מסיבת פיג'מות
אישתי היקרה שתחיה לעוד שנים ארוכות הציעה את עצמה כמפעילה למסיפת הפיג'מות (יום הולדת 8) של בת אחותה. אז היום היא יצאה מהבית ביחד עם הבן הגדול בסביבות 4 ונסעה להכין את השטח (הבית של אחותה) מה בתכנון שאלתי ... וקיבלתי תשובה חלקית : * פיצות * יצירה (היא תלמד אותן איך מקשטים קופסת תכשיטים) * קריוקי * מסיבת חטיפים * סיפור/ציזבד * שינה בסק"שים בסביבות השעה 7, נסעתי גם אני והבן הקטן אל הבית המלא שמחת חיים ... להערכתי היו שם כעשר בנות, אבל אם הייתי צריך לנחש לפני שנכנסתי, רק על פי הרעש שהן עשו, הייתי בהחלט אומר שנמצאת שם כיתה שלמה
נכנסתי, ובאמת - קופסאות התכשיטים נראו מצויין, אפשר להציע אותן למכירה. במקביל התברר כי הן גם בנו שרשראות וצמידים מחרוזים. פיצות ... נשארו הרבה ... אבל האוכל המרוקאי של אמא של גיסי קרץ לי הרבה יותר
(גרים בית ליד) לאחר שחזרתי מהאוכל, ושהיתי בחדר (עם דלת סגורה, ו YES בטלויזיה) בערך כשעה, הבן הקטן נרדם ... בדיוק בזמן ... עוד חמש דקות והייתי צריך אטמי אוזניים וכדור נגד כאב ראש ... כמו שאני אומר תמיד - Timing is everything
לכל מי שלא יודע - יש לי שני בנים ... וחשבתי שאנחנו רוצים בת (בעוד כמה שנים ...) אבל אני לא בטוח שזה רעיון כל כך טוב אחרי שראיתי כמה רעש הן עושות
בכל מקרה, אני פה אתכם עכשיו
עד שהאישה תגיע בכל מקרה ... כי ברגע שהיא תגיע, נראה לי שאפילו הרעש של ההקלדה על המקלדת יהיה בשבילה כמו רעש של פטישים בראש
ועל זה אמרו פעם : "תן לה בראש"
האמת
מתנגן לי השיר "מי יודע מדוע ולמה ... לובשת הזברה פיג'מה" (של משינה כמובן
)
אישתי היקרה שתחיה לעוד שנים ארוכות הציעה את עצמה כמפעילה למסיפת הפיג'מות (יום הולדת 8) של בת אחותה. אז היום היא יצאה מהבית ביחד עם הבן הגדול בסביבות 4 ונסעה להכין את השטח (הבית של אחותה) מה בתכנון שאלתי ... וקיבלתי תשובה חלקית : * פיצות * יצירה (היא תלמד אותן איך מקשטים קופסת תכשיטים) * קריוקי * מסיבת חטיפים * סיפור/ציזבד * שינה בסק"שים בסביבות השעה 7, נסעתי גם אני והבן הקטן אל הבית המלא שמחת חיים ... להערכתי היו שם כעשר בנות, אבל אם הייתי צריך לנחש לפני שנכנסתי, רק על פי הרעש שהן עשו, הייתי בהחלט אומר שנמצאת שם כיתה שלמה