מסיבת פיג'מות

יפעת99

New member
מסיבת פיג'מות

קראתי את הרעיון שלכן למסיבת פיג'מות ומאוד מצא חן בעיני. חשבתי לעשות זאת ביום שישי בשבוע הבא לפני פורים. אני חושבת להעביר לילדים שאלון למילוי בבית עם ההורים כלומר.. סיפור שאני אוהב שמקריאים לי לפני שאני הולך לישון. חפץ שאני אובה לישון איתו. פיג'מה אהובה עלי. שיר אהוב. טקס הפרדה שאהוב עלי. מה אני אוהב לאכול בארוחת הערב. חשבתי להכין עם הילדים ארוחת בוקר שתיהיה ארוחת ערב סלט חביטה או ביצה קשה ופרוסת לחם עם ממרח אהוב. ומתוך הדפים שלהם ללמוד על הרגלי השנה סיפורים ושירים. יום הלימודים הוא ארבע שעות במה אני יכולה עוד למלא אותו. מחפשת רעיונות תודה יפעת

טלגל

New member
אפשר ביצירה להכין לילה עם ירח

וכוכבים בהדבקות ובצבע, אפשר לעשות כל מה שעושים ביום רגיל אך לקשר זאת ללילה. לספר סיפורים שקשורים ללילה ולחושך, שירים כמו אלו מפרפר נחמד, להכין קבלת-שבת בחושך, ולתת לנרות להאיר את החדר. לבוא בפיג'מות ונעלי-בית. לאכול נקניקייה בפיג'מה........והכי חשוב פחות ניירת ויותר להנות.....

יפעת99

New member
לטלגל

הרעיון של הניירת אולי לא הסברתי טוב היא יותר עבורי להכיר את הדברים שהילדים אוהבים לעשות בבית לפני השנה ולצאת מזה לחפש להם סיפור אהוב שירים וכו'. יפעת

ניסנמה

New member
עשיתי מסיבת פיג'מות ביום המשפחה

וזו אחת המסיבות המוצלחות ביותר שהיו לי ביום המשפחה ובכלל. כולם באו בפיג'מות, גם ההורים וגם הילדים, מורה למוזיקה הפעילה את הילדים ואחר כך גם את ההורים בתנועה, אני סיפרתי סיפור לפני השינה "הנסיכה שרצתה אץ הירח " בעיבוד שלי כי הוא ארוך נורא(אם תרצי אשלח לך אותו), אחר כך אכלנו ארוחת ערב חגיגית. הייה פשוט מהמם! החברה שלי שרכה מסחבה כזאת ביום שישי, היא גם שיחקה במשחקי חברה להורים -ילדים וגם סיפרה לי שהיה משגע! אני גם שאלתי את הילדים מה הם אוהבים לאכול לארוחת הערב, מהמשאל בנינו תפריט, הזמנו בורקסים (ועד הורים) וכל ילד הביא יום לפני מוצר חלב או ירק או ביצים קשות. אני מדביקה לך כמה קבצים מהמסיבה שלי.

רותיr

New member
לא עלה השיר נמנומים וגם אם תוכלי

לצרף את הסיפור, נודה לך מאוד.

ניסנמה

New member
אם את רוצה גם את הסיפור תצייצי,

יש לי במחשב, גם ניקדתי אותו. בהצלחה!

את יכולה להעלות את שיר הנימנומים,

ואת הסיפור ..אשמח מאוד לא לשכתב זאת שוב תודה מראש

ניסנמה

New member
הנסיכה שרצתה את הירח

אני הכנתי המחשה מאוד פשוטה. על דפי בריסטול חברה ציירה לי את הדמויות שבסיפור: מלך, נסיכה,שר החצר, קוסם וליצן(5 בריסטולים לבנים), סיפרתי סיפור והסייעת החליפה את הבריסטולים. למלך, ליצן ולנסיכה הכנתי פרצוף נוסף שהתלבש על הפרצוף הקיים. מלך במקור הייה שמח - עוד פרצוף שהוא עצוב, נסיכה עצובה - פרצוף שמח בסוף, ליצן פרצוף נתון בכיוון אחד - הפרצוף השני בכיוון אחר. סיפרתי את הסיפור עם תאורת לילה - מנורת לילה שאני אראה מה כתוב, ומנורה אולטרה סגול שהאירה את הדמויות, כליווי מוסיקלי שמתי את גריג "עונות השנה". היתה אווירה מיוחדת, הילדים שכבו על המזרנים, ההורים חיבקו אותם, כולם הקשיבו! זה סיפור קליל ושטותי עם עלילה מרתקת,מתאים בדיוק למסיבה שכזו. אחרי הסיפור כולם שרו את שיר הנימנומים בליווי הדיסק(ביצוע מאוד מוצלח!) עם כוכבים וירחים בידיים.

biel

New member
המשך הסיפור.....

הסיפור החזיר אותי בבת אחת כמה עשרות שנים אחרונה...... ועד כמה שאניזוכרת לסיפור יש המשך...... הנסיכה הלכה לישון עם הירח ולמחרת התעוררה בריאה אך לקראת ערב שוב זרח הירח בשמים אז לילה אחד כיסו את החלונות בארמון בבדים שחורים לילה שני האירו את השמים באורות זוהרים ובלילה השלישי הירח היה קטן אז לא ראו אותו ..... ואז כשכבר אי אפשר היה להסתיר את הירח פנו שוב לכל היועצים.... וכשהם לא מצאו תשובה פנו לנסיכה ושאלו אותה איך זה יכול להיות שהירח תלוי לה על הצוואר ובכל זאת הוא זורח בשמים והנסיכה אמרה שזה כמו הצפורנים שלה והשער שלה שגם אם גוזזים אותן, מספרים אותו וכו אח"כ צומח חדש. זה מה שאני זוכרת כמהמשך הסיפור. בכל אופן תודה על הסיפור ותודה על השיתוף.

ניסנמה

New member
בפתיחת הסיפור: ..."חיו" ולא "היו"

ואני עכשיו קראתי את מה ששלחתי אתמול בלילה, אני מתנצלת על השגיאות המטופשות! זה קורה לי, אבל אני לא מוותרת כי אני מאמינה שרק כך לומדים לכתוב ללא טעויות.

ניסנמה

New member
בפתיחת הסיפור: ..."חיו" ולא "היו"

ואני עכשיו קראתי את מה ששלחתי אתמול בלילה, אני מתנצלת על השגיאות המטופשות! זה קורה לי, אבל אני לא מוותרת כי אני מאמינה שרק כך לומדים לכתוב ללא טעויות.

למעלה