מסיבת יומולדת

מסיבת יומולדת

ערב טוב, אני בת 22 (ביום שישי) וחוגגת לעצמי השבוע יומולדת ומכינה ארוחת ערב לחברים. אני מאוד אוהבת לאפות ולבשל (למדתי קורסים) אני צריכה קצת עזרה בתפריט. הוא חלבי ל 20 + אנשים. 2 סוגי מרקים (קר בחורף)- בצל וירקות. פסטות ברטבים שונים (עגבניות, שמנת פטריות, פסטו, בטטה) 2 פשטידות בורקסים (שאני מכינה גבינה ותפוחי אדמה) סלטים (וחומוס, טחינה ירקות חתוכים) פיצות קטנות מאפה בצל קינוח: עוגה עוגיות בראוניז גלידה-קצפת, תותים פונדו שוקולד +פירות מה דעתכם? יותר מידי? להוסיף משהו? יש למשהו מתכון מנצח למשהו שאפשר להוסיף או במקום??? תודה מיכלי

מיכל63

New member
מזל טוב מיכל../images/Emo65.gif

התפריט שלך נראה לי מושלם וטעים
מה שנשאר זה לאחל לך מזל טוב ואל תשכחי לצלם ולשתף אותנו בטעמים שאת עומדת להכין....

pirge

New member
2 הצעות בהמשך לתפריט../images/Emo3.gif שלך

את החומוס והטחינה תגישי על חצאי חצילים קלויים. תקשטי בגרגרי רימון. את החצילים כמו בתמונה תניחי על עלי חסה טריים ויפים. הצעה שניה: במקום הגלידה,קצפת,תותים.... תכיני את בווארית הגבינות שלי בקישוט תותים וקצפת ופירות יער. מאד מומלצת ותקבלי המון מחמאות. תכיני את הכמות הגדולה. בבקשה ומזל טוב .

pirge

New member
בוואריה גבינות ללא ביצים

בוואריה גבינה ללא ביצים - מומלץ לאירוח מקור: פירגה תבנית לחצי מנה : 30X18X5 תבנית גדולה לכל הכמות: 38X23X5 2 כוסות חלב 2 שקיות ג'לטין- ס"ה 28 גרם 2 קופסאות גבינה לבנה 5% --ס"ה 500 גרם 2 שמנת חמוצה 9% 2 שמנת מתוקה 38% 2 שקיות סוכר וניל 2 כוסות סוכר להגשה: סירופ שוקולד ואגוזים. או קרם גנאש. או רוטב תותים +תותים +קצפת לשים בסיר את החלב והג'לטין לבחוש היטב עד לסף רתיחה. לסגור להבה ולהמשיך לערבב היטב עד להמסת הג'לטין. לסנן את החלב עם הג'לטין לתוך קערה ג ד ו ל ה. ל ק ר ר . להוסיף לקערת החלב: 2 חבילות גבינה לבנה 2 שמנת חמוצה 2 סוכר וניל 2 כוסות סוכר לערבב ביחד. להקציף את השמנות המתוקות ולהוסיף בבחישה. למזג את כל החומרים ביחד. לבלילה חלקה. לצקת לתבנית פיירקס גדולה. להכניס לשעה למקרר. לקשט כיד הדמיון. תהנו.

pirge

New member
מיכל, התפריט שלך עשיר ומגוון. וכך

גם אני אוהבת להכין. הרבה ושלא יחסר.
מאחלת אירוח מושלם והמון מזל טוב

למעלה