מסיבת חנוכה

m i c h a l i

New member
מסיבת חנוכה ../images/Emo138.gif

אז אתמול חגגנו בבית הספר את מסיבת החנוכה. היה ממש נחמד: הילדים הכינו טקס קצר עם קטעי ריקוד אוחחח על הקטנה הזאת איך שהיא רוקדת
והיתה גם פינת יצירה
(חזרנו הביתה עם סביבון יצירתי, פמוט דקורטיבי ומובייל עם סימני החג) וכמובן, איך לא, המון סופגניות
אני לא אוהבת את המסיבות האלה בשנתיים האחרונות... אולי בגלל שהילדים כבר גדולים, אולי כי הכל תמיד נראה אותו דבר. (עד איזה גיך נמשיך להגיע למסיבות האלה? חחח) אבל נקודת האור שלי תמיד תמיד בכל מסיבה היא מכינה משהו מיוחד בשבילי ואתמול, קיבלתי ממנה ברכה מקושטת על נר ובה היא כתבה: "אימא שלי תומכת בי בכל מצב וגם אוהבת אותי כמו מספר הגרגירים של החול בים וזאת נקודת האור באימי, מיכל " וזה חברים, שווה, פשוט שווה את הכל...
חג שמח לכם

השנה

אנחנו פטורים ממסיבה בית ספרית <ב"ה>,אבל בשבוע שעבר "חגגנו" איתם בוקר של יצירה לחנוכה, קישטנו חנוכיית עץ גדולה,צבענו,מילאנו חידונים וסודוקו הקשורים בחג,וטפטפנו נרות על בריסטולים. כששאלתי את המורה אם תהיה מסיבת חנוכה,והיא השיבה בשלילה,די רווח לי
אבל זה לא הפריע לי לחזק אותה על כל ויטראז',וסמל חג אחר מקושט שהביאה. משפט כזה-"אימא שלי תומכת בי בכל מצב וגם אוהבת אותי כמו מספר הגרגירים של החול בים וזאת נקודת האור באימי, מיכל ", הוא...עולם ומלואו! כל כך מרגש.
חג שמח ומואר
<תרתי משמע>
גם ממני לכולכם

למעלה