מסיבת פיג'מות

מסיבת פיג'מות

הבת שלי בת-9 ועושה מסיבת פיג'מות לקראת היום הולדת שלה שבוע הבא. היא הזמינה 6 חברות. היא ביקשה סרט בדיוידי, פופקורן, אוכל ושתיה. מנסיונכם, מה עוד אפשר או כדאי לעשות? עד כמה אני צריך להיות אקטיבי? או עדיף "להעלם"? אשמח לקבל טיפים, המלצות וחווית מנסיונכם. תודה!

d a n i e l s 5

New member
מנסיוני...

בערב הזה אתה הופך ל"דנידין" ותפקידך מסתכם ב... תכין לנו, תביא לנו.....נגמר לנו, אפשר עוד? ולעניין מה צריך עוד....סרט/פופוקרן/אוכל/שתייה....+ 6 בנות נשמע לי פעילות לכל הלילה. שיהיה לכם יומולדת שמח וחגיגה נחמדת.

הייתי מוסיפה משחקי חברה...

כגון החבילה,שחופנת בתוכה אתגרים חדשים בכל סיבוב. לילה טוב ובוקר טוב,משחק מסקרן כלפיי הצד השני. משחק ההשחלות,נר קשור למכנס ואמור להכנס לבקבוק.
והכי חשוב זה מלאי גדול של ממתקים. מנסיוני תפקידנו מסתכם בנוכחות נטו.
יום הולדת שמח לאב ולבת

a n a t i 3 3

New member
במקום התעסקות עם הכנת האוכל...

אפשר להזמין פיצה לכולם
חוויה לילדים
שיהיה במזל טוב

r e d head

New member
המלצות מניסיון

תהיה מוכן נפשית ללילה לבן ללא שינה להכין שני סרטים לפחות, למקרה שלקהל תהיה התנגדות לסרט אחד, ו/או לתעסוקה של הבנות בשעות הלילה הקטנות להכין מלאי גדול מאוד של פופקורן, זה לא יאומן הכמויות שהן מסוגלות לחסל. להכין רשימה של משחקי חברה ביחד עם הבת שלך כדי שהיא תוכל להפעיל את החברות שלה. להכין טקס יומולדת עם עוגה נרות וכו' מוזיקה לריקודים להשתוללות ומלחמת כריות. אפשר להוסיף הפעלה של הילדות ביצירה או משהו דומה. אני חושבת שלילדות בגיל 9 אתה צריך להיות אקטיבי במהלך הערב להנחות את הילדות בשיתוף הבת שלך. ז"א להפעיל אבל לא להיות שותף. שיהיה בהצלחה

ת י א ה

New member
מסכימה עם ענתי ../images/Emo78.gif

בנוגע לפיצה. הכי פחות בלגן. אני באופן אישי מעדיפה להעלם רק בשביל לא לחוות את שלבי התהוות הבלגן. בכל מקרה, בגלל שצריכה להיות איזו אחריות מצידך על הבת ועל החברות, נסה טכניקות של התנתקות הנשמה מהגוף. תהיה שם פיזית אבל תסתכל על הכל "מלמעלה", ככה שלא ממש תסבול. אגב, טכניקת ההתנתקות הזו טובה גם במצבים שאתה נמצא על חוף הים ויש המון חול כזה טובעני ומלא גרגירים מתעופפים
טוב, לא משנה. זר לא יבין זאת. בהצלחה ויומולדת שמח

ג ל י ן

New member
אז ככה בוא נתחיל...

ראשית 6 בנות זה בסדר לי היו 20 בנות. ההתעסקות עם האוכל עורכת ממש מעט זמן ולכן ניתן : 1. להזמין פיצה כמו שהציעו. 2. אני אפיתי /יכול לקנות , תחתיות של פיצה , שמתי על השולחן רסק עגבניות, תירס ,טונה, זיתים שחורים וירוקים וכל מה שנראה לך שמתאים כתוספת לפיצה. הנחתי מפה מניילון על השולחן ונתתי לכל הבנות להכין בעצמם את הפיצה לפי העדפתם האישית. האפיה אורכת כ-10 דקות ואף פחות , לפחות 3 פיצות נכנסות לתנור כך שישי לך אפיה של פעמיים שזה ממש לא נורא. אך הפעילות של ההכנה שורפת להם זמן. ניתן לעשות את זה גם עם מאפינס קנויים , סירופ שוקולד , סוכריות צבעוניות , עדשים וכ"ד . זה במקום העוגה וגם שורף זמן. תצטרך לבחור אחד מהפעילויות. 3. פעילות יצירתית : יש היום המון חנויות של פנאי שבהם תמצא שלל פעילויות יצירה לבנות , מקופסא מעץ שעולה 5 ש"ח , צבעי גואש , מפיות אפשרי , אבנים טובות . כנס לכל חנות דומה ותבקש עבודת יצירה לבנות בגיל 9 וימליצו לך המון , אתה לא ממש חייב להיות יצירתי על מנת להראות להם את הביצוע , הן כבר מסתדרות לבד. 4. אני שמתי המחשב בסלון , זה שימש אותן כמערכת וגם נכנסתי לאתר של קריוקי , אם יש לך רמקול זה ממש משכנע וגם אם אין זה בסדר וכל אחת לפי תורה ,בוחרת שיר ושרה לפי המילים. מקווה שעזרתי , אם תרצה יש עוד הרבה רעיונות רק תגיד מה הכיוון.

מקפיצים

New member
מדיניות סינדרלה...

ב-12 בלילה פורשים למיטה עם פקקי אוזניים. אפשר גם למתוח קצת תיל דוקרני בכניסה לחדר השינה, למקרה שלחלק מהבנות יש נטיות שוטטות. קמים למחרת ומגלים חבורה של מלאכיות נמות, רק שהן עושות את זה על הר של שקיות חטיפים ריקות, שאריות עוגה ומיץ פטל. ב-12 בצהריים אפשר להתחיל להעיר את כולן... מקפיצה ...

סתוית5

New member
בשום אופן לא להעלם ועוד רעיון...

הבנות בגיל הזה יהנו להכין לעצמן צמידים, אפשר לקנות כמות יפה של חרוזים לא יקרים, יש היום בחנויות של מלאכת יד, גליל חוט סיליקון ולעשות לבנות סדנא של הכנת צמידים. אפשרות אחרת סדנא של הכנת כלי עם עיטר מפיות. זו טכניקה מאד פשוטה שישמחו להראות לך בחנויות מלאכת יד, צריך לקנות יציקות גבס מוכנות או להקריב סט צלחות שמאסת בהם. הבנות יגזרו דוגמאות ממפיות נייר כמו ורדים, מלאכים וכד' אתה תקנה דבק מפיות ונצנצים וביחד תכינו יופי של עבודות. כך כל אחת תקח לה הביתה במקום "הפתעה של שלושה שקלים" שנזרקת לפח. אפשרות נוספת להכין מבעוד מועד בצק לפיצה, (אם תרצה אתן לך את המתכון הוא ממש אבל ממש פשוט) לתת לאחר התפחה של שעה לכל ילדה כדור (בגודל פינג פונג) להכין קערות עם גבינה צהובה מגורדת, רסק עגבניות, זיתים, פטריות ותבלין פיצה. כל ילדה תרדד לה עגול פיצה תמרח עליו רסק גבינה ותוסיף כרצונה זיתים פטירות ו/או תבלין. אופים בתנור חצי שעה ונהנים מאחלה כיבוד.(יורד מסך כל הכיבוד שתכננת) רוצה עוד רעיונות?

המון ../images/Emo51.gif לכולכם

ובעיקר לכולכן :) נתתם לי הרבה רעיונות שבהחלט ישדרגו את המסיבה. תודה!

למעלה