מסיבת פרל גאם

P o p e J o a n

New member
שאלה לגבי המסיבה

מעל איזה גיל כניסה? ואם אין הגבלת גיל מה ממוצע הגיל שם?

Ved Jam

New member
מצטרפת לשאלה..

+ לא ראיתי כמה כרטיס כניסה עולה...?

one pearl

New member
טוב, עוד פרטים

אפשר להסתכל כמובן בקישור שצרפתי, אבל נחסוך לכם: בשום מקום לא מצויינת הגבלת גילאים, אז כנראה שאין (בדרך כלל מציינים דברים כאלו די בגדול) אין לי מושג מה יהיה הגיל הממוצע, אבל אני מאמינה שיהיה הרבה גיוונים של גילאים. המחיר: 50 שקל כניסה עד 1 בלילה ואחר כך 60 שקל. רשום שם טלפון לפרטים נוספים: 052-4343956 איזה חמודה ומשקיעה אני. וכנראה בסוף אני לא אבוא לשם

Ved Jam

New member
תודה../images/Emo13.gif... גיליתי את זה אחרי ששלחתי../images/Emo163.gif

יש למישו מושג מתי זה מתחיל?

one pearl

New member
תמיד אפשר להתקשר...

והחמישים ראשונים שמגיעים לשם זוכים ב..... חולצה מגניבה!!! חחחח... עכשיו אני בטוחה שכולם רצים לשם!

Ved Jam

New member
כתבה + שאלה לא קשורה=]

http://e.walla.co.il/?w=/6/1110283 כתבה על המסיבה.. - מה זה השיר הזה- Love Reign O'er Me שבמייספייס של פרל? אני חייבת לומר שהכינורות קצת מעצבנים.. אבל הקול של אדי שם חזק ביותר

adiinchains

New member
השיר הוא קאבר לשיר של the who

הם הקליטו את הקאבר בשביל סרט של אדם סדנלר בעל אותו השם. ולדעתי הביצוע שלהם פשוט לשיר מושלם

Wine

New member
שיר מ-ד-ה-י-ם

ומי ששמע את הגרסא המקורית של ה - WHO יודע איזה חסד אדי עושה עם השיר הזה.

everynormal

New member
וואי הלוואי שהם יצליחו להביא את פרל ג'אם לפה

יש בי אפילו קצת תקווה שזה ייקרה

noawho

New member
בעניין המסיבה

אהלן חברים, הפעם אני מזמינה אתכם אישית. אין הגבלת גילאים, וכולכם מוזמנים לחגוג איתנו :p אני אספר קצת מה הולך להיות, במסיבה תהיה רחבה מרכזית שבה יהיה פרל ג'אם גראנג' ושנות התשעים, יהיה בנוסף מתחם מיוחד רק של בוטלגים ויוקרנו הופעות מהטור של 2006. בנוסף הראשונים שמגיעים יקבלו את החולצות המדוברות ("change don't come from one, it's a wave - pearl jam to israel 2007) וכמובן תיערך הגרלה של כרטיס טיסה וכניסה לפסטיבל "נובה רוק" בוינה (כמובן שפרל ג'אם אחת מהלהקות המופיעות).. כולם מוזמנים וכולם רצויים, כך שאנחנו מקווים שטווח הגילאים יהיה רחב והשמחה תהיה גדולה. לכל שאלה, טענה, מענה, הצעה... אשמח לעזור! נתראה שם, נעה יוסף pearljam.co.il [email protected] 052-8382109

למעלה