ואני כל החיים שלי לא הבנתי למה כתוב לי בMy Last Sunrise שלי, שהשיר הוא גם של בליינד וגם של אייסד אירת', ואחרי זה כשחיפשתי באינטרנט היה כתוב שיש גרסה של בליינד, ויש גרסה של demons, פח, אני כה מפגרת
oops...i did it again השיר ה4 שלה...ודרך אגב הוא לא כלל בדיסק הראשון למרות שהוא כבר היה סינגל מאוד מצליח בריטני התנגדה להכניס אותו לשם כי טענה שהוא קיצבי והורס את ההרמוניה של הדיסק...
Helloween - Ground Controll (David Bowie cover)d Helloween - Hocus Pocus (Focus cover)b Gamma ray - Long Live Rock & Roll Blind Guardian - Surfin' U.S.A (Bitch boys cover)n Blind Guardian - Barbara ann (Bitch Boys Cover)h (בשביל נועית
)Blind Guardian - To France(Mike Oldfield cover)b Norther - Smash (Offspring cover)b Norther - The Final Countdown (euroupe cover)n
הם עושים את Pink Floyd - High Hopes והם גם עשו את שיר הנושא מ-Phantom Of The Opera להקת Holy Hell (להקת פאוור חדשה שעושה סיבוב הופעות ביחד עם Manowar ו-Rhapsody) עושה קאברים ל: Rhapsody - Wings of Destiny ושוב, שיר הנושא מ-Phantom Of The Opera ביחד עם Eric Adams - הסולן של Manowar. טוב... יש גם את כל הקאברים שלהקות פאוור ישראליות עושות...
Depeche Mode - World In My Eyes Bette Midler - Wind Beneath My Wings I want out - helloween iron maiden - die with your boots on Metallica - Fade To Black Scorpions - Still Loving You vanishing point - Two Minds One Soul