מסיבת סוף שנה

tsvot

New member
מסיבת סוף שנה

בספירה לאחור נותרו לנו עוד 40 יום נטו עד סוף השנה מישהי כבר חשבה על רעיון למסיבת סיום?

אלהלה

New member
מסיבת סוף שנה../images/Emo13.gif

מכיוון שכל השנה עסקנו בנושא ארץ ישראל גם במסיבה נמשיך באותו נושא, אני מתכננת שני ריקודי עם
כשהילדים רוקדים מהקלטת נצא במחול, כמה שירים עם אביזרים, ועדיין חושבת על מה יעשו אלה שעולים לכיתה א. אני נוהגת להכין עם הילדים שעולים לבית הספר שיר או ריקוד כשהם מבצעים לבד, עם הרבה הומור, חשבתי השנה על השיר אהבת פועלי הבניין - יש לי 4 בנים שעולים לכיתה א השנה
אבל עוד נראה.

אני ארגנתי מסיבה בנושא א"י ../images/Emo104.gif

בשנה שעברה בגן אחר באזור אחר לגמרי.. וכל זאת אני לא מרגישה בנוח למחזר. המורה לריתמיקה אמרה לא לדאוג, שיש לה הרבה רעיונות ואני צריכה רק לבחור.. אז לבינתיים - אני לא דואגת

אלהלה

New member
באמת לא צריך לדאוג../images/Emo13.gif

גם אני עושה יחד עם המורה לריתמוסיקה ויש לה כבר כמה רעיונות, אני בדרך כלל "קונה" ממנה את הרעיונות והצד של האביזרים והתפאורה הוא החלק שלי וגם התוספת שאני בוחרת להכין עם הילדים. אני לא אוהבת את הדקלומים ולכן אצלי בגן לא עומדים בשורה ומדקלמים
וכל הילדים משתתפים, מתוך נסיון באמת כל הילדים רוצים ומשתתפים. אני מודיעה להם לפני כן שמי שעושה "הצגות" ומתחיל ליילל כדאי שיתיישב ליד ההורים כי אני לא מתחננת לאף אחד להשתתף - וזה עובד
אף אחד אפילו הצעיר ביותר לא נכנס לחרדות וכולם יחד משתתפים. אני גם לא בעד הצגות שצריך להתכונן אליהן חודשים, הכל פשוט ומוכר לילדים והם משתתפים בשמחה, אנחנו לא עושים יותר מידי חזרות כדי לא להמאיס עליהם.

רות333

New member
לי בגן יש מורה (זכר) בחור מקסים

הוא כותב לבד מוסיקה וגם את המילים, תמיד מביא דברים חדשים, מלהיב את הילדים והם מאוד מאוד אוהבים אותו. כך שאני כלל לא צריכה לדאוג. חוץ מהחלק של הבוגרים שעולים ל א' שלהם יש קטע נפרד.לפחות משהוא יורד ממני.

גם אני לא אוהבת דקלומים, אבל...

במסיבה האחרונה אחת האימהות התחילה להיזכר כמה דקלומים החא למדה כשהיא היתה בגן..... לצערי - הרקדנית הכי מוכשרת שלי בגן סובלת מחרדת קהל ולא משתתפת במסיבות.

הללויה11

New member
סוף שנה

בשנה שעברה בסוף השנה עסקנו בנושא כדור פורח יצרנו כדורים פורחים למדנו עליהם בתהליך חקר ולכן חיברתי סיפור על כדור פורח הכדור בכדור הפורח נסעו שני ילדים בן ובת (בובות מספרות) מסע לאורך השנה הבובות פגשו את הילדים בגן בכל מיני פעילויות חשבון א"י מוסיקה אורינות.... כך סיכמנו, ניפרדנו וחגגנו את סיום השנה

ganenet55

New member
../images/Emo13.gif אשמח מאוד..

אשמח מאוד לקבל חומר כתוב על הרעיון הכביר של כדור פורח רוצה לקנות את הרעיון ולחגוג את סוף שנה כך אשמח לקבל פרטים מה עשית ? איך התחלת את הנושא? מה עשית בח-ן באוריינות?? תודה מראש נ.ב. שלחתי לך הודעה אישית

קדן

New member
אני בוחרת נושא

יחד עם המורה למוסיקה בשנים קודמות עבדנו על נושא הקיץ שילבנו דקלומים פעילות בתנועה עם מוסיקה המתאימה לדגים , סירות ... נושא שאני אוהבת במיוחד וגם הילדים הוא קרנבל החיות - המון אביזרים והרבה קולות. ועוד רעיון נחמד קבלת שבת עם ההורים לסוף שנה.השנה עדיין לא גיבשתי רעיון אני נפרדת מכל הילדים בגן מלבד אחד קטן וזאת לאחר שנתיים רצופות שהם היו אצלי לכן בא לי לעשות משהו מיוחד אך לא מלחיץ...

טלגל

New member
אני כל השנה אוספת שירים ששרנו

ואם הם מתאימים לסוף שנה, אני שומרת ואח"כ לפני המסיבה אני חוזרת עליהם עם הילדים, וכמובן עם אביזרים נילווים. למשל יש שיר חמוד משירי העולם ששמו "שיר הפיראטים" או "איך מנצחים ספינה קטנטונת?" ואז נתנו לילדים חרבות קטנות מפוליגל וכולם התלהבו מאד ושר בשמחה ובאושר. שיר נהדר נוסף הוא השיר "מי שנולד" אני צריכה להזכר מאיזה דיסק הוא אם מישהי מעונינת אני אבדוק. וזה על הימים השונים של השבוע וכל יום הילדים שנולדו ביום הזה עושים תנועה אחרת פשוט חביב ביותר.

למעלה