מסיבת פורים
שלשום בערב חגגו בי-ם את פורים כל הפחדנים נשארו בבית וכל השאר (שזה לא הרבה) החליטו לצאת לבלות ולהנות כרגיל, החלטנו להיפגש בכניסה לאומן ב1 בלילה שזו שעה טובה לכל הדיעות כולם שאלו אותי למה אני הולך להתחפש ועניתי לכולם שזו הפתעה האמת שלא היה לי מושג למה להתחפש אז סתם קשקשתי משהו על סודיות בשעה 6 בערב עלה לי רעיון גדול בראש (כן,כן, יש לי גם מוח למי שתהה) התחלתי להרים טל´ לכל העולם בנסיון להשיג חולצה ירוקה!!!! ומכנסים חומים!!!!! אלה סוג הצבעים היחידים שלא מופיעים לי בקולקציה בארון מסיבות מובנות!!! בקיצור, אחרי כמה וכמה טלפונים, היו ברשותי הפריטים הנ´ל. לאחר מכן אצתי רצתי לחנות הקרובה שמוכרת דברי איפור, קניתי צבע לבן, צבע ירוק, ספריי מקשיח לשיער (וזה מקשיח רק שיער- בדוק!!!
) וציפור קטנה כזו מפלסטיק. אח´כ ירדתי לגינה שלי (היא נהנתה לאללה, פחחחח סתם משחק מילים דבילי) והורדתי כמה ענפים קטנים מאחד העצים. למי שלא הבין עד עכשיו למה התחפשתי, יש לו בעיה רצינית התחפשתי לעץ!!!!! לבשתי מכנסיים חומים פדלפון כאלה משנות השישים, חולצה ירוקה זרוקה כזו עם שרוולים נפתחים וארוכים, ושיא השוס היה השיער. אז קודם כל תקעתי לי בשיער ענפים קטנים, גלגלתי עלהם קווצות שיער (יש לי שיער ארוך למי שלא יודע) והשפרצתי עם הספריי מקשיח שיתפוס את השיער והענפים יחדיו. לבסוף צבעתי את הכל בצבע ירוק כיאה לעלים נאים באוויר הקיץ (7 מעלות בי-ם בלילה) בסוף בסוף תקעתי את הציפור על אחד הענפים הגבוהים ביותר. נשבע לכם, לא מבייש אף עץ אמיתי. פחחחחחחחחחחח הבעיה היחידה שהיתה לי היא שלא יכולתי להיכנס לאוטו כי זה היה גבוה כמו התספורת של מרג´ סימפסון פחחחחח אחד החבר´ה שיש לו מסחרית הסכים לאסוף אותי וככה נחתתי בדיסקוטק. מיותר לציין שכולם נקרעו עלי אבל לא הפריע לי כי באמת שאחרי חצי שעה כבר הייתי מסובב לגמרי (יותר מדי טקילות אני חושב, או וויסקי, או...לאמשנה) בקיצוריה נהנתי מאוד וזה בא על חשבון האנג אובר של אתמול, מזל שהיה לי חופש מהעבודה. די. נ.ב : כשיהיהו תמונות, אני מבטיח לפרסם
שלשום בערב חגגו בי-ם את פורים כל הפחדנים נשארו בבית וכל השאר (שזה לא הרבה) החליטו לצאת לבלות ולהנות כרגיל, החלטנו להיפגש בכניסה לאומן ב1 בלילה שזו שעה טובה לכל הדיעות כולם שאלו אותי למה אני הולך להתחפש ועניתי לכולם שזו הפתעה האמת שלא היה לי מושג למה להתחפש אז סתם קשקשתי משהו על סודיות בשעה 6 בערב עלה לי רעיון גדול בראש (כן,כן, יש לי גם מוח למי שתהה) התחלתי להרים טל´ לכל העולם בנסיון להשיג חולצה ירוקה!!!! ומכנסים חומים!!!!! אלה סוג הצבעים היחידים שלא מופיעים לי בקולקציה בארון מסיבות מובנות!!! בקיצור, אחרי כמה וכמה טלפונים, היו ברשותי הפריטים הנ´ל. לאחר מכן אצתי רצתי לחנות הקרובה שמוכרת דברי איפור, קניתי צבע לבן, צבע ירוק, ספריי מקשיח לשיער (וזה מקשיח רק שיער- בדוק!!!