יה, מזל טוב! ../images/Emo65.gif
לשאלותייך: נסי לחפש כלים בסגנון בחנויות סיטונאיות של כלים חד פעמיים, כיוון שיש להם מבחר עצום (חתונות, חינות, ימי הולדת וכיו"ב). אם אין, בררי אולי ניתן להזמין. במקרה שלא, יכול להיות שב"הפנינג" ושות' יחזיקו (ויתכן שהם יוכלו להפנות אותך לחנויות המתאימות). האמת שלא נתקלתי בכלים עם ציורים של יוג, אבל אם זה קיים, אין סיבה שהכחידו את זה ולכן אני מאמינה שתמצאי. בנוגע לפעילויות, ובכן, אם המסיבה נערכת בקרבת פורים (אפילו מספר ימים לאחר מכן), למה שלא תצרו שם תחפושות של דמויות מהאנימה (מהסדרה, כלומר)? אמנם העניין כרוך בקצת הוצאות, אבל אני בטוחה שזה יהיה מהנה. בנוסף, יש כל מיני משחקים חברה נחמדים. למשל, מישהו ינסה לצייר דמות על לוח (לחילופין, על בריסטול ענק) והשאר ינסו לנחש; שאלות טריוויה שהזוכה במירב הנקודות יקבל פרס צנוע. אני חושבת שאת רוב המשחקים ניתן להמיר כך שיעסקו ביוגי. אולי ליתר חברי הפורום יש הצעות נוספות. אגב, אני מניחה שהחגיגה תתקיים בבית, נכון? תוכלי לתת להם לצפות בפרקים (עם פופקורן, כמובן). בנוסף, אם הם יודעים לשחק ולו טיפה, קני קצת קלפים מזויפים שישתעשעו איתם. בקיצור, זה די תלוי בתקציב. ומי יודע, אולי כשיגדל הוא יצטרף לקהילת השחקנים וישהה בפורום. בכל מקרה, המון נחת! (-: