת אלבום האוסף במועדון ההום קלאב ביום חמישי! http://www.atraf.co.il/outing/eventDetails.asp?eventCode=4655&lineCode=34

p i n g o

New member
../images/Emo6.gif

"אלבום האוסף הראשון של קיילי מינו" נו במת...

adamkylie

New member
אופ, אופ ושוב-פאקינג אופ!!!!!!!!!!!

נמאס לי לחיות בצפון הרחוק (שאגב עם המזג אביר שיש עכשיו מרגיש קרוב מאוד לסיביר...) אני רוצה להיות שם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל אני לא יכול כי עדין אין לי רשיון:( אני מתבאס עכשיו עד מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eyalush001

New member
אממממ נחמד שאתם יודעים

מהמסיבה הזאת אבלללללל. אני לא בטוח שהיא כל כך תעניין אותכם פשוט... המסיבה היא במסגרת ליין הגייז של אמיר גוב כל יום חמישי במועדון הנ"ל. בכל אופן .. אני הולך להיות שם כמו כל שבוע מעניין איך היא תהייה.

Fever2002

New member
אם כבר מסיבות...

זו ההודעה האחרונה שלי בפורום לעת זו... שתהיה רק מוסיקה טובה מקיילי
שלום לכולם

adamkylie

New member
איזה קטע היה לי עכשיו:

היה לי שיעור נהיגה (האחרון לפני הטסט) ואז פתאום היו שני שירים של קיילי ברדיו, ופתאום דעתי הוסטה וכמעט עשיתי תאונה....אז הוא קבע לי עוד שיעור לפני הטסט....

adamkylie

New member
isbsl ובאופן מוזר מאוד ff

זה היה אחרי פרסומת כזו במשהו מזמין לשבוע קיילי מינוג... לא יודע את ההמשך כי היחה קשה להקשיב שכמעט הייתי בתוך מכונית אחרת.

p i n g o

New member
די להתבכיין ../images/Emo3.gif

בסיביר יש כרגע 20 מעלות מתחת לאפס, והחורף עוד לא התחיל. הלוואי עליהם שיהיה להם טיפה מהמזג אוויר שבצפון הארץ

adamkylie

New member
עזוב את המזג אויר אני מת על החורף

הבעיה זה המקום שכוח אל שאני גר בו.......

kyliefan18

New member
אל תשכח

שבירושלים יש שכונות חילוניות (ובבני ברק אין וגם ירושלים יותר יפה (מת"א וב"ב) והאלכוהול שם יותר זול!

adamkylie

New member
האלכוהול שם באמת יותר זול?!!??!?!

ברור שאני יעבור מכאן אבל זה יהיה לתקופה קצרה בגלל הצבא (
) ואחרי זה הרבה מאוד שנים בהונגריה או איטליה ללמוד.......

kyliefan18

New member
כן

ולמשל לפני חודש הייתי בצרעה (שזה ליד בית שמש) והכוס מרטיני עלה לי 16 שקל בעוד שבת"א עולה 25 עד 30! ומה קשור לצבא? אולי תרצה לשרת קרוב לבית? תאמין לי זה הכי טוב...מניסיון! ולגבי חו"ל - מי לא? וגם אני, בייחוד בלונדון וניו יורק! העיקר לא פה!

p i n g o

New member
זה לא קשור לירושלים

זה קשור לזה שזה לא בתל-אביב. ידוע שככל שמתקרבים לתל-אביב המחירים יותר גבוהים, ובתל-אביב הכל הכי יקר.

למעלה