מסיבת פיג'מות

Angel972

New member
מסיבת פיג'מות

אישתי היקרה שתחיה לעוד שנים ארוכות הציעה את עצמה כמפעילה למסיפת הפיג'מות (יום הולדת 8) של בת אחותה. אז היום היא יצאה מהבית ביחד עם הבן הגדול בסביבות 4 ונסעה להכין את השטח (הבית של אחותה) מה בתכנון שאלתי ... וקיבלתי תשובה חלקית : * פיצות * יצירה (היא תלמד אותן איך מקשטים קופסת תכשיטים) * קריוקי * מסיבת חטיפים * סיפור/ציזבד * שינה בסק"שים בסביבות השעה 7, נסעתי גם אני והבן הקטן אל הבית המלא שמחת חיים ... להערכתי היו שם כעשר בנות, אבל אם הייתי צריך לנחש לפני שנכנסתי, רק על פי הרעש שהן עשו, הייתי בהחלט אומר שנמצאת שם כיתה שלמה
נכנסתי, ובאמת - קופסאות התכשיטים נראו מצויין, אפשר להציע אותן למכירה. במקביל התברר כי הן גם בנו שרשראות וצמידים מחרוזים. פיצות ... נשארו הרבה ... אבל האוכל המרוקאי של אמא של גיסי קרץ לי הרבה יותר
(גרים בית ליד) לאחר שחזרתי מהאוכל, ושהיתי בחדר (עם דלת סגורה, ו YES בטלויזיה) בערך כשעה, הבן הקטן נרדם ... בדיוק בזמן ... עוד חמש דקות והייתי צריך אטמי אוזניים וכדור נגד כאב ראש ... כמו שאני אומר תמיד - Timing is everything
לכל מי שלא יודע - יש לי שני בנים ... וחשבתי שאנחנו רוצים בת (בעוד כמה שנים ...) אבל אני לא בטוח שזה רעיון כל כך טוב אחרי שראיתי כמה רעש הן עושות
בכל מקרה, אני פה אתכם עכשיו
עד שהאישה תגיע בכל מקרה ... כי ברגע שהיא תגיע, נראה לי שאפילו הרעש של ההקלדה על המקלדת יהיה בשבילה כמו רעש של פטישים בראש
ועל זה אמרו פעם : "תן לה בראש"
האמת
מתנגן לי השיר "מי יודע מדוע ולמה ... לובשת הזברה פיג'מה" (של משינה כמובן
)

mic1511

New member
../images/Emo6.gif מוכר וידוע ../images/Emo6.gif

אין כמו בנות... בנות בבית אור בבית. ויי לי מקווה שהשנה אצליח להשתחרר מהתיק הזה של מסיבת פיג'מות.

Angel972

New member
בטח אור בבית ...

כל הלילה נשארים ערים מחכים שהן תחזורנה מהיציאה

חוויתי את זה כמה פעמים ../images/Emo178.gif

סיוט לא קטן...
נו, אבל מה לא עושים בשביל הילדים
{הילדות יותר נכון...
}

mic1511

New member
סיוט זה לא מילה ../images/Emo5.gif איזה אנרגיות

יש להן ובדיוק בלילה... הן יכולות לצחקק ולפטפט כל הלילה בלי שום בעיה... רק שיום אחרי זה הבת שלי ישנה כל היום ואני צריכה להמשיך לתפקד

אנחנו "נהננו" מזה פעם אחת, וזהו

הודעתי לשניה שהיא יכולה לשכוח ממסיבת פיג'מות. החבר'ה, שהיו ערניים לגמרי למרות תחינותינו, החליטו ב- 3:00 בבוקר להכין ארוחת בוקר. חתכו גבינה צהובה ותפוחי עץ לקוביות והשחילו על קיסמי שיניים, ערכו את השולחן עם צלחות, מפיות, סכום וכד'. הכל היה כל כך יפה שלא יכולנו לכעוס, אבל למחרת בקושי תיפקדנו מעייפות

ronrabin

New member
למה לא

ברגעים אלו מתקיימת בביתנו הקט מסיבת פיז'מות סוערת של בני 7 . מה אני אגיד - כל הכבוד לאשתי ...

ע זי

New member
גם אצלנו היתה הלילה מסיבת פיג'מות

המשתתפים - אני ובתי הקטנה שהחליטה שאם היא נשארת לבד עם אבא (אשתי והגדולות בצפון), אז צריך לחגוג כל הלילה... אצלנו המסיבה כללה קלטות, נישנושים, שוקו בשבילה ואספרסו בשבילי, מספר אינסופי של הקראות 'מעשה בחמישה בלונים' ו-'הלו הלו אבא' (לא ממש הקראתי, הם צרובים לי כבר בזיכרון... אבל אני חייב לדפדף בהתאמה, אם טעיתי, מתחילים מהתחלה...) ונסיונות כושלים לשכנוע שכבר נורא מאוחר וצריך לישון. רק ב-5 נגמר למלאך הקטן הסוס. אז כמו שכתבו פה לפני - בנות בבית אור בבית
...
אבל ואבל גדול - האור הוא בעיקר בנשמה
בוקר טוב.. אני פורש לישון..

yoelth

New member
על ההבדלים בין בנים ובנות../images/Emo6.gif

אם יש לך בנים בגיל 18 הם הולכים לצבא. אם יש לך בנות בגיל 18 הצבא בא אליך.......

איזה כיף

גם אצלי הייתה הלילה מסיבת פיג'מות, לא זו שחלמתי עליה כל השבוע
אלא קצת אחרת. לרון כאבה האוזן, ואני והוא בילינו עד שש בבוקר ערים ומנחמים זה את זו. בעיקר אמא שלו [אמתכם] אותו. אז בשש נרדמתי, ועכשיו הקצתי אל יום חביב מאוד ומלא עייפות. בלי מסיבות פיג'מה בחמישים השנים הקרובות בבקשה, תודה.

כדית

New member
העיקר שהבנות נהנו מהמסיבהו..

גם אחותי קנתה והכינה ביחד עם בר{הבת שלי} בת 4 קופסת תכשיטים,דבר מאד נחמד לילדים.

ורדה 1

New member
גם אני עשיתי אתמול מסיבת פיג'מות אחרי שחזרנו ../images/Emo186.gif מהקניות, נכנסתי למיטה עם ../images/Emo184.gif ועם../images/Emo185.gif (הכי קרוב לתה שמצאתי...), ונרדמתי עד הבוקר. מה, לא הבחנתם בחסרוני../images/Emo10.gif?.

d a l i a l

New member
אוי...../images/Emo10.gif ואיך את היום?

בטח שהרגשנו...בגללך לא נכנסנו לצ'אט. לא רצינו לחזות בסבלך במו עינינו...

ורדה 1

New member
עדיין "על הפנים" בעלי לקח את הקטנצ'יק למדינת הילדים, אז אני יכולה לשבת מול המחשב. כשהוא יחזור אני אצטרך לחזור למיטה כדי שהוא ימשיך לרחם עלי ולטפל בי../images/Emo8.gif.

למעלה