מסיבת יוגי הו

א ו ש ר ה

New member
מסיבת יוגי הו

אני עושה לבן שלי - בן 6 מסיבת יוגי הו אני מחפשת כלים חד פעמיים עם ציורים של יוגי - נדמה שכבר לא מודרני ואין בשום מקום מישהו יודע היכן ניתן למצוא צלחות ומפיות עם ציור שכזה? יש לכם רעיון לפעילויות?

motios

New member
לא אין לי מושג בקשר לצלחות ומפיות

אני לא יכול לחשוב על פעילות יוגיהו חוץ מקלפים...

Witchcrafts

New member
יה, מזל טוב! ../images/Emo65.gif

לשאלותייך: נסי לחפש כלים בסגנון בחנויות סיטונאיות של כלים חד פעמיים, כיוון שיש להם מבחר עצום (חתונות, חינות, ימי הולדת וכיו"ב). אם אין, בררי אולי ניתן להזמין. במקרה שלא, יכול להיות שב"הפנינג" ושות' יחזיקו (ויתכן שהם יוכלו להפנות אותך לחנויות המתאימות). האמת שלא נתקלתי בכלים עם ציורים של יוג, אבל אם זה קיים, אין סיבה שהכחידו את זה ולכן אני מאמינה שתמצאי. בנוגע לפעילויות, ובכן, אם המסיבה נערכת בקרבת פורים (אפילו מספר ימים לאחר מכן), למה שלא תצרו שם תחפושות של דמויות מהאנימה (מהסדרה, כלומר)? אמנם העניין כרוך בקצת הוצאות, אבל אני בטוחה שזה יהיה מהנה. בנוסף, יש כל מיני משחקים חברה נחמדים. למשל, מישהו ינסה לצייר דמות על לוח (לחילופין, על בריסטול ענק) והשאר ינסו לנחש; שאלות טריוויה שהזוכה במירב הנקודות יקבל פרס צנוע. אני חושבת שאת רוב המשחקים ניתן להמיר כך שיעסקו ביוגי. אולי ליתר חברי הפורום יש הצעות נוספות. אגב, אני מניחה שהחגיגה תתקיים בבית, נכון? תוכלי לתת להם לצפות בפרקים (עם פופקורן, כמובן). בנוסף, אם הם יודעים לשחק ולו טיפה, קני קצת קלפים מזויפים שישתעשעו איתם. בקיצור, זה די תלוי בתקציב. ומי יודע, אולי כשיגדל הוא יצטרף לקהילת השחקנים וישהה בפורום. בכל מקרה, המון נחת! (-:

motios

New member
חיחי ידעתי

שראיתי את הנושא אמרתי יש לי הרגשה שזה עבודה ליסמין
בכל מקרה בהצלחה במסיבה !

א ו ש ר ה

New member
היה מדליק

לא מצאתי כלים חד פעמיים אבל הכנתי פוסטר ענק של יוגי עשיתי חידון עם כל מיני שאלות שקשורות לסדרה ויצירה עם תמונות שהורדתי מהרשת מצאתי חנות שמדפיסה תמונות על סוכריות והזמנתי סוכריות על מקל עם תמונה של יוגי הילדים התלהבו והילד היה בעננים

Witchcrafts

New member
אפילו אני מתלהבת מזה!

אחלה רעיון. הייתי נהנת במסיבת יום ההולדת הזו.
אפשר לדעת איך קוראים לחנות? זו רשת? נוקר קיוותי שתשתפי איך הסתדרת בסוף ומה עשית (אם כי הנחתי שיש עוד כשבוע עד לחגיגה), אז תודה לך. נו, מי קבע שאי אפשר להרים אחלה אירוע בלי להוציא טונות של כספים.

למעלה