מסיבת סיום

gfdfjgfjulk

New member
מסיבת סיום

סתם לדעת...מה הייתן לובשות למסיבת סיום-לא נשף...מסיבת סיום רגילה...
יש לי מסיבת סיום בעוד שבועיים ואני לא יודעת מה ללבוש/לקנות והיית שמחה לעצות..

פנינה 21

New member
מה שנראה לי שאני אעשה בסוף

מכנס שחור ואיזה חולצה שהיא קצת יותר יפה ממה שלובשים בדרך כלל וזהו. אצלנו הטקס סיום בדשא ככה שאני חייבת להיות בנעלי ספורטףהדשא מגרד וגם כולו בשיפוע ככה שעקבים לא בא בחשבון
ורק שתידעי שכולם לוחצים שאני אקנה משהו חגיגי אבל לא יודעת נראה לי מוזר לבוא פתאום באיזה שמילת ערב שלא קשורה לא אלי ולא למציאות
מתי המסיבה שלכם?

Karin917

New member
גם לנו אין נשף../images/Emo203.gif

אז החלטתי לקנות משהו כמו בתמונה [רק בלי חגורה מכוערת] וג'ינס כהה.

אפ7ת

New member
טייץ או סקיני עם טוניקה וחגורה זה יפה ../images/Emo9.gif

או שמלה כזו אלגנטית ספורטיבית נחמדה

shame on you

New member
מה ז"א מסיבת סיום? מה היא כוללת?

כי אצלנו למשל מסיבת סיום כוללת הצגה שהשכבה הכינה, ומוזמנים אליה ההורים, התלמידים, המורים, וזה הכל. אני למשל מתכנתת ללבוש לזה ג'ינס יפה וחולצה נחמדה וזהו... P: מספיק שצריך לשבור את הראש על שמלה לנשף... כבר איזה 8 שנים שלא לבשתי שמלה.. בעע.....

גם אני

לא זוכרת מתי הפעם האחרונה שלבשתי שמלה. אולי הפעם הבאה שאני אלבש אחת תהיה בחתונה שלי... אצלנו לא בטוח שבכלל יהיה נשף, אולי רק את הטקס סיום כמו אצלך, אז לא נראה לי שצריך להפגיז בבגד שעולה הרבה...

devilz

New member
נמ... נמ... לנו יש 4 ארועים שאין לי מושג

מה ללבוש אליהם... נמנמ.. אין לי מושג מה ללבוש לתעלול... שבו מתוכננת מסיבת קצף פעילות עם גואש ושינה בכיתות.... (או לפחות מה שנספיק לפני שהמשטרה תפזר אותנו...) בגד ים נשמע כמו רעיון טוב אבל נמ
יש משו בשכל שמפריע לי ללבוש בגד ים.. בשטח ביצפר אין לי מושג מה ללבוש למסיבת סיום... כאילו... רר.. מכנס וחולצה יפה... אבל רר.. אין לי שום דבר מתאים...(וסתם מעירה.. סקיני זה רע@!$#) אין לי מושג מה ללבוש למסיבת חוף אחריה... (נמ? בגד ים ועליו חצאית וגופיה נשמע טוב.. אבל אין לי חצאיות:-X וחוץ מזה.. סמעק.. קר בלילה על החוף... ) וסוגשל נשף... מה לעזעזאל.. לא רוצה שמלה
לא לבשתי שימלה מגיל 10 בערך... זה כזה לא אני.... וכולן כבר קונות שמלות.. ורר... מה?! מה שמלות
.. מה פתאום שמלות.. זה לא אמור להיות נשף... לא רוצה... פתרונות? אהמ... הוצאתי תהיות שהיו לי אחרי שיחה שכבתית שהייתה לי עכשיו
תרגישו חופשי להתעלם...

rasmus girl1

New member
באמת בעיה,

ישלי גם מלא פרחות בשכבה ככה שאני מאמינה שכל אחת תלבש איזו שמלה מזעזעת.. [ככה היה גם עם הי"בטים שנה שעברה].. אני אלבש חצאית,לא קצרה מדי ולא ארוכה מדי[של חברה של אחותי שמלווה לי]..קצת לפני הברך וטוניקה של קסטרו ממש יפה..[של אחותי חח]..והנעלי בלט האלו מחברה שלי.. וזהו. מצידי,אם לא היה את הקטע של הנעיצת עיניים,לשים ג'ינס,חולצה יפה ונעלי סקייט..[זה הנעליים היחידות שיש לי,אני הולכת רק עם נעליים סגורות.]

לפעמים אני מודה שאני בבי"ס דתי..

אבל זה רק לפעמים
מסיבת ביום- נראה לי שכל שנה לובשים כולן, חצאית שחורה חולצה לבנה (מכופתרת?!) ועניבה מגניבה.. אבל בטח השכבה שלנו תשבור את הקטע הזה ותלבש מה שבא לה..
אז יהיה כייף!

rasmus girl1

New member
נכוןן,

אני תמיד שמה לב שחבר'ה דתיים יותר חברותיים ומגובשים.. [אני חילונית].

אפ7ת

New member
נכון ../images/Emo3.gif

כי אין להם את כל ההבל של הבנים, התעסקות ביופי וכל זה שגורם לפירודים ולקבוצות אין תקטע של מקובלים ולא מקובלים הם גם מתחנכים על זה

למסיבה אני אלבש ג'ינס וחולצה יפה..

ולאפטר גם ג'ינס או מכנס שחור וחולצה לא משו רציני ובמשך ההופע האני אלבש תלבושת בצפר ובגדי ליצן חמודים

לנו אמרו לכולם לבוא בלבן

ואחרי שעושים את הכינוס שכבתי אנחנו עושים מופע לכולם אחרי שבוע הנשף

elivnat

New member
שלום לך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הרבה זמן לא התחברת
לאן נעלמת???? (תני לי לנחש- בגרויות...)

למעלה