מסיבת יום ההולדת של הראל - כנסו..

Rivkush17

New member
מסיבת יום ההולדת של הראל - כנסו..

אז ככה.. הייתה להראל מסיבת יום הולדת שאירגנו חברי הפורום הרשמי שלו בראשל"צ. בגדול, האירוע צולם ב2 מצלמות וידאו דיגיטליות, ו2 מצלמות סטילס דיגיטליות באיכות מעולה. האירוע נערך על ידי בתוכנת עריכה מקצועית, ובאמת שיצא מדהים!. מי שמעוניין לרכוש את הDVD/קלטת של האירוע מוזמן להיכנס לאי סי קיו הבא: 198145716 ושם אני אדבר איתו אישית והוא יקבל פרטים נוספים לגבי התשלום ואופן המסירה. המכירה תיפתח לשבועיים בלבד 10.8 - 23.8 ! כלומר רק במשך השבועיים האלו ניתן לשלוח את הכספים. ב24.8 לאחר שכל רשימת ההזמנות תגיע תחל שליחת הקלטות אליכם, כאשר זה יילך לפי סדר הגעת ההזמנות.. כלומר ההזמנות שיגיעו ראשונות - ישלחו ראשונות, וכן הלאה.. כך שכל הקודם - זוכה!. וזהו.. היה אחלה אירוע :) להתראות בפעם הבאה:).

skaatushonet

New member
את לא מרגישה חצופה??

קודם כל יש על זה שירשור. דבר שני אתם פורום חרא.לא מתנצלת על המילה הגסה. דבר שלישי אתם לא מזמינים אותנו ולפחות את כל הפורום הרישמי ואת עוד מצפה שנשלם???? זובייייייייייייי מכירה את המילה????? עלק להתראות בפעם הבאה.

אודליה מאמי../images/Emo70.gif מסכימה עם כול מילה ש

לך ... עלק לשלם על DVD ... למה?1 לראות איך הפרות נהנו?! אין בושה כאן ... מה אני יגיד לך ?? ... ובמילה אחת(((בעצם2"))) :"לכו חפשוווווווווווווווו"... -קרן-

Rivkush17

New member
...

אממ אם עוד לא הבנת, אני הוזמנתי רק לצלם את האירוע.. אין לי כוונה להתסיס או להתערב בין הפורומים , אני סה"כ עשיתי את עבודתי, אני בכלל לא שייכת לשום פורום. כפי שכבר כתבתי כל המעוניין בקלטת \ DVD יידע איך למצוא אותי.. יום טוב :)

skaatushonet

New member
ששששששששששששש

תשתקי! קרן...תודה בובה....אני תמיד צודקת...חחחח סתם

למה להתנהג כמו ילדות בגיל בגן?

היא בסדך הכל בעלת מקצוע, לא אשמה בכלום. וזכותה לפרסם כאן את הDVD הזה מעצם העובדה שהיא עובדת בשביל להרוויח כסף והDVD הזה לא יקנה לה חלב במכולת.

or78 האחת

New member
קצת כבוד לאנשים מבוגרים ממך

סה"כ בעלת מקצוע שרוצה למכור את הדי.וי.די. גם אם אץ כועסת על דברים, יש דרך להגיד אותם.

habub33

New member
מסכים איתך

דרך אגב, ראיתי את הסרט והוא פשוט מדהים ומקצועי. ישנה הכניסה והיציאה שלו לאולם, צילום תקריב שלו בזמן הקרנת הסרטון.

למעלה