מסיבת הסיום שלנו

• פותח הנושא ALI G
  • פורסם בתאריך

ALI G

New member
מסיבת הסיום שלנו

אנחנו מעלים את גריז, המחזמר מספר אחד אי פעם. על פי סקר שעשו בבריטניה! אנחנו עושים לפי הגירסה הישראלית, עם אקי אבני. מישהו יודע איפה אפשר למצוא שירים מהמחזמר?

yaronrouach

New member
אל תכעס על השאלה...

אבל בתור אחד שמביים שתי מסיבות סיום בבתי ספר שונים, לא נראה לי הגיוני שהלכתם על גריז מבלי שיהיו לכם את השירים, הכל בהנחה שאתם מעוניינים באותה גרסה ישראלית. בכל אופן, יש גם אפשרות לכתוב מילים? או שזה ממש לא בא בחשבון?

ALI G

New member
יש יש

יש, ועוד איך יש. יש לכולם על דיסק. פשוט אני לא מוצא את השירים באיטנרט זה מה שאמרתי. דרך אגב אנחנו ממש ממש הולכים על הפקת ענק!!! אני משחק את קלוד הצרפתי{אם ידוע לך מי זה...}

sharon59

New member
קלוד?

קלוד הצרפתי? זה לא אחת משבע הדמויות שגילם צביקה הדר במהלך ההצגה? הוא גילם שם הרי את המחנכת, המנהלת, המורה לחינוך גופני, קלוד הצרפתי, כוכב רוק, שדרן רדיו, ואת סאני הצעיר והמבוגר(אחד מהחבורה, שמספר את סיפור העלילה). בהפקה שלכם הולך לגלם אותן שחקן אחד? או שאתם הולכים לחלק אותן לכמה שחקנים? ודרך אגב, איך השגתם את הטקסט? הוא הרי נכתב ע"י אורי פסטר, ולא הופץ לקהל הרחב.

ALI G

New member
כן קלוד

חילקנו את זה, הייתי אמור לשחק גם את השדרן רדיו, אבל סיפור ארוך... בקיצור אני עושה את קלוד, תפקיד קטן, אפילו מאוד, אבל תפקיד כזה שאפשר לדפוק בו בו הופעה. יעני אין תפקידים קטנים, רק שחקנים קטנים... הבמאי שלנו השיג את הטקסט, ובאמת נראה לי שאין אישור לטקסט, אבל אנחנו משנים אותו אז....

yaronrouach

New member
כן, ידוע לי מי זה...

אם כבר נכנסנו לעניין...למה אתה קורא הפקת ענק? מה סדר הגודל של התקציב שלכם? אני שואל כי אני רוצה לדעת בערך איפה אנחנו נמצאים מבחינת התקציב. ו...תרשו לי לסתור את עצמי באופן מסויים, הפקת ענק לא קשורה רק לתקציב... מסכימים?

Nir5L

New member
קשה לי להסכים איתך.. כי..

בכל זאת.. כדי שזו תהיה הפקת "ענק" צריך תפאורה מרשימה ותלבושות מרשימות ומוסיקה טובה (ולא סתם איזה פלייבק מסריח) ושחקנים טובים... ואם זה מחזמר אז הרבה שחקנים :)

yaronrouach

New member
אכן...

אבל תפאורה מגודלת יכולה להיבנות גם מגרוטאות והיוצרים שלה יכולים להיות הילדים עצמם (עד כמה שזה נשמע יומרני), אצלי בביה"ס זה אמנם לא כך אבל יש מקומות שזה יכול לקרות. מנהל מוסיקאלי יכול להיות עובד קבוע בבית הספר (עובד עם להקת בית הספר וכדומה), ולאו דווקא נספח בתקציב המסיבה (את זה דווקא יש לי בביה"ס) וכו'... ובנוגע למחזות זמר, אני מסכים יש הרבה מאוד דברים טובים בקאסט מגודל ומורחב (אגב, כמה שחקנים משתתפים בקספר? סתםםםםםם....).

ALI G

New member
יש לנו במקרה

במקרה יצא שבתפקידים הראשיים והחשובים יש לנו זמקים ממש טובים ושחקנים לא רעים, ודוגרי אם חושבים על זה, אמנם יש הרבה תפקידים בגריז אבל יש אולי רק שלושה ארבעה ראשיים באמת!

ALI G

New member
מה זה תפוארת ענק?

פסטיגל זה לא הולך להיות, תקציב משוער אני לא יודע, אבל אני יודע שיש לנו 350 ילדים בשכבה שמשלמים כ-200 300 שקל למסיבת סיום{או אפילו קצת יותר}. יש לנו במאי שהוא מאוד מקצועי, והוא נותן בוא נגיד הנחה במחיר בגלל שהוא בוגר בית הספר. הפקת הענק כלולה מסכי טלוויזיה, שלוש מצלמות שמצלמות, מכוניות בצידי הבמה, אופנועים, תפאורות מתחלפות. בקיצור מאוד אמביציוזי!

yaronrouach

New member
נשמע טוב.

אם יש לכם 350 ילד בשבה זה תקציב מכובד מאוד. לי, לשם השוואה יש רק 180 ילד. בכל אופן, מכוניות על הבמה ומצלמות שמצלמות הם גימיקים נחמדים מאוד... וכפי שידוע לכולם, במסיבת סיום לא זקוקים להרבה יותר מגימיקים מוצלחים. אצלנו אמנם לא יהיו מכוניות על הבמה, אבל כן יהיו סוס וטרקטור קטן (מה שנקרא ביידיש בובקאט, אם לא טעיתי בשם). אגב, איפה אתם הולכים להעלות את זה?

ALI G

New member
בבית ספר,

בבית ספר, יש לנו במה גדולה שפתוחה לחצר ענק. מה בדיוק אתם עושים למסיבת סיום? איפה? איך קוראים לבית ספר

yaronrouach

New member
זה מעין מחזמר מקורי...

כלומר, רק הסיפור מקורי, והמילים חדשות ללחנים מוכרים... הסיפור הוא מעין טיול מאורגן בתוך מוח של נער בן 18, עם כל הצרות, העומס, העצבים, הצחוק והשיגעון שבדבר. את המופע אנחנו מעלים בהיכל התרבות של טבריה, שמו בישראל "יד שטרית". אם תרצה עוד פרטים או רעיונות, כדאי שנמשיך בפרטי, כדי שסתיו תישן בשקט...

ALI G

New member
מי זו סתיו?

אפשר להמשיך, האמת היו לי כל מיני רעיונות ממש טובים למסיבת סיום, אבל עכשיו זה כבר לא ממש רלבנטי, לא לי ולא לך...:)

למעלה