מסיבת סיום

וִיקוּש

New member
מסיבת סיום../images/Emo65.gif

מתי המסיבה שלכם? מה הנושא? התחלתם בחזרות? והאם כדאי להשתתף או שעדיף לחסוך את זמן החזרות ללימודים?

רק Adi

New member
אצלנו

המסיבה ב 23/6 כל השנים זה במקום אחד השנה החליטה הרכזת להעביר את זה לאיזה חור של קיבוץ דתי מחוץ לעיר למרות שאנחנו בית ספר חילוני עירוני!!! הנושא הוא תנך!!! פשוט מנסים להחזיר אותנו בתשובה רק עכשיו קלטתי את זה... אני לא משתתף אבל אם את אוהבת להופיע למה לא???

idozit

New member
אופססס

ההודעה של רק עדי בעצם אני כתבתי. לא שיניתי שם משתמש

שלנו ב-17/6

בבית יד לבנים בחולון... זה יותר נכון טקס סיום... הנשף יערך בנפרד... אנחנו רק עכשיו בשלב ההכנות... אני מייצגת את הכיתה שלי בהכנות לטקס (למרות שלא בא לי להשתתף, אלא רק מאחורי הקלעים), הנושא שבחרנו - יום שידורים מיוחד: מערכונים מכל מיני תוכניות טלויזיה אהובות...

meital17

New member
גם אני מחולון

אני לומדת בתיכון קריית שרת, איפה את

just me 18

New member
הייתה כבר.. לפני שבועיים

אצלנו זה תמיד לפני פסח כדי שלא נתעסק בחזרות בתקופה של כל הבגרויות. ולפי דעתי ממש כדאי לך להשתתף, אחרת את מרגישה מאוד בחוץ (ראיתי חברות שלי יושבות בקהל בזמן המופע כשכולנו מאחורי הקלעים, והן לא נראו נרגשות משהו..זה פשוט שונה לגמרי!). חוצמזה את תזמיני את ההורים שלך למופע שאת לא משתתפת בו? ואם לא תזמיני אותם אז זה כבר בכלל הופך לסתם הצגה ולא למופע סיום שלך..

shirakl

New member
אמממ

אצלנו המסיבה דוקא בתאריך ממש מוקדם - 20.5... זה גם בדיוק היום שבו נגמר לי המלווה
אני לא מתכוונת להשתתף, וגם אין לי מושג מה הנושא...

ayakov

New member
אני

גם חושב שלא כדי להשתתף פשוט כי עכשיו יותר חשוב להשקיע בלימודים ולא בגלל סיבה אחרת

Ka Dargo

New member
מה הקשר?

מסיבת סיום יש רק אחת, ללמוד אתה יכול כל החיים... שלי יוצאת ב-26.4, מוצ"ש של סיום חופש פסח, הנושא הוא תיבת נוח. אני לא משתתף אלא עוזר לבנות את התיבה. הסיבה שהמסיבה יוצאת כ"כ מוקדם היא בכדי להקדיש את הזמן אחרי החופש ללימודים נטו, ככה יוצא שכל החופש השכבה שלי בחזרות.

נזנז

New member
גם אני מחולון

גם אני מחולון וגם לנו עושים את מסיבת הסיום בבית יד לבנים שזו התקדמות שנה שעברה זה היה בבית האבות משען בחולון למי שמכיר דרך אגב אני מהרצוג

ayakov

New member
אצלנו

המסיבה היא ב 18.06 שזה בדיוק באמצע תקופת הבגרויות ואני חושב שנכון שמסיבה יש רק אחת ואתה יכול ללמוד כל החיים אבל עדיין זה תאריך ממש לא נח

למה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הופעת סופשנה זה אולי הדבר הכי כיפי שתיזכרו מכל הזמן של בצפר וכל החזרות וכל מה שילך.. אצלנו אין לי מושג מתי זה ומי מה.. רק היו מיבחנים אני חובההה להשתתף זה הכי כיף בעולם חוצמיזה מה למה לא להשתתף בזה???? זאת חוווויה וחופש יהיה הרבה אז אל תהיו עצלנים!!

tomash1985

New member
בבקשה, את שאלת אני עונה...

1. המסיבה שלנו היא ב-1.7 (כולם מוזמנים...) באולם אירועים בחיפה. 2.הנושא הוא מהדורת חדשות מרכזית ש-2 תלמידים ינחו את הערב, הם יהיו יענו מיקי חיימוביץ' ויעקב איילון, ותמיד יעבירו אותנו לתוכניות כמו הישרדות, מי רוצה להיות מיליונר, כדורגל ועוד... הקטע הוא שנגיד בהישרדות יעשו את ההישרדות באוטובוס- מי יכנס 1 אליו??? כי תמיד דוחפים, ותהיי ילדה עם בלונים שיש לה יום הולדת שלא מצליחה להיכנס עם הבלונים לאוטובוס...זה מצחיק לאללה שרואים את זה!!! 3.כן התחלנו בחזרות מלפני שבועיים פלוס-מינוס, והיום הודיעו לי שאני רוקד סלסה עם החברה הכי טובה שלי- מעיין כפרה עליה!!!! 4.גם אני הייתי בהתלבטות הזאת אז בגלל זה גם לקחתי לא תפקיד כ"כ גדול, כולה ריקוד, ככה גם אני יוכל ללמוד לבגרויות, זה ניראה לי גם כיף לקחת חלק בזה עם כל הצחוקים שיש בחזרות וכמובן זה כיף להיות שותף לטקס, כי הוא דיי הזיכרון היחידי שיהיה אפשר לראות- הכוונה לקלטת ווידאו!!!

למעלה