מסיבת העצמאות

egbar 8

New member
מסיבת העצמאות

משם מה שמי מופיע כמשתתף במסיבת יום העצמאות של "תפוז". אני מניח כי שמי שורבב בטעות לרשימה של אנשים יקרים אלה. עלי לציין כי, זה זמן רב המילה מסיבה יצאה מהלכסיקון שלי ושל משפחתי והיא מופיעה בשבילי רק במילון אבן שושן. הורים שכולים שחוו את חווית השכול ומשתתפים בערב הזיכרון ולמחרת בטכסי הזיכרון בבתי העלמין, אינם יכולים בערב לצאת ולבלות ב מ ס י ב ו ת . אתכם הסליחה, אך נא להוציא את שמי מרשימה זו. בהזדמנות זו אחל מאחל לכל משתתפי ובאי החגיגה, ערב מהנה ומוצלח. חג עצמאות שמח שמואל אגבר (אבא של רותם)

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום שכול ואובדן במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

פשוש2K

New member
פתרון טכני

שמואל, בכתיבת הודעה חדשה מופיעה תיבה קטנה ליד כיתוב שחור "גם אני אפגוש..." בסיום כתיבת כל הודעה עליך לוודא שהתיבה *אינה* מסומנת וכך הכיתוב לא יופיע בתוך הודעתך. אם התופעה ממשיכה תוכל לכתוב לתפוז בפורום "תפוז משוב" או בפורום "תמיכה בתפוז".

BooBee

New member
גם לי זה מאוד מפריע

ואחר כך הבנתי שזה פשוט "סוחב" שמות של גולשים בלי קשר. גם אני לא נרשמתי למסיבה של תפוז. אתה ואני לא באמת מופיעים ברשימה, הסר דאגה מליבך, זה פשוט עניין טכני של הפורומים. ביום ראשון אני אבדוק מול תפוז מה ניתן לעשות בעניין.

נראה כאילו

מישהו לא חשב עד הסוף, או חשב וביצע באופן רשלני ובנוסף.. אחרי שכבר ברור שיש פה בעיה, אף אחד לא טורח לתקן, או לפחות להתייחס ולהודיע שהעניין בטיפול.. אבל אני, מ'כתפת לי שמישהו חושב שאני נראית בת 35..
ברוכה השווה רויטל

למעלה