מסיבת סיום

010386

New member
מסיבת סיום

יש כאן מישהו שהיה אתמול במסיבת סיום של בית ספר תל"י אתמול ???? בהצגה כאילו. בבקשה תענו זה סופר-חשוב ! טנקיו !

arifell

New member
איך הייתה מסיבת הסיום בתל"י?

פעם ראשונה מאז שסיימתי שם (לפני 6 שנים) שאני לא הגעתי למסיבה...

Thanos

New member
מה כבר יכול להיות כיף?

אני זוכר את המסיבות סיום שלי, הייתי מעדיף שירו לי בפיקות של הברכיים מאשר לעבור אותן שוב ושוב...

ApA1800

New member
כל אחד מה שהוא נהנה

באופן אישי אני גם לא מת על זה, אבל זה די תלוי בכל אחד בפני עצמו אתה יודע.

La Gamba

New member
אז זהו, אני הייתי שם, בתל"י.

דיווח- היה קצת מאכזב, לא מצחיק, יותר מדי שירים וריקודים, לא הייתה בנייה טובה של ההצגה, והמבנה/סיפור/סצנות היו בלתי מוקריות עד הטיפה האחרונה. מצטער על הביקורת הקטלנית, אולי הייתי יותר מדי אופטימי. אגב, גם אני לא הייתי רוצה ללכת למסיבות סוף שנה של הראשונים, זה המוני מדי. -אני לא סנוב, פשוט המוני-המון אנשים, יותר מדי אנשים באותה שכבה.

Thanos

New member
נכון

מה הקטע של תל"י? מה אתם עושים שם? אצלנו סתם עשו דברים עם שני ילדים הומואים (בלי להעליב את מנהל הפורום) שאחד מהם התלבש כמו נקבה.

010386

New member
:) יופי אני שמח

שעוד מישהו חושב כמוני לגבי התוכן. בהחלט לא מתאימים לילדים בכיתה ט. רמה מאוד מאוד נמוכה. עכשיו מה שאני רוצה לשאול זה מה אתה חושב על התאורה/ההגברה שהייתה במקום ? אני הייתי תאורן בהצגה. עבדתי עם הfolo (זה שעושה אור נקודתי כזה. האור שהיה על המלאכים). תכתוב כל מה שאתה חושב.. ביקורת זה דבר חשוב מאוד.. אנחנו רק לומדים מזה.. ועוד משהו.. אתה יודע מי זאת הבחורה שהיה קטע כזה שהיה אור סגול על הבמה והיה עליה folo (נקודת אור) ובאו אליה כמה בנים והיא דחפה אותם כזה.. יודע על מי מדובר ?

arifell

New member
בי"ס תל"י הוא בית ספר די קטן

2 שכבות בכל כיתה, מא' עד ט'. נקשרים למקום. חלק מאלה שסיימו השנה, היו חניכים שלי בתנועת נוער (נוע"ם- שולטים!!!) המורים עדיין זוכרים אותי. זה גם מעין מפגש מחזור של מי שסיימו איתך.

Thanos

New member
נוע"ם

נוע"ם זה לא של דתיים? וממתי המסורת הזאת של המפגש מחזור?

למעלה