מסיבת החידושים

powermetal1

New member
פשוט לא מזמן דיברתי עליו ואמרת ש

תשמע אותו

Musta Susi

New member
אם אין לך משהו חכם להגיד

עדיף שלא תגידי בכלל
לילה טוב (למרות שעכשו בעצם בוקר
)

DanieLushka

New member
יופי, טוב לדעת שזה פרוייקט ../images/Emo6.gif

ואני כל החיים שלי לא הבנתי למה כתוב לי בMy Last Sunrise שלי, שהשיר הוא גם של בליינד וגם של אייסד אירת', ואחרי זה כשחיפשתי באינטרנט היה כתוב שיש גרסה של בליינד, ויש גרסה של demons, פח, אני כה מפגרת
. אוי, תודה על ההארה..

Musta Susi

New member
*הערה../images/Emo62.gif

רגע, לא הבנתי, את טוענת שיש לשיר הזה Zwei גרסאות: אחת של Blind ואחת של Demons?

DanieLushka

New member
פאק, אם אתה לא יודע, אל תתקן סתם.

אני רשמתי הארה והתכוונתי לזה.. הארה, מלשון המילה אור. ואני לא טענתי כלום, רק אמרתי שזה מה שזה מצא לי באינטרנט.

DanieLushka

New member
אוף, מצטערת שאני כלבה היום. ../images/Emo10.gif

לא יודעת מה יש לי, אני מתעצבנת מכל שטות.. אני ממש עצבנית היום. סלח לי..

slallum

New member
צריך לשמוע את הקאברים של צ'ילדרן

Europe - Final Countdown
Iron Maiden - The Trooper וגם החידוש של בריטני
שכחתי מה השם של השיר P:

Dream Slayer

New member
אני אני אני אני אני

oops...i did it again השיר ה4 שלה...ודרך אגב הוא לא כלל בדיסק הראשון למרות שהוא כבר היה סינגל מאוד מצליח בריטני התנגדה להכניס אותו לשם כי טענה שהוא קיצבי והורס את ההרמוניה של הדיסק...

slallum

New member
חחח מוזרה הבריטני הזאת

אבל אתה קצת יותר מוזר
לא נורא, אני בטוח שאתה לוקח את זה כמחמאה

Musta Susi

New member
ושכחת גם את:

Helloween - Ground Controll (David Bowie cover)d Helloween - Hocus Pocus (Focus cover)b Gamma ray - Long Live Rock & Roll Blind Guardian - Surfin' U.S.A (Bitch boys cover)n Blind Guardian - Barbara ann (Bitch Boys Cover)h (בשביל נועית
)Blind Guardian - To France(Mike Oldfield cover)b Norther - Smash (Offspring cover)b Norther - The Final Countdown (euroupe cover)n

AlteX

New member
בסיבוב ההופעות הנוכחי של Nightwish

הם עושים את Pink Floyd - High Hopes והם גם עשו את שיר הנושא מ-Phantom Of The Opera להקת Holy Hell (להקת פאוור חדשה שעושה סיבוב הופעות ביחד עם Manowar ו-Rhapsody) עושה קאברים ל: Rhapsody - Wings of Destiny ושוב, שיר הנושא מ-Phantom Of The Opera ביחד עם Eric Adams - הסולן של Manowar. טוב... יש גם את כל הקאברים שלהקות פאוור ישראליות עושות...

מילקמן

New member
שעשו סונטה:

Depeche Mode - World In My Eyes Bette Midler - Wind Beneath My Wings I want out - helloween iron maiden - die with your boots on Metallica - Fade To Black Scorpions - Still Loving You vanishing point - Two Minds One Soul

למעלה