מסיבת יומולדת

MESEE

New member
מסיבת יומולדת

מחפשת מתכונים ורעיונות קלילים לכיבוד (לא ארוחה) ליומולדת 24 שלי כ-20 אנשים +אם יש לכם מתכון קללללל וזריז לבצק פיצה חשבתי לעשות מלא פיצות אישיות צרו קשר ותודה

אני הייתי...

מזמינה כמה מגשי פיצה ומכינה לבד כמה סוגי סלטים (סלט כרוב עם שומשום, סלט יווני, סלט חסה עם שרי, סלט פסטה). או שתכיני כמה פשטידות וכמה סלטים. וכמובן, מנות אחרונות...
יום הולדת שמח

yifatushc

New member
היי MESEE, ומזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif

להלן מתכון לפיצה ללא התפחה, של פירגה: פיצה של פירגה ואני מסכימה עם נויה, אפשר להוסיף באמת קצת סלטים, אולי פשטידה או שתיים, וכמובן קינוח...
במאמרי הפורום את יכולה למצוא שלל קינוחים ורעיונות. בהצלחה!
יפעת

pirge

New member
זאת פיצה של מחלבות גד והיא

פיצה מהירה וקלה. עוד פיצה לתבנית הגדולה של התנור: ללא שמרים. לערבב בכף: 3 אשל או גיל עם חבילת קמח תופח קטנה ומעט מלח. לשטח בתבנית המשומנת הגדולה-ולאפות חצי זמן-10 דקות בחום 175. להוציא ולפזר גבינה צהובה. מעל לכסות ברוטב פיצה והתוספות שרוצים ומעל שוב גבינה צהובה.אופים כ-25 דקות עד שמוכן. מקררים וחותכים לריבועים. ניתן להכין מראש ולהקפיא ולחמם בתנור שחומם מראש. מאד ממליצה -הפיצה נהדרת. ניתנת לתוספות וגיוונים שונים.

pirge

New member
מיני פשטידות בתבניות שקעים

16:44 | 08/10/04 מאפינס ו pirge / בישול לילדים ו מאפינס שונים ומגוונים. מהכמות הזו יוצאים 24 מאפינס זירזפתי על תחתיות תבניות השקעים מעט פירורי לחם . בצל גדול חתוך קוביות - מטוגן ומוזהב עם 2 כפות שמן. להוציא לקערה ולהוסיף: - 4 ביצים. אחרי כל ביצה לערבב. 2 שמנת חמוצה כף אחת קמח רגיל. - בסוף, אם הבלילה יוצאת רכה מדי אז להוסיף עוד קמח. שקית אבקת אפיה 2 כפות אבקת מרק פטריות או בצל רבע קילו גבינת קשקבל או גבינה צהובה קשה מגוררת אחרת לטעום ולהוסיף רק במידת הצורך...מלח ופלפל., מי שאוהב עשבי תיבול יכול להוסיף כ-2 כפות.(פטרוזיליה קצוצה או כוסברה) לחלק את הבלילה לכמה קערות קטנות לכל קערה להכניס טעם אחר כמו: 3 כפות תירס 3 כפות טונה ללא השמן 3 כפות ברוקולי חתוך ומאודה 3 כפות גזר מגורר 3 כפות דלעת\בטטה מגוררת 3 כפות אגוזים קצוצים ועוד כיד הדמיון. לעשות מהבלילות מאפינס בתבניות שקעים. אפשר להקפיא ולהוציא את הכמות והטעם הרצויים.

למעלה