מסיבת דפש מוד 20.04.06

pimpf

New member
מסיבת דפש מוד 20.04.06

יאללה פורום תפוז- תגיעו בהמוניכם! (או ששוב תפספסו מסיבת דפש?
) The World In Your Eyes - Visual Party _____________________________________ מסיבת דפש מוד של מועדון דפש מוד ישראל תתקיים ביום חמישי, 20/04 בחצות במועדון ה"קולטורה" שזכה ברוב הקולות ומסתמן כבית חם לאנשי דפש מוד... על ההפקה ובתקליטייה - אבנר פרידמן ואורן שריג שינגנו באולם הראשי סט דפש מוד הכולל רמיקסים, גרסאות אלבום הופעות חיות ו-B Sides, ולרגל השקת פורום הדיסקוגרפיה יוקרנו רוב הקליפים הישנים והחדשים + הופעות מכל הזמנים ו-Visual נוסף שמעולם לא שודר - והכל על גבי 2 מסכים ענקיים! באולם השני - DJ טל ארגמן (1984) עם שנות ה-80, New Wave ואלקטרו. פתיחת דלתות בחצות בדיוק... The World In Your Eyes - Visual Party קולטורה - הרצל 154 ת"א פרטים: [email protected] לאתר הישראלי

חצות?:S

סתם שאלה..יש פה מישהו בגיל העשרה? למה אני רק בת 13 ומעריצה את דפש מוד..חצות זה..ממ..לא מתחשב? חח אני יודעת שאני נדירה..אבל..יחס אנשים

katie me

New member
גם ת"א וגם חצות../images/Emo4.gif

מעניין...איך אני אמורה להגיע מהצפון...(ולחזור הביתה בריאה ושלמה בלילה)

pimpf

New member
מה זאת אומרת?

יש מלא שמגיעים מהצפון... אם אין רכב, אפשר להגיע ברכבת (לא לבד כמובן), והמסיבה נגמרת בסביבות 06:00 בד"כ, אז אפשר גם לחזור בתחבורה ציבורית... באמת שמגיעים המוווון מהצפון.

אבל עדיין..חצות?

תחשבו שאמנם הרוב פה מעל 20 אני מתארת לעצמי.. אבל יש פה אחת בת 13 (היי).. ועוד אחת בת 14..שזה לפחות אני והיא.. למהה למהה בגילנו כל כך נדיר לאהוב את דפש מוד ומוזיקה איכותית של להקות משנות ה70-90?? בקיצר..אני בטוח לא אוכל לבוא..חצות?! ת"א?! מילא אם הייתי גרה בת"א עוד איכשהו..אבל אני לא=\

katie me

New member
הבעיה היא...

שאין לי עם מי להגיע, אף אחד מחברי לא אוהב את דפש מוד, וגם לנסוע ברכבת ואחרכ לחפש מוניות באמצע הלילה (לבד!!!) זה פשוט סיפור...לצערי אני לא בן אדם קליל וספונטני שיכול לקפץ בחצות למסיבה שנמצאת כל-כך רחוק.

pimpf

New member
האמת, זאת היתה הבעיה של כולנו,

עד שהכרנו מלא אנשים חדשים בפורומים (הייד פארק והרשמי
), שחווים את אותה השריטה, וכבר אף אחד לא תלוי ב"חברים שלו" בשביל להגיע למסיבה. כולם כבר מכירים את כולם, ואין בעיה להגיע גם לבד, כי החברים שלך כבר שם

שני דפש

New member
מצטרפת לחפי...

אני אוהבת את דפש כבר 7 שנים והתחלתי ללכת עם חברה "מהבית" למסיבות.. ועם הזמן הולכים לעוד מסיבות של 80 ודפש ורואים את אותם אנשים ומדברים כל הזמן בפורומים כך שנהיינו חברים טובים 5 חברים היכ טובים שלי הכרתי במסיבות שכאלו.. , אני יודעת על קבוצה שארגנה ארחה באחד הבתים וראתה די וי די... נסעתי עם החברים להופעה שלהם בפראג... בקיצור - זו לא בעיה להגיע לבד ולהכיר אנשים חדשים ומאוד נחמדים.. אין לך מה להפסיד- אלכוהול, אנשים ממש נחמדים , ולהקה דגולה!!!

pimpf

New member
לדפש אין הגבלת גיל, וגם לא למסיבה

אתה רשום למועדון? כי אם לא, אז כדאי להרשם בשביל לקבל הנחה בכניסה... נרשמים כאן אבל לעשות זאת כמה שיותר מהר, כדי שתכנס לרשימה...

באמת ?!?!?!?!?

נגיד אפשר להביא את הבת שלי ? (14) לעשות לה קצת גוד טיים היא מאודדדד אוהבת את דפש וגם אני. יש לה אפילו שני בלוגים ואחד מהם ממש מוקדש לדפש מוד 232329 למי שרוצה להגיב היא תשמח , והשני 226732 שגם בו לוקחים דפש חלק לא קטן :).

pimpf

New member
בעיקרון כן, אבל אני ממתינה לתשובה

באופן וודאי, רק כדי להיות בטוחה ב-100%, אבל ברמת העיקרון- אין הגבלה, וכבר הייתי במסיבות שהכניסו מישהי בת 15. אם התשובה תהיה חיובית, תביאי אותה, אני מבטיחה לכן שיהיה לכן כיף
(יאאא איזה כיף זה...)

וואו אני ממתינה לתשובה ../images/Emo99.gif

אני לא מקנאה בעצמי עם התשובה חיובית :) אההה ואפרופו היה שרשור כזה של גרירות קרובים להופעה ?! גררתי את אחי וגיסתי :). תודה רבה .

pimpf

New member
אני תמיד גררתי את אחותי,

אבל עכשיו היא כבר מגיעה לבד, מבלי צורך לגרור אותה (
) כיא גם היתה איתי בשתי הופעות

מחכה ממך לתשובה חד משמעית

וחיובית אם אפשר ?! מה נסגר עם האיקונים האלה ????! בסוף אני אחשוב שזה אישי .

pimpf

New member
כן, גם אני ממתינה...

ברגע שתהיה לי אני אעדכן כאן, וגם אשלח אליך מסר אישי...

pimpf

New member
יש תשובה ../images/Emo13.gif

אין בעיה בכלל, ברוכות הבאות
יאאייייייייייייי איזה כיף יהיה לכן!!! תעדכנו איך היה

למעלה